Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 36éves férfi velem csalja az éllettársát, akivel van egy fél éves gyermekük. Kb 1hónapja tart a szexuális viszonyunk, előtte hónapokig flörtöltünk. Nektek mi erről a véleményetek? 19/L
Én nem ítélkezem feletted, nincs okom pálcát törni. És valóban ha Veled nem teszi meg, megteszi mással. Van ilyen barátnőm, akinek volt így viszonya, csak nem 19, hanem 29 volt, és a pasi 45. De ez lényegtelen. Az a lényeg, h ő került ki vesztesként a szituból és visszanézve bánja, h ilyen emberre pazarolta egyáltalán az idejét.
Szóval azt nem értem, mire jó Neked egy ilyen kapcsolat? Mit tud ő nyújtani Neked, amit a többi nem? Miért jó Neked az, ha szenvedsz? Mert elhagyni a családját nem fogja érted, szeretni nem fog, max egy kis ingyen "öntözésért" megy át hozzád, addig teszi a szépet és a kedveset. És ez Neked elég, ezzel Te boldog vagy? Te megelégszel ennyivel? Ennyire becsülöd csak magad? Mert sztem nem, és ezt legbelül Te is tudod!
Ne aggódj, nem kell neked szétszedned a családot, szétmenne az nélküled is, meg még sok más család is szétmegy, ahol ugyanilyen hányadék, tetű "apuka" van, aki ahelyett, hogy a frissen született gyermekével és feleségével foglalkozna, aki képes volt azért a majomtetűért gyermeket vállalni, nos ahelyett agyatlan cafkákat prütyköl, míg a felesége a szaros gatyáit mossa, meg vacsorát főz neki.
Ő az idősebb, neki van családja, neki kéne hogy több esze legyen.De nincs, mert az agya helyén is csak egy nagy, büdös farok van.
"Arra is gondoltam, hogy ez lehet csak egy fajta pánik nála, hogy szeretné újra fiatalnak érezni magát. "
Pánik hát! Mindegyik mocskos szaralak pánikrohamot kap már a gondolattól is, hogy egy hétig csak a feleségét ba szhatja.
Persze főleg ilyenkor mutatják ki a fogukat, mikor gyermekük születik(de minek egy ilyennek??), mert ugye a nő le van kötve a gyermek körüli, meg háztartási ezer teendővel, apuci meg ráér félrebaszni, aztán viszi haza a nemi betegséget családi ágyba az asszonynak, meg előáll hülye hazugságokkal.Hányinger az összes, és a férfiak 99%-a ezt csinálja.Persze az összes letagadja.De az asszonyok nagyon jól tudják, mi zajlik,hiába hiszi a "férfi", hogy beveszik a hazugságokat.aztán vagy kiborul a bili, vagy együtt maradnak, de csak az érdekek tartják össze őket.Ugye milyen idilli?
Hát egy ilyen csótánnyal töltöd te a szabadidődet.Még a saját feleségét, gyermekét, családját sem tiszteli, akkor szerinted téged igen?!
Mindig mondtam én, hogy inkább kutyám legyen mint pasim.Igaz, kutyával nem szexelek, úgyhogy max arra acélra tartanék pasit, mert szexen kívül ezek másra abszolut nem alkalmasak.Te is könnyen úgy járhatsz mint a feleség!
Jézusooom.... Miért csak ez a lány a hibás? A 36 éves meglett pasast ,akinek ott a család elő sem kell venni igaz?
Undorítóak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!