Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány félrelépés fér bele?
Figyelt kérdés
KÖNYÖRGÖM!!!!
A realitások talaján maradva válaszoljatok!
Lakhatás,hitel,gyerekek,társfüggőség,...ezeket is vegyétek figyelembe!
2015. dec. 11. 20:43
1/13 anonim válasza:
Hát. 11 év után mikor megtörtént a dolog vártam hogy kibéküljünk, aztán rájöttem hogy egy ujjal nem tudok hozzáérni. Pedig elméletben már megbocsátottam neki, de hányingerem van tőle sajnos.
Persze ő a "nő". Nem tudok hozzáérni. Megpróbáltuk, meg is bocsátottam a dolgokat neki, de nem volt szexuális életünk, mert folyton rosszul lettem tőle. Aztán kölcsönös sírás mellett szakítottunk végleg.
3/13 anonim válasza:
Realitások talaján nulla. Leszarnám a közös hitelt, gyereket, mindent.
5/13 anonim válasza:
Én akartam már félrelépést megbocsátani, realitások talaján nyilván el tudja fogadni az ember fejben, hogy a párja hibázhat, és megbánja stb. De ettől még nem lesz jobb érzés, én soha többé nem bíztam benne, ettől ment tönkre a dolog. Nem direkt nem bíztam benne, nem szándékosan akartam feladni az egészet, egész egyszerűen csak nem ment, mert megcsalt és utána már képtelen voltam úgy ránézni, mint előtte.
6/13 anonim válasza:
Én talán egy egyszeri félrelépést elnéznék...egy hosszab, akár több hónapos viszonyt nem tudnék, ha akarnám sem. Nem tudom más hogy van vele, egy hosszú kapcsolatot meglehet bocsátani?
7/13 anonim válasza:
Attól függ miért lépett félre az illető.Egy esély mindenkinek jár de nem tudom hogy én tudnék esélyt adni a barátnőmnek.Talán csak akkor ha tényleg adtam rá okot hogy félrelépjen,például hanyagolom,bunkón viselkedek vele stb stb
9/13 anonim válasza:
0. Nem kéne hagyni, hogy egy ilyen sza.házi nevelhesse a gyereket
10/13 anonim válasza:
Egy sem.
Inkább laknék egyedül, mint egy gerinctelen lénnyel.
Hitelt sosem vennék fel.
A gyerekemnek jobb morális értékrendű anyát akarok.
Társfüggő nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!