Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

ELváltam pár, van 2 gyerekem. Vidéken lakom, és összejöttem egy nővel, akit a baráti körön keresztül ismertem meg. Kiderült, hogy ő is elvállt, van egy lánya, viszont 3 éve van valakije, aki neveli a lányát, viszont az utóbbi időben kicsit ellaposodott köztük minden. Összejöttünk, de csak hétvégén találkozgatunk, meg le is fekszünk. A barátja rájött, erre a nő kivágta őt. Viszont most nekem sír, hogy mi lesz így vele, meg lefogyott és borzalmasan nézz ki. Ki vannak sírva a szemei, meg sokszor gondol arra, hogy megöli magát. Elmegyünk bulizni a nővéréhez, de borzalmasan leissza magát, és nem is nagyon tud magáról. Ráadásul, ahogy hallom, így még pénz szűkébe is került.

Én nem nagyon akarok tőle semmit, mivel 2-3 másik nő van az életemben, és csak hétvégén találkozunk. Meg ő nyomul, én csak hagytam magam.

2016. ápr. 18. 12:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ha leírnám amit valójában gondolok törölnék a választ meg adnál egy leszavazást rögtön.

De lépjünk túl az erkölcsi kérdéseken... Hát elég butaság volt ebbe így belemenned - illetve kicsit tisztességtelen is kapcsolatban lévő emberrel kikezdeni.

Mit tudsz tenni? Szerintem már semmit. Ez onnantól rossz, hogy megcsalta a barátját veled, illetve, hogy rányomultál.

Jaj mit fogok kapni ezért a válaszért :S

2016. ápr. 18. 12:23
 2/15 A kérdező kommentje:

Minden vélemény, egy vélemény. Mindenkinek van. Meghallgatom mindenkiét, ha jó, ha rossz.

Nyugodtan írd le. Én nem pontozlak le.

2016. ápr. 18. 12:27
 3/15 anonim ***** válasza:

Pfff... Nem minősítelek.

Hagyd a p..ba, a csaj is megérdemli, hogy kihasznál. Remélem teherbeesett már, hogy megfogjon. Majd fizeted neki is a gyerektartást.

2016. ápr. 18. 12:40
 4/15 anonim ***** válasza:

Kérdező,ne haragudj, de 2-3 nő mellett minek kellett még ezzel a nővel is kezdeni?na nem azért, mintha sajnálnám, megcsalta a párját veled.Gondolom, ő nagy reményeket táplált irányodba..

Mivel te elvált vagy ,nem csaltál meg senkit.De azért én a helyedben nem kábítanék ennyi nőt...

Csak azzal kezdj, akit szeretni is tudsz...

Jól írta előttem valaki, majd az egyik teherbe esik tőled,és fizetheted a gyerektartást...

2016. ápr. 18. 13:04
 5/15 A kérdező kommentje:

Én nem ígértem neki semmit, jól éreztük magunkat. Meg szoktuk is, csak néha, vagy inkább sokszor csinálja ezt, mikor nem találkozunk.

Felhozta, hogy 14 éve nem volt olyan, hogy egyedül maradt volna, mire azt írtam, hogy "majd lesz valahogy".

Erre egy kicsit megsértődött.

Nem tudja, hogy van 2-3 másik alkalmi barátnőm, mivel ő is az, nem kell erről tudni. Én nem ígértem neki semmit.

2016. ápr. 18. 13:43
 6/15 Bence_ ***** válasza:

Neki az a gondja, hogy egyedül van.

Pont ugyan olyn állami vagy neki mint ő neked. Most neked sírja el magát.

Ha akarna tőled valamit akkor neked örülne és nem a pasi hiányára fokuszálna.

2016. ápr. 18. 13:51
 7/15 A kérdező kommentje:
Azért nem lehet egymás mellé tenni 10 találkozást 3 év mellé.
2016. ápr. 18. 14:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

No ilyen az, amikor valaki hisz az érzelemmentes szexkapcsolatokban, aztán rájön, hogy a másik fél problémái, személyisége mindenképpen beszivárognak a kapcsolatba és befolyásolják a hangulatunk. (Az érzelem adott esetben nem azt jelenti, hogy egymás iránt vannak-e gyengéd érzelmek, mert az érzéseknek nagyon széles palettája létezik, amit az emberek egymásból ki tudnak váltani.)

Én már jópár évvel ezelőtt rájöttem, hogy ha valakinek vállalhatatlan a személyisége, akkor vele nem akarok semmilyen kapcsolatban lenni, mert lehúz, ha pedig szeretem a személyiségét, akkor stabil kapcsolatban akarok vele lenni, amiben emeljük egymást.

2016. ápr. 18. 14:39
 9/15 anonim ***** válasza:

Na, akkor foglaljuk össze. Adott egy nő, akinek van egy kapcsolata. Ugyan nem a legizgalmasabb, de van, van valakije, akire számíthat, egy támasza. Betoppansz az életébe, kimondatlanul is reményt ébresztesz benne, ő feléget maga mögött mindent, erre te visszatáncolsz, hogy "jaj, bocs, én igazából csak dugni akartam néha egyet". Összefoglalva tönkretettél valakit, akinek amúgy sem lehetett könnyű élete.

Hát öcsém, az én szememben az ilyen ember egy pondró. A hozzád hasonlók miatt szégyellem, hogy férfi vagyok.

2016. júl. 11. 12:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Én úgy értelmeztem, h nem ígért a kérdező semmit a nőnek. 3 év alatt 10x ha találkoztak,ami SEMMI. A nő is elvállt a fickó is. A nőnek van kapcsolata új, de uncsi már neki ezért elment félre kurni. Ez a nő labilis lehet lelkileg ezért fűbe fába szerelmes lesz és azt se tudja mit akar. Épp az kell neki akinek ő nem. A kérdező is csúnyán viselkedik,de ő nem hiteget szerintem. Az meg,h össze vissza kefél talán betudható a vállásnak.

Hogy mit tegyél kérdező? Koptasd le a nőt, mert ha ebbe bele bonyolódsz soha nem szabadulsz tőle, aztán pár év együtt élés után téged is megun és odébb áll.

2016. júl. 11. 15:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!