Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri meg szeretőnek lenni?
Mert a nők a férfiak legjobb 20%-át tekintik csak férfinak.
Azokért viszont óriási a verseny, 1:5-höz.
Szóval gyengébb pillanatában inkább egy alfahím szeretője lesz, mert mégiscsak jobb, mint átlagos akinézetű férfira időt pazarolni, független attól, hogy milyen ember vagy milyen kapcsolatot szeretne.
Azért, mert így rendszeresen megélhetem a vágyaim egy állandó, ismert partnerrel, aki emellett intelligens, kellően kedveljük egymást, de nem növünk egymás fejére sem. Ettől még ismerkedem másokkal, és ha összejönne egy kapcsolat, meg is szakítanám ezt.
N/45
Én is szerető vagyok, és higgye el -aki nem tudja-, hogy pocsék, és fájdalmas érzés; ELLENBEN van egyfajta vonzalom, ami vonz a férfihoz. Én fiatal felnőttként egyelőre nem szeretnék újabb komoly kapcsolatot, mert nem szeretnék elkötelezve lenni senki felé (de ez nem azt jelenti, hogy csak párkapcsolatban élő szeretőim vannak, NEM. Nekem egy férfi van jelenleg, akire fent utaltam).
Egy szó, mint száz, azért, hogy hetente ágyba bújhass egy férfivel, nem éri meg ez az egész szeretősdi. Minden nap csak rá tudsz gondolni, várod a hívását, üzenetét, aztán meg nagyban reménykedsz, ha végre jut rád egy szabad órácskája. És közben, miközben beszélgetünk esetleg, megemlíti a barátnője nevét, NA AZ nagyon nagyon rossz..
Hogy miért nem lépek ki? Mert egy megmagyarázhatatlan kapocs hozzáfog a pasihoz, noha tudom, hogy csak magamnak ártok ezzel a folytonos epekedéssel, és a tudattal, hogy csak egy kellék vagyok, nem tudom őt elengedni. De ő sem engem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!