Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapig nem feküdt le velem a férjem, de ő ezalatt az idő alatt leszőrtelenítette a mellkasát és az intimtájékát?!
Figyelt kérdés
Nem volt soha igénytelen típus, de piperkőc sem. 1 hónapig fasirtban voltunk, mert az a gyanúm volt, hogy nem őszinte velem, megcsal. De mivel konkrét kézen fekvő bizonyíték nincs, gondoltam megpròbálok inkább ezzel nem foglalkozni. Erre bemegyek a fürdőbe, épp fürdött és meglátom a csupasz mellkasát + ott lent... A válasz arra, hogy miért szedte le, az volt, hogy zavarta... Volt akinél ez a megcsalás egyik jele volt?2015. aug. 18. 17:54
1/18 anonim válasza:
nekem is gyanús lenne... sajnálom :/
3/18 anonim válasza:
Zavarta persze :D El ne hidd neki! 27/F
4/18 anonim válasza:
Vannak még szőrös intimtájékú férfiak?
5/18 anonim válasza:
Hát ez elég egyértelműnek tűnik...
6/18 anonim válasza:
Sajnálom de tényleg van miért aggódnod.
8/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is ez a gyanúm. Mikor meglattam elborult az agyam, nekem ez egy lebukással volt egyenlő.
2015. aug. 18. 19:59
9/18 anonim válasza:
Sajnos ezt én is annak látom, legalábbis az én férjemnél ez 1000%, hogy az lenne, ugyanis ő is nagyon szőrös,és esze ágába nem jutna ilyenekkel foglalkozni,én meg többször kihangsúlyoztam, hogy így milyen férfias és soha le ne szedje. Úgyhogy,ha arra jönnék haza, hogy épp szőrtelenít, én abban a pillanatban kipenderíteném. Mi még a többi jel,ami alapján azt gyanítottad, hogy megcsal? Vagy szimplán rossz előérzeted volt?(én ebben is bíznék, a női megérzés kifejezést nem véletlenül találták ki,a nőknek ebben nagyon jók a cenzoraik)
10/18 anonim válasza:
Az attól függ hogy előtte borotválta e magát...az én férjem is a mellkasát és intim területét borotválja elég sűrűn és tudom mennyire zavarja ha kezd nőni neki, de ez nállunk van...és az mit jelent hogy egy hónapja nincs szex ? O nem kezdeményez és te várod, vagy kezdeményeztél és ő elutasított?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!