Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házas pasival "kavarok". Lebuktunk volna?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Volt már korábban egy kérdésem ezzel az egésszel kapcsolatban. Azóta történtek dolgok, gondolom ezt nem kell magyaráznom, mindegy.
Tegnap a munkahelyemre (kávézóban dolgozom suli mellett) bejött a felesége és a két lányuk. Én rögtön tudtam, hogy ők azok, de ők nem ismertek meg (legalábbis a felesége nagyon kedvesen beszélt velem, gondolom ha tudta volna, ki vagyok, ez nem lett volna így) Akkor már nagyon rossz előérzetem volt, és később be is jött. Szó szerint :) Gondolom megbeszélték, hogy menjen oda értük, vagy nemtudom, de úristen...sose mondtam neki hogy pont ott dolgozom, szóval nem tudhatta. Poharak estek ki a kezemből, olyan szinten megfagyott bennem a vér. Szerencsére gyorsan leléptek, gondolom a pasinak sem volt kellemes a szitu. Este hívogatott, de nem reagáltam, csak ma reggel. Mondta, hogy találkozzunk. Virágcsokor, nagy békülős (?) szex, olyan kedves volt, mint még talán soha, nagyon furcsálltam. Rákérdeztem többször is, hogy mi van, de mindig azt mondta hogy "csak boldoggá akar tenni". Valahogy nem tudok hinni neki...
Lebukott volna, vagy mi? De akkor meg miért velem kedveskedne? Komolyan nem értem. Ti mit gondoltok?
Annyira tudtam, hogy hiába téptük a szánkat a másik kérdésnél, kutyából nem lesz szalonna... Aki r*ibanc, az csinálhat bármit, az is marad.
De az, hogy még van bőr a pofádon megint ezzel kapcsolatban kérdezni, eszed sem sok lehet, gerinced meg ugye, mint kiderült soha nem is volt.
A lehető legundorítóbb dolog belemászni másnak a házasságába és szétszedni egy családot. Hát milyen silány lelkivilággal kell rendelkezzen egy ember, hogy idáig süllyedjen? Tényleg ennyire jó egy nős pasi farkán pörögni, aki csak ürítésre használ és aki soha a büdös életben nem fogja miattad otthagyni a feleségét? Egy kapcarongy vagy, de meg is érdemled.
Ne feledd: Isten nem ver bottal, visszakapod te még ennek a tripláját is. :)
taps taps. Figyelj, tapasztald az élet örömeit szépen. Aztán majd meglátod mi a jó mi a rossz.
Egy biztos, karma létezik. Szóval, ne aggódj :)
És szerinted ez mentség bármire is??? Attól még HÁZAS.
FELESÉGE és GYEREKEI vannak!! Ezen mit nem lehet felfogni?
Ezen a házasságon te csak rontottál, gusztustalanul viselkedsz, ahelyett hogy 18 évesen már ribizliskedsz és családokat szedsz szét, inkább tanulj, mert rád fér, ugyanis annyi eszed nincs, mint egy marék szárított lepkének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!