Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapig nem feküdt le velem a férjem, de ő ezalatt az idő alatt leszőrtelenítette a mellkasát és az intimtájékát?!
Nekem gyanús lenne.Az én férjem csak gyakrabban borotválkozott,nyírta a haját,aztán 2 hónap múlva találtam bizonyítékot,e-maileket egy 20 éves lányhoz (ő akkor volt 37).Kiderült,hogy sokszor hazavitte a csajt munkából.Végülis a lány e-mailes válaszai alapján nem történt semmi köztük.
Azóta is tüske ez bennem,és már nem bízom benne,de együtt vagyunk.
Nem vonul el a férjd sms-ezni,telefonálni?Nem ül többet a számítógép előtt?Ezek is jelek lehetnek.
Talán nem tippelgetni kéne, hanem beszélni vele.
Egyébként ebből önmagában semmi nem következik. Nekem is vannak-voltak problémáim és ilyenkor megoldás gyanánt próbálok akár jobban figyelni magamra, akár csak változtatni dolgokon.
Egyébként ugyanúgy lehetséges, hogy semmi köze nincs ennek a szerelmi/szexuális életéhez.
Ezen jót röhögtem:
"nőknek ebben nagyon jók a cenzoraik"
Rossz hírem van. Nálam ez jel volt.
Sokáig könyörögtem az asszonynak, de hiába. Majd nem kezdeményeztem többet.
Kb fél év múlva, lent szőrtelenítem. De egyértelműen azért kezdtem el, hogy megcsaljam az asszonyt. Más nő előtt nem akartam szőrösen megjelenni.
Ha arra gyanakodtál, hogy megcsal, az azért volt, mert megcsalt, vagy csajozott.
37F
Ne keseredj el!
A válás után is van élet. Talán még jobb is.
De ha nem akarsz elválni, a férjed valószínűleg nem akar, akkor beszélj vele őszintén. Már sok rossz fiú tért haza.
Azért gondolkodj el azon is, hogy mi vezetett ahhoz, hogy megcsaljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!