Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy 36éves férfi velem csalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 36éves férfi velem csalja az éllettársát, akivel van egy fél éves gyermekük. Kb 1hónapja tart a szexuális viszonyunk, előtte hónapokig flörtöltünk. Nektek mi erről a véleményetek? 19/L

Figyelt kérdés
Kb 1éve ismerem a férfit. Bánt a dolog, mert részéről sem érzelem mentes. Nem akarom szétszedni a családot, de ha nem velem akkor megcsalja úgyis mással. Arra is gondoltam, hogy ez lehet csak egy fajta pánik nála, hogy szeretné újra fiatalnak érezni magát. Kiváncsi lennék férfiak és nők véleményére is. Köszönöm

2016. ápr. 17. 15:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
63%
R*ban* vagy, ennyi a véleményem.
2016. ápr. 17. 16:01
 12/36 anonim ***** válasza:
85%

Részéről se érzelem mentes, de ha nem veled, akkor majd mással csinálja. Ez szvsz egy baromi nagy ellentmondás.

Ha valódi érzelem van a paliban irántad, akkor a te személyed miatt csalta meg. Ergo te tehetsz az egészről, mert nem tartottad tiszteletben a család szentségét, mivel RAJTAD múlt a dolog, mert senki mással nem tette volna meg.

Ha pedig te nem vagy ott, megteszi mással címszóval élünk, akkor egy kapuzárási pánikos felelőtlen pötssel vagy együtt, aki kihasznál, te meg annyira erős önértékelési problémákkal küzdesz, vagy szinpmolán idióta vagy, hogy kiszolgálod.

Röviden ez a véleményem.

2016. ápr. 17. 16:10
 13/36 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem veled,akkor megcsalja úgy is mással, fellélegezhetünk, hurrá! Jó lenne már ha a kib..ott emberek, nők és férfiak, kis lányok és kis fiúk egyaránt nem más élettársát, feleségét dugnák,vagy más élettárásával férjével dugatnák magukat, hanem keresnének maguknak párt. Ja, és lesz..rom az ilyen szövegek,hogy szerelem,meg vonzódás, azért vagyunk emberek,hogy tudjunk parancsolni az ösztöneinknek, "ami nem a mienk,ahhoz nem nyúlunk".
2016. ápr. 17. 16:29
 14/36 anonim ***** válasza:
74%

Nekem egyik barátnőm elmesélte, hogy egy régi tanárjával évekig kavar/kavart. Ismeri a feleségét, gyerekeiket is, mégis képes ilyesmire. Én azóta nem keresem a társaságát, nem vágyom ilyen idióta és önző ember társaságára és az ő dolga, hogy hogy számol el a lelkiismeretével. Itt nem csak a pasi a hibás.

Az én "barátnőm" nem talál magának pasit, mert túl magasak az igényei vagy túl könnyen adja oda magát és ezért a férfiak csak kihasználják, valamint azt hiszi, hogyha lefekszik a férfiakkal, akkor az nekik is jelent vmit. Szóval ezért fekszik össze mindenkivel, szíkt szét családokat, mert ilyen gyerekes a viselkedés huszonéves létére. Szóval döntsd el te is ilyen akarsz e maradni

2016. ápr. 17. 16:33
 15/36 anonim ***** válasza:
67%

Nincs elég férfi a világon? ugye? Az kell, akinek családja van, nyilván..

Nincs elég veled egykorú, helyes, okos fiú.

Azt ne mondd, hogy ők pedig túl fiatalok neked..dugni ők is tudnak.

Mennyi ri.bi..és még ki is írja.

2016. ápr. 17. 16:40
 16/36 anonim ***** válasza:
76%

Az a véleményem, ha aaz összes hozzád hasonló buta liba azt mondaná, hogy inkább csalja mással a feleségét, akkor senki nem tudná megcsalni a feleségét, mert nem tudná kivel!

Ebben az esetben mindketten gerinctelenek vagytok!

Engem az érdekelne, hogy bírsz tükörbe nézni...

2016. ápr. 17. 16:41
 17/36 anonim ***** válasza:
54%
Jár a keksz te ri¨¨banc.
2016. ápr. 17. 16:44
 18/36 anonim ***** válasza:
59%

Most pontosan mi a kerdes?:-)

Elvezd es erezd jol magad amig tart, es amig jo egyutt. Nyilvan nem egyutt oregszetek meg, de ez nem tragedia:-). Egy viszony ket ember egyuttes dontese, nincs olyan hogy csak az egyik fel hibas, sot tulajdonkeppen senki nem hibas, ez egy dontes. Inkabb csak azt tanacsolnam, hogy probald meg ne beelni magad erzelmileg, mert oke, hogy szereted, es nyilvan neki sem vagy kozombos de mivel csak egy tini vagy, igy evidens, hogy nem rugja fel erted a hazassagat.

Ha idosebb lennel egy tizessel akkor talan, de meg nagyon fiatal vagy ilyesmikhez. Szoval ha be tudod erni ennyivel, es nem valsz kovetelozove kesobb akkor nem lesz csalodas.

2016. ápr. 17. 20:20
 19/36 anonim ***** válasza:
32%

Igazságtalanság sok van a világon de kiegyenlítetlen számla kevés, előbb vagy utóbb így vagy úgy mindenki megkapja amit érdemel.

A tettedhez meg mit szóljak? Egy idióta kiscsaj idióta döntése...

2016. ápr. 17. 21:46
 20/36 anonim ***** válasza:
12%

"mert részéről sem érzelem mentes" - és miért gondolod, hogy őt valami komoly érzelmek hajtják?

Én is megcsaltam a feleségemet, de nagyon nem olyankor amikor fél éves volt a gyerek. Akkor valahogy ott a helye az apának.

2016. ápr. 18. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!