Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel megcsaltad a párod! Ha számon kérné akkor hogyan reagálnál a dologra?
Figyelt kérdés
Tudnád esetleg viccesen leplezni hogy hogy képzelsz ilyet?Úgy értem amikor megkérdezné akkor pofon röhögnéd és ezzel tudnád leplezni?2012. jan. 29. 09:41
1/16 anonim válasza:
En ezt igy ebben a formaban nem ertem.
2/16 anonim válasza:
Ha tiszta szívemből szeretek valakit, akkor nem csalom nem. Sosem tennék ilyet a párommal. Ha pedig már nem szeretem, akkor szakítok vele, mert úgy tisztességes.
3/16 A kérdező kommentje:
mit nem lehet érteni?a kérdésem az hogy tegyük fel megcsalod a párod,vagy bárki megcsalja,ha szereti ha nem,itt most nem ez a lényeg hanem a reakció..tehát ha valaki megcsalja a párját és számon kérik tőle hogy megtette e,akkor lehetséges hogy viccesen próbálja leplezni??
2012. jan. 29. 09:58
4/16 A kérdező kommentje:
tehát úgy értem nem meri bevallani és ezt viccesen képedbe röhögve próbálja leplezni..ez inkább ilyen pszichológiai kérdés..
2012. jan. 29. 10:00
5/16 A kérdező kommentje:
szóval lehetséges hogy valaki így reagálna rá?
2012. jan. 29. 10:00
6/16 anonim válasza:
Én nem, de aki csal, az persze. Nem elég, hogy megaláz, még érezd is hülyének magadat, hogy ilyet feltételezel róla. De nincs bevált reakció. Van aki tagad, van aki próbálja elviccelni, de olyan is aki még agresszívan támad. Az meg a "legszebb" mikor csal téged az illető, közben meg téged gyanusítgat azzal, hogy megcsalod őt.
7/16 anonim válasza:
A barátnőd még nem vallotta be, ha jól sejtem ebből és a tegnapi kérdésből...
8/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tudnek poenkodni, mert megallna bennem az uto, ha szobahozna, mivelhogy ez azt jelentene, hogy tud valamit. Ha szamonkeresre kerul a sor, ott mar nincs ertelme leplezni semmit.
9/16 A kérdező kommentje:
ma 10:05
hát igen én vagyok az..és rákérdeztem hogy van e esetleg valakije..csak poénosan és nem komolyan..elég sok jel utal arra..és nem tudom hova tenni a dolgot,hogy valóban így van e vagy csak én kombinálok és túlzom el a dolgokat..szóval nem tudom..
2012. jan. 29. 10:09
10/16 A kérdező kommentje:
és azért is sejtem hogy van valami mert kért tőlem pár napot hogy ne keressük egymást...nem biztos hogy megcsalt..nem tudom mi az oka,az is lehet hogy kicsit besokalt és sok volt neki az utóbbi idő..nem tudom..
2012. jan. 29. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!