Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babi40 kérdése:

Miért van az, hogy a férfiak többsége, amikor félrelép, kijelenti a szeretönek, hogy lebukás esetén, semmi komolyra nem számíthat, és válni nem fog?

Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon nehéz helyzetben vagyok.20 év után kiderült,hogy a férjem megcsal.Nagyon nehéz ez az egész,már mindent átbeszéltünk,de igazán jó döntést nem tudtunk hozni.Én felajánlottam,hogy váljunk el,de ő nem akar.Állítólag,a szerető is felajánlotta,hogy bármikor odaköltözhet,de azt sem akarja.Egyébként,ők már az elején megbeszélték,hogy köztük semmi komoly nem lehet,mert a férjem megmondta neki,hogy ö válni nem fog. Átbeszéltük a dolgainkat,beláttuk,hogy egyenlöre anyagilag nem tudunk egymástól függetlenek lenni,meg ezen kívül is van millió problémánk,amiket meg kéne oldani,tehát együtt élünk,de most nincs köztünk semmi.Látszólag minden megy a régi kerékvágásban,kedves velem, segít amiben tud.Kívülállók észre sem vennék,hogy valami baj van.Szerintetek miért nem akar elmenni,ha a szeretö is befogadná?Lehet,hogy öt is átveri?Vagy elképzelhetö hogy tényleg nem szerelmes a démonba?Csak szexre kell neki?
2016. ápr. 6. 18:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem az elejen ezt irta a kesobbi szeretom " de avegen kiderul szaxhazi alak vagyok" (marmint hogy allitolag nem hagyhatja el a csaladjat).

Na igen akkor azt hittem egy elozo mar megtortent esetroo sirankozik, hogy o valakibe szerelmes lett a felesege mellett csak a vegen megse lettek egymasei (pl. mert a szereto meggondolta magat vagy forditva) es akkor o szaxhazinak erezte magat.

Na ugye egy kapcsolat fejlodik es alakul. En probaltam "jo szereto lenni", hat ize nagyon nem ment, mert egyreszt volt ferjem akit igy megcsaltam, voltak gyerekeim is, akik miatt szinten nagyon rosszul ereztem magam, de hat a ferfi is folyamatosan valtoztatta az allaspontjat. Gyereket akartunk mar kozosen (rajta is voltunk az ugyon), de baromi nehez volt. Ha en szakitottam o jott nyomult, ha szerettem akkor visszahuzodott a felesegehez stb. Vegul en valtam, o meg visszament az asszonyhoz. Utolag kiderult volt rajtam kivul meg ketto szeretoje es hat volt akivel a gyerek is osszejott. (Persze abortusz lett a vege). En mivel az utolso voltam aki errol tudomast szerzett kiakadtam mint a taxiora es csinaltam nagy ribilliot.

Na mar most elotte felajalnottam en is, hogy johet hozzam, de utana visszament masodjara is az asszonyhoz, meg hat kiderultek a csunya igazsagok, igy most felolem oda megy ahova akar elottem nem all meg.

O is hivatkozott kozos vallalkozasra meg a gyerekekre blablabla...

Valojaban a sajat tapasztalataim es az altalam ismert egyeb tortenetek alqpjan a ferjed azert nem megy a szeretohoz, mert valoszinuleg ott is kellene rendesen pedaloznia, hogy egy igazi parkapcsolatot epitsenek ki es ehhez neki semmi kedve, mert ennel sokkal jobb a husz ev kenyelme es biztonsaga. Azaz se teged se a masikat nem szeret elegge. Es onmagat se, mert ilyet csak a gyava gerinctelen pasasok csinalnak.

Ha nem szereted akkor igenis meg lehet oldani az anyagi fuggetelnedest es hagyod a francosba, ha szereted akkor rangasd el parterapiara, kulonben minek pazarolnatok egymas mellett az eleteteket. Igy hogy lesz ujra tarsad?

2016. ápr. 10. 21:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Parterapia. Ott ha oszontek vagytok kiderul hol rontottak el, ha elrontottatok es hogy hogyan jutottatok el idaig.
2016. ápr. 10. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!