Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy 36éves férfi velem csalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 36éves férfi velem csalja az éllettársát, akivel van egy fél éves gyermekük. Kb 1hónapja tart a szexuális viszonyunk, előtte hónapokig flörtöltünk. Nektek mi erről a véleményetek? 19/L

Figyelt kérdés
Kb 1éve ismerem a férfit. Bánt a dolog, mert részéről sem érzelem mentes. Nem akarom szétszedni a családot, de ha nem velem akkor megcsalja úgyis mással. Arra is gondoltam, hogy ez lehet csak egy fajta pánik nála, hogy szeretné újra fiatalnak érezni magát. Kiváncsi lennék férfiak és nők véleményére is. Köszönöm

2016. ápr. 17. 15:19
1 2 3 4
 21/36 omba ***** válasza:
100%

Ha te részedről nem érzelemmentes a dolog, akkor úgy is írhattad volna, hogy:

"Egy 36éves férfi élélettársával csal meg engem" - mert az azért csak nem gondolod, hogy otthon nincs semmi???

2016. ápr. 18. 10:55
 22/36 anonim ***** válasza:
62%
Legyél büszke, legyen tartásod, szállj ki belőle, mert te fogsz a legrosszabbul kijönni a dologból.... :/
2016. ápr. 18. 16:26
 23/36 anonim ***** válasza:
33%
Mi a véleményem? Az hogy egy curva vagy! Remélem te is szülsz majd pár gyereket a szeretett férfinak,és ugyanígy át fog rázni,csak hogy érezd...
2016. ápr. 18. 22:13
 24/36 anonim ***** válasza:
37%
Én is közel vagyok a 40-hez már, tudom mi jár a fejében a pasinak. Tetszik neki az újdonság, valószínűleg vonzó nő vagy, tele energiával, aki elvarázsolja őt. Akármennyire is "szereti" a családját, benne van egy mókuskerékben. Otthon várják a feladatok a családdal, a felesége akármit is talál ki, sajnos ugyanaz a nő, nem tud teljesen új élményt nyújtani a pasinak. Szerintem is mázlista a pali, megéli azt milyen egy nála 17 évvel fiatalabb nővel szeretkezni, élvezni a friss, finom testét, miközben otthon megkapja a család élményét is. Idővel nem lehet tudni mi jön, lehet rájön hogy éretlen ő még a családalapításra és akár elválik - akár érted akár másért.
2016. ápr. 18. 22:52
 25/36 anonim ***** válasza:
67%
Muszáj kétnaponta más köntösbe bújtatva feltenni ugyanazt a kérdést?
2016. ápr. 18. 23:13
 26/36 anonim ***** válasza:
66%

Fiatal vagy még ahhoz, hogy talalj olyat, akinek nincs csaladja.

Így, hogy pici babája van, akit még fel kellene nevelnie, nem javaslom, hogy sokaig tartson a kapcsolat. Ha tudod, még azelott szakits vele, amig otthon náluk nem derül ki...

Mert ha a felesege kidobja, egy életen át gyötörni fog a lelkiismeret, hogy szétszedted a csaladot. Es mivel te fiatal vagy, nyilvan nem maradsz sokaig a ferfivel, tehat ő is egyedul marad majd, es a kisbaba is apa nelkul nő fel.

Másabb lenne, hidd el, ha nagyok lennének a gyerekek, akkor talan en is mast irnék...

Nem zavar az, hogy hazamegy, es otthon más nővel van?

Beszelj vele, es probald megérteni, hogy ő mar nemcsak magaert felelős hanem a babaert is, akit nagyon könnyen elveszithet miattad...

Erőltesd meg egy kicsit magad azzal kapcsolatban, hogy ismerkedj más, szingli legényekkel, akikbe szerelmes lehetsz, es nyilvan jobbak, helyesebbek ettől az embertől.

Nyomulhatsz is másokra, hiszen fiatal vagy... Tégy meg mindent azert, hogy talalj egy jobbat, még mielott késő lenne. Légyszi.... :)

2016. ápr. 21. 12:51
 27/36 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 21. 20:45
 28/36 anonim ***** válasza:
42%
Most nem azért kérdező, de belegondoltál, már amikro a faxát szopod, h egy órával azelőtt lehet, h az élettárs se.ggében járt?:D
2016. ápr. 22. 10:23
 29/36 anonim ***** válasza:
57%

Milyen válaszra vártál?

Amúgy kötve hinném, hogy a 19 éves lány tenné fel a kérdést. Szerintem vagy a férfi éllettársa, vagy az, aki ismeri az éllettársat megcsaló férfit.

2016. ápr. 23. 13:39
 30/36 anonim ***** válasza:
Gyakori az ilyen és 9-pasiból egy fél ha ellenáll az ilyen flörtöcskének ami tálcán nyújtja a pi(n)át....Elképzelhető,hogy az élettől visszakapod a fekete levest,lehet,hogy nem,-nem igazán értem miért mentek bele egy ilyen felállásba,(?)Aki mással kufircolni akar-az zárja le a kapcsolatát és hajrá...Ha tudod,hogy van nője miért fekszel le vele?- A sok 24-26-éves fiú meg egyedül van és nem mind hü(ly)e meg bu(n)kó),mert ismerek sok ilyet-találnál magadhoz valót-bár neked így látva nincs magasban a színvonalad... Ha a lányom lennél azért lenne hozzád pár keresetlen szavam....40/N
2016. ápr. 23. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!