Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félrelépés megbocsájtható? Adnátok egy ilyen embernek második esélyt?
Nem.
Akkor sem, ha "az en kezem is bennem van". Igen kovetek el hibakat. De o is, nem is keveset, megsem csaltam meg soha. Ez alapkovetelmeny.
Én nem adnék, kiraknám.
Ettől függetlenül valamelyik hozzászólónak igaza van, ha valaki megcsalja a másikat (és most egy alapvetően normális emberről beszélünk, nem egy skalpvadászról) , abban igenis benne van a másik keze is bőven. Tapasztalat, három páromat is megcsaltam. Sose mentegetném magam, nem volt szép, de megvolt az okom rá. Egy többéves kapcsolatnál pedig nem téma az, hogy miért nem szakítottál előbb, az ember fel se fogja ilyen hamar, plusz nem akar kidobni egyből ennyi évet az életéből. Az alapvető gond mindig az volt, hogy nem a megfelelő ember volt mellettem. Aztán találkoztam a számomra tökéletessel, és nem is csaltam meg soha (nem, ő se engem), és nem vagyok kevésbé értékes mindettől eltekintve :) 32/N
Igen, megbocsájtható, le lehet ülni beszélgetni, lehet második esélyt adni, de a véleményem, és a tapasztalatom az, ( saját, és számtalan, általam ismert példa alapján), hogy nem érdemes, mert aki egyszer megcsalt, az másodszor is, meg harmadszor is meg fog csalni.
Az ok roppant egyszerű, ha valaki szeret valakit, akkor azt nem csalja meg.
Aki, bármi okból megcsalja a párját, (nem sorolom fel a lehetséges okokat, magyarázatokat) az igazán nem szereti, és egyáltalán nem tiszteli a másikat.
Azért nem érdemes második esélyt adni, hogy megint megcsalhasson.
16-os
"Az ok roppant egyszerű, ha valaki szeret valakit, akkor azt nem csalja meg.
Aki, bármi okból megcsalja a párját, (nem sorolom fel a lehetséges okokat, magyarázatokat) az igazán nem szereti, és egyáltalán nem tiszteli a másikat. "
Ezt a nagy igazságot bölcselmed honnan szedte?
"Az ok roppant egyszerű, ha valaki szeret valakit, akkor azt nem csalja meg.
Aki, bármi okból megcsalja a párját, (nem sorolom fel a lehetséges okokat, magyarázatokat) az igazán nem szereti, és egyáltalán nem tiszteli a másikat. "
Pontosan erről beszélek, amikor azt mondom, hogy ha megcsalnak, abban az én kezem is vastagon benne van. Mert ÉN nem vagyok megfelelő partner, ENGEM nem szeret a párom, ÉN nem tudom annyira elvarázsolni, hogy észre se vegyen másokat. A hűség nem tulajdonság, hanem állapot. Ezt az állapotot nekem kell előidéznem, ha vágyom rá. Ugyanígy fordítva is: ha a partnerem az én hűségemre vágyik, legyen olyan partner, hogy eszembe se jusson megcsalni. Ha ez valamelyik oldal részéről nem megy, akkor nem a megfelelő emberrel vagyunk együtt. Olyankor tovább kell lépni, és megtalálni az "igazi"-t.
Szerintem ha egyszer megcsalt. És nagyon szereted és tudod ,hogy Ő is téged akkor megbocsátható szerintem.
Viszont ha már hónapok óta párkapcsolata van valakivel akkor az a 'Igazi' megcsalás.De lehet butaság amit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!