Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 25-30 éves férfiak! Ha rátok mászna egy csinos korodbeli nő, akkor hagynátok magatokat? (pl. munkahelyen)
És tegyük fel komoly kapcsolatban éltek és szeretitek a párotok, aki viszont szeret téged.
Ha történne valami elmondanád a párodnak vagy inkább nem? Miért?
Kár hogy itt ennyi a nő és a viráglelkű férfi, akiknek látszólag csak fekete-fehér a gondolkodása ebben.
Olvastam egyszer egy kiváló novellát, aminek két külön része volt. Az egyik fele röviden egy családos férfiról szólt, aki a szabadságot hiányolta az életéből és leírta egy napját, hogy éppen milyen rossz kedvvel ment haza a családjához, miután a munkahelyén egy fiatal szép nő ráhajtott és ő visszautasította. A másik fele egy agglegényről szólt, aki elmesélte az előző napját az olvasónak, aztán elküldte a lakásából az előző este felszedett csajt. Ő pedig a kötöttséget, állandóságot, a család intimitását hiányolta az életéből.
Ez tökéletesen visszaadja a férfi lét valóságát.
Jó lenne, ha pár ember képes lenne felfogni, hogy ezek a kettősségek a normális élet részei és a legtöbb férfi fejében megjelennek. Az élet nem csak fekete-fehér, hogy csak "jólelkű" monogám férfiak és "kegyetlen" nőcsábászok léteznek.
12.
Nem csak monogám férfiak és nőcsábász férfiak léteznek? Van itt a kettő közt átmenet?? Szerintem a hűség kérdése pont a fekete-fehér kategória. Vagy az vagy, vagy nem. Az élet általánosságban véve valóban nem fekete vagy fehér. Nagyon nem! De ez a rész nem tud szürke lenni...
13: Férfi vagy egyáltalán? Mert én igen és bevallom, hogy nem tudok női fejjel gondolkodni, de megértem a nők gondolkodását. Te is megtehetnél annyit, hogy különválasztod a két nemet egymástól (mert a két nem nem egyforma).
Ahogy leírtam tömérdek férfi van, aki egyaránt rabságban érezné (érzi) magát részben monogám, tartós kapcsolatban és agglegényként is, mert különböző vágyak ütik egymást, amiket egyszerre nem lehet kielégíteni.
Ez az emberi természetből fakad. Az ember egyszerre vágyik szabadságra és biztonságra is. Egyszerre a kettőt pedig 100%-osa nem tudja megteremteni.
Ha éppen egy hűséges szerető férj vagyok, akkor hiányzik hogy nem élhetem ki a szexuális vágyaim egy idegen, vonzó nővel. Ha agglegény vagyok, hiányzik a család békessége és nyugalma, stabilitása.
Tömérdek férfi így éli meg az életet. Nem csak papucs lúzer férjek és magányos lúzer agglegények vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!