Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért éri meg szeretőnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért éri meg szeretőnek lenni?

Figyelt kérdés
Aki megcsalja a pàrjàt az érthető, hogy ott az újdonsàg varàzsa. De aki szerető lesz miért teszi? Màr ha nem kap érte anyagi javakat. Sokszor még ismerkedni sem tud független férfiakkal a szerető miatt. Akkor miért éri ez meg egy független embernek?
2015. dec. 22. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Mert szerethet,és viszontszeretik. Ez az akapállás. Bekombinálható anyagiakkal,de az már nem igazi.
2015. dec. 22. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Amúgy nem éri meg. Fájdalmas.
2015. dec. 22. 15:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Eppen ez az, dehogy szeretik. Csak d***** az teljesen mas.
2015. dec. 22. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó, de várják a csodát. Aki foglalt, az nyilván csak a rosszat hangsúlyozza a házastársáról, ezért a szerető elhiszi, hogy az a kapcsolat már haldoklik, mert a másik egy szar ember, aki csak bántja az ő szívszerelmét, de ő maga különleges és csakis ő tudja boldoggá tenni az adott emberkét. Az nem merül fel a ködös agyában, hogy ha együtt élnek, sőt, házasok, vagy akár gyerekeket is vállaltak, akkor nyilvánvalóan ugyanúgy szerelmesek voltak.
2015. dec. 22. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező: a szeretőség nem ugyanaz,mint a szexpartnerség.
2015. dec. 22. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Mert a nők a férfiak legjobb 20%-át tekintik csak férfinak.

Azokért viszont óriási a verseny, 1:5-höz.

Szóval gyengébb pillanatában inkább egy alfahím szeretője lesz, mert mégiscsak jobb, mint átlagos akinézetű férfira időt pazarolni, független attól, hogy milyen ember vagy milyen kapcsolatot szeretne.

2015. dec. 22. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért, mert így rendszeresen megélhetem a vágyaim egy állandó, ismert partnerrel, aki emellett intelligens, kellően kedveljük egymást, de nem növünk egymás fejére sem. Ettől még ismerkedem másokkal, és ha összejönne egy kapcsolat, meg is szakítanám ezt.

N/45

2015. dec. 25. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
92%

Én is szerető vagyok, és higgye el -aki nem tudja-, hogy pocsék, és fájdalmas érzés; ELLENBEN van egyfajta vonzalom, ami vonz a férfihoz. Én fiatal felnőttként egyelőre nem szeretnék újabb komoly kapcsolatot, mert nem szeretnék elkötelezve lenni senki felé (de ez nem azt jelenti, hogy csak párkapcsolatban élő szeretőim vannak, NEM. Nekem egy férfi van jelenleg, akire fent utaltam).

Egy szó, mint száz, azért, hogy hetente ágyba bújhass egy férfivel, nem éri meg ez az egész szeretősdi. Minden nap csak rá tudsz gondolni, várod a hívását, üzenetét, aztán meg nagyban reménykedsz, ha végre jut rád egy szabad órácskája. És közben, miközben beszélgetünk esetleg, megemlíti a barátnője nevét, NA AZ nagyon nagyon rossz..

Hogy miért nem lépek ki? Mert egy megmagyarázhatatlan kapocs hozzáfog a pasihoz, noha tudom, hogy csak magamnak ártok ezzel a folytonos epekedéssel, és a tudattal, hogy csak egy kellék vagyok, nem tudom őt elengedni. De ő sem engem..

2016. jan. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!