Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 25-30 éves férfiak! Ha rátok mászna egy csinos korodbeli nő, akkor hagynátok magatokat? (pl. munkahelyen)
És tegyük fel komoly kapcsolatban éltek és szeretitek a párotok, aki viszont szeret téged.
Ha történne valami elmondanád a párodnak vagy inkább nem? Miért?
Van, aki nem tenné meg, de még többen igen.
Köztük én is simán
(Nyilván nem mondanám el a páromnak. Miért? Mert nem vagyok hülye.)
27/F
7:
Hohohó-Háháhá! Mekkora nagy arc vagy! Fú, milyet kérdeztél már. Tisztára 21. századi felvilágosult ember vagy.
Fiú vagy vagy lány? Tudod akármi is vagy, egyrészt te egy álomvilágban élsz. Ahol szerinted mindenki azt kapja, amit adott is és a te fejedben valamilyen karma is létezik még ráadásul.
Tudod senki nem azt várja, amit ad. Ahogy egy lány csalja a srácot és fordítva nem ezt várja, ez ugyanúgy igaz fordítva is.
Nagypapám 30 évig csalta mamám tucatnyi nővel úgy, hogy mamám sosem csalta őt meg.
Nyilvánvalóan a SAJÁT vágyait akarja mindenki teljesíteni. És nagyon sok embernek van olyan vágya, hogy őt ne csalják meg, ő viszont megcsalhassa a másikat nyugodtan.
Mondok egy nagy különbséget: Ha én dugok meg más lányt, akkor attól még biztos lehetek benne, hogy a barátnőm a mi közös gyerekünket szüli meg. De ha a barátnőm kúr félre, akkor nem lehetek abban biztos, hogy annak a gyereknek ki az apja. De ez csak egy pici apróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!