Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hány félrelépés fér bele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány félrelépés fér bele?

Figyelt kérdés

KÖNYÖRGÖM!!!!

A realitások talaján maradva válaszoljatok!

Lakhatás,hitel,gyerekek,társfüggőség,...ezeket is vegyétek figyelembe!

2015. dec. 11. 20:43
1 2
 1/13 anonim válasza:
91%

Hát. 11 év után mikor megtörtént a dolog vártam hogy kibéküljünk, aztán rájöttem hogy egy ujjal nem tudok hozzáérni. Pedig elméletben már megbocsátottam neki, de hányingerem van tőle sajnos.

Persze ő a "nő". Nem tudok hozzáérni. Megpróbáltuk, meg is bocsátottam a dolgokat neki, de nem volt szexuális életünk, mert folyton rosszul lettem tőle. Aztán kölcsönös sírás mellett szakítottunk végleg.

2015. dec. 11. 20:45
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Egy sem.
2015. dec. 11. 20:48
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Realitások talaján nulla. Leszarnám a közös hitelt, gyereket, mindent.
2015. dec. 11. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
0.
2015. dec. 11. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én akartam már félrelépést megbocsátani, realitások talaján nyilván el tudja fogadni az ember fejben, hogy a párja hibázhat, és megbánja stb. De ettől még nem lesz jobb érzés, én soha többé nem bíztam benne, ettől ment tönkre a dolog. Nem direkt nem bíztam benne, nem szándékosan akartam feladni az egészet, egész egyszerűen csak nem ment, mert megcsalt és utána már képtelen voltam úgy ránézni, mint előtte.
2015. dec. 11. 21:23
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Én talán egy egyszeri félrelépést elnéznék...egy hosszab, akár több hónapos viszonyt nem tudnék, ha akarnám sem. Nem tudom más hogy van vele, egy hosszú kapcsolatot meglehet bocsátani?
2015. dec. 11. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ miért lépett félre az illető.Egy esély mindenkinek jár de nem tudom hogy én tudnék esélyt adni a barátnőmnek.Talán csak akkor ha tényleg adtam rá okot hogy félrelépjen,például hanyagolom,bunkón viselkedek vele stb stb
2015. dec. 11. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Egyszer.
2015. dec. 11. 22:17
 9/13 anonim ***** válasza:
10%
0. Nem kéne hagyni, hogy egy ilyen sza.házi nevelhesse a gyereket
2015. dec. 11. 22:34
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Egy sem.

Inkább laknék egyedül, mint egy gerinctelen lénnyel.

Hitelt sosem vennék fel.

A gyerekemnek jobb morális értékrendű anyát akarok.

Társfüggő nem vagyok.

2015. dec. 12. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!