Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babi40 kérdése:
Miért van az, hogy a férfiak többsége, amikor félrelép, kijelenti a szeretönek, hogy lebukás esetén, semmi komolyra nem számíthat, és válni nem fog?
Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon nehéz helyzetben vagyok.20 év után kiderült,hogy a férjem megcsal.Nagyon nehéz ez az egész,már mindent átbeszéltünk,de igazán jó döntést nem tudtunk hozni.Én felajánlottam,hogy váljunk el,de ő nem akar.Állítólag,a szerető is felajánlotta,hogy bármikor odaköltözhet,de azt sem akarja.Egyébként,ők már az elején megbeszélték,hogy köztük semmi komoly nem lehet,mert a férjem megmondta neki,hogy ö válni nem fog. Átbeszéltük a dolgainkat,beláttuk,hogy egyenlöre anyagilag nem tudunk egymástól függetlenek lenni,meg ezen kívül is van millió problémánk,amiket meg kéne oldani,tehát együtt élünk,de most nincs köztünk semmi.Látszólag minden megy a régi kerékvágásban,kedves velem, segít amiben tud.Kívülállók észre sem vennék,hogy valami baj van.Szerintetek miért nem akar elmenni,ha a szeretö is befogadná?Lehet,hogy öt is átveri?Vagy elképzelhetö hogy tényleg nem szerelmes a démonba?Csak szexre kell neki?2016. ápr. 6. 18:22
1/12 anonim válasza:
Már leírtad hogy miért: anyagilag nem tudtok egymástól függetlenek lenni.
2/12 aperitif válasza:
Mert nem akarnak elválni. Ők jól érzik magukat a házasságukban, csak ilyen-olyan kiegészítésnek tartják a szeretőt, attól függően, hogy éppen mi hiányzik nekik otthon.
3/12 anonim válasza:
Igen, csak szexre kell neki, vagyis azon belül is arra, amit te nem adsz meg neki: szenvedély, izgalom, orális szex...
4/12 A kérdező kommentje:
Biztosan igazatok van.Csak számomra elgondolkodtató,hogyha a szeretöhöz mehetne,akkor miért nem?Mondjuk,lehet,hogy én kissé régimódi vagyok,de ha én lennék a szeretö,és én felajánlanám,hogy befogadom,ö meg nem jön,akkor nekem ott lenne a vége.Bár tökmindegy,mert ez mindenképpen megalázó minden fél számára,de egyenlöre nincs kiút.De állandóan jár az agyam,mert mindig azon gondolkodom hogy jutottunk idáig,Hiszen olyan nagy szerelem volt!Mit rontottam el?
2016. ápr. 6. 19:06
5/12 anonim válasza:
Nézd, ez a "mit rontottam el" kérdés olyan, amit a férjednek kéne feltenni. Ha tényleg nem akar elválni, akkor gyanítom, hogy szexuális oka volt a hűtlenkedésnek.
6/12 Bence_ válasza:
Ferjednek eszébe sinca elcserelni téged arra a nőre. Értékesebb vagy a számára. Vele jó dugni. Ennyi.
Önértékelésed rakd rendbe, valj el és legyen egy olyan parod aki ertékel.
7/12 anonim válasza:
6-os
vaaaaagy tanuljon meg dugni. Mi lenne ha a rendrakást az alsó bejáratnál kezdené?
8/12 anonim válasza:
20 év rengeteg idő.
Férjed nem akarja újra kezdeni az életét, nem akar felfordulást, nem akar egy új nőt megszokni, nyugisan működtetni akarja azt a rendszert, amit felépített maga körül.
Most eldöntheted, hogy te is maradnál a kitaposott úton, vagy nem. Valamiért te sem zavartad el, mikor ez kiderült.
A nagy szerelmetek elmúlt, mint a nagy szerelmek általában, felesleges bűnbakot keresni, vagy magadat okolni.
9/12 anonim válasza:
Erre nem tudok válaszolni, mert csak 1x volt szeretőm, de egyikőnk sem akarta feladni az életét, mindketten kapcsolatban voltunk és ezt az elején is tisztáztuk.
10/12 anonim válasza:
A férjed gyáva.Inkább félre kamatyolt,de nem mer elmenni.Rakd ki a francba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!