Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derült ki hogy megcsalnak vagy megcsaltad a párod?
1. Megtalalt egy smst.
2. A megunt szerető felhívta es elmondott neki mindent.
De azóta is boldogan elunk egyutt. Most is csalom.
Igen,erre en is kíváncsi vagyok,ird még,kérlek.
Nekem is sokat segített volna,ha tudok ilyen kémprogramot a telefonra telepíteni...
Hogy működik ez valójában,megirod priviben?
Anno,a ferjem is hordta magával a telomat furdeshez,de nekem nem tűnt fel,mert mindig kimagyarazta,miert.
A megcsalás meg azért nem vettem észre,mert éjjel találkoztak a munkahelyen,vagyonőr volt.
Aztán csak kiderültek a dolgok,egy ures szöveg nélküli email után kezdtem el nyomozni.
engem még nem csaltak meg (26F)
de elolvasgatva a válaszokat, egyes eseteknél azt gondolom hogy ez már egy egyfajta nemtörődömség is lehet, úgy van vele hogy mit érdekli már ha kiderül legalább hamarabb cuccolhat a másik félhez
Egyébként ez az egész két emberen múlik, ahhoz hogy a másik fél ilyen kísérleteket tegyen, arról a párka is tehet mert nem tudja boldoggá tenni, innentől meg felesleges a titkolózás, szépen össze kell pakolni a cumót és el kell húzni a csíkot mert ez van
18 as,köszi.De én ehhez béna vagyok, hogy telepítsek a telóra hangrögzítő programot,meg a gépre kémprogramot...:(
Végül is mi lett veletek az eset után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!