Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

ELváltam pár, van 2 gyerekem. Vidéken lakom, és összejöttem egy nővel, akit a baráti körön keresztül ismertem meg. Kiderült, hogy ő is elvállt, van egy lánya, viszont 3 éve van valakije, aki neveli a lányát, viszont az utóbbi időben kicsit ellaposodott köztük minden. Összejöttünk, de csak hétvégén találkozgatunk, meg le is fekszünk. A barátja rájött, erre a nő kivágta őt. Viszont most nekem sír, hogy mi lesz így vele, meg lefogyott és borzalmasan nézz ki. Ki vannak sírva a szemei, meg sokszor gondol arra, hogy megöli magát. Elmegyünk bulizni a nővéréhez, de borzalmasan leissza magát, és nem is nagyon tud magáról. Ráadásul, ahogy hallom, így még pénz szűkébe is került.

Én nem nagyon akarok tőle semmit, mivel 2-3 másik nő van az életemben, és csak hétvégén találkozunk. Meg ő nyomul, én csak hagytam magam.

2016. ápr. 18. 12:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rosszul értelmezted, volt egy 3 éves kapcsolata mikor összejöttünk.
2016. júl. 11. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Értem. A véleményem ettől függetlenül ugyan az
2016. júl. 11. 17:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha úgy véled minden vélemény számít akkor leírom. Nem szeretnék ítélkezni és előre elnézést kérek ha mégis sikerül.

A helyzet az, hogy te szereted a problémákat másra hárítani. Mindig más a felelős, lehet ujjal mutogatni, te nem vagy hibás csak a körülmények áldozata és te csak belecsöppentél egy kapcsolatba, de nem akartad ezt mégsem. Szerintem egy gyáva nyúl vagy. Egy felelőtlen hímnemű. Nem avgy férfi, csak hímnemű. Valóüszínűleg egész életedben ilyen voltál. Az anyád uralkodott feletted amíg meg nem nősültél, majd a feleséged, utána elváltál, 40évesen elkezdtél élni, újra tini vagy, nulla felelősség, csak te számítasz, nincs is a világon más, hajthatod a nőket, minden következmény nélkül. Majd jön egy nő, aki azt hiszi (az nem derül ki hogy hitegedted-e bármivel is vagy csak ő beszélte be magának a szitut) hogy majd te leszel az új férje vagy a társa, partnere. Te nem szólsz egy szót se, lapulsz a fűben, néha megdugod, hogy neked is jó legyen, de nem akarsz konkrétan semmit és a szemébe se mondod meg szerencsétlennek, hogy amúgy nem akarsz tőle semmit. Hagyod hogy lejárassa magát, hogy kész csőd legyen, aztán jövő héten már egy életvidám gyermektelen nővel leszel, akinek nincsenek ilyesféle problémái.

Szóval lépj ki a komfortzónádból, és légy végre, először életedben férfi. Mondd meg neki végre, hogy nem akarsz tőle komoly dolgot, hogy csak egy kaland volt neked és hogy kedveled de újra a tiniéveidet éled. Tartozol neki ennyivel. Ha úgy érzed még több rejlik benned, akkor segítsd őt lelkileg fel ebből a gödörből.

Bírom amúgy ezeket az embereket. Fiatalon megházasodnak, mert mé' ne? Utána elválnak amint jön egy kis probléma, félrekefél, jön jobb, újabb, szebb, és az addigi események emlékek mintha meg sem történtek volna. Fogadalmak, eskük, amik az enyészeté.

Utána találkoznak válásaik után újra "22 évesen" azt hiszik övéké a világ. Az eddigi gyerekeik mintha nem is léteznének. Ezek nem férfiak és nők. Ezek ösztönlények és elképesztően gyengék, hülyék, és szánalmasak.

Persze, ezer oka lehet egy válásnak vagy bárminek, de hogy egy hibából nem tanul az ember, az tuti.

26/F

2016. júl. 11. 17:33
 14/15 A kérdező kommentje:

Az exe visszafogadta, majd 3 hónap múlva kirakta, mert talált egy másik nőt. És üzenetben megköszönte nekem is, hogy elvettem tőle ezt a rosszt nőt, mert akkor nem lenne boldog.

Nem nagyon tudtam erre mit írni.

Azóta néha összefutunk barátilag. Nem ígértem neki semmit, rájött, miután 2 hónapig nem kerestem, utána pedig elküldött a fenébe.

2016. júl. 11. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy nem ígértél semmit, még ne nyugtasd magad, igenis bántson a lelkiismereted, mert a te hibád (is)! Már megvan a baj, és ezzel akarod nyugtatni magad? Mikor én így voltam nővel, az volt az első, hogy az első együtt töltött éjszaka előtt tisztáztam a dolgot, hogy mik a szándékaim, és mire számítson. Nincs talán, vagy lehet, vagy ami a legfontosabb, ki nem mondott ígéret. Nincs csak szex, egy ilyen kapcsolatban valamelyik fél szenved. Ha meg ekkora Casanova vagy barátom, akkor kezdj egyedül állókkal. Ne rondíts senki életébe azzal, hogy elcsavarod a fejét, mert épp megnéznéd a lába közét. Magamból indulok ki, és én is szégyellem magam, amiért ilyen voltam, és nem nőtt be annyira a fejem lágya, hogy tudjam, azzal hogy valakit szédítek, már kimondatlanul ígérek! Támaszt nyújtok, meghallgatom gondját-baját azért, mert a pina nála van. Ha ő ezt nem tudja, hogy téged ez a cél vezérel, akkor teljesen jogosan azt hiszi, hogy közeledsz felé, és nem csak mint húsra van szükséged. Jellemtelen kaki vagy, én is az voltam.

30/F

2016. júl. 25. 14:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!