Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt nők, akik a férjükön kívül sosem szexeltek mással? Titeket is izgat, hogy milyen lehet egy másik pasival?
A szex az mással is szex. Normális ember nem ezért van valakivel. Ha jól működik a szex nálatok, szerintem ne agyalj ezen, mert a végén félrelépsz... mindig a kíváncsisággal kezdődik...
Kíváncsiságból nem érdemes tönkretenni egy családot!
Amikor meg fiatal hazasok voltunk nagyon izgatott a dolog milyen lehet massal
Erre talaltunk megoldast buta szerepjatek titkos randik stb
jot mulattunk es jot szexeltunk
aztan elmult a kivancsisag
Én 27 éve a férjemmel vagyok, és ő volt úgy" az első,azóta se voltam mással, nem is érdekel különösebben.
Gondolom, minden férfinak olyan van, kinek kisebb,kinek nagyobb...:)Ha jó valakivel a szex,akkor nem vagy másra kíváncsi.
De ha nem, előfordulhat, hogy érdekel, mással vajon jobb volna -e?
Dehogy egyforma a szex mindenkivel. A szex minősége nem csak a formán és méreten múlik hanem a pasi habitusán és fantáziáján. Igenis mindenkivel más. Ha ugyanazt a Zachert 5 cukrászdában kóstolod meg az is mindenütt más lesz. Lesz ami jobban izlik, lesz ami kevésbé.
Volt olyan kapcsolatom, ahol a hölgy partner fantasztikusan intellektuális volt, élmény volt minden beszélgetés. Elképesztően csinos volt de az első szex után teljesen kiábrándultam belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!