Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 1 hónapig nem feküdt le velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónapig nem feküdt le velem a férjem, de ő ezalatt az idő alatt leszőrtelenítette a mellkasát és az intimtájékát?!

Figyelt kérdés
Nem volt soha igénytelen típus, de piperkőc sem. 1 hónapig fasirtban voltunk, mert az a gyanúm volt, hogy nem őszinte velem, megcsal. De mivel konkrét kézen fekvő bizonyíték nincs, gondoltam megpròbálok inkább ezzel nem foglalkozni. Erre bemegyek a fürdőbe, épp fürdött és meglátom a csupasz mellkasát + ott lent... A válasz arra, hogy miért szedte le, az volt, hogy zavarta... Volt akinél ez a megcsalás egyik jele volt?

2015. aug. 18. 17:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem szokta szőrteleníteni. Ö nem az a fajta aki 1 hónapig bírja szex nélkül. Érzem, hogy gáz van, de bizonyíték nincsen.
2015. aug. 19. 08:49
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is hasonló az esetem, a férjem elkezdte szőrteleniteni magát és jobban ad magára, viszont engem elhanyagol, nekem sincs bizonyitékom, hogy megcsal. Hát kiváncsi leszek mi fog ebből kiderülni. Mondjuk velem szokott olyan lenni, hogy vannak időszakaim amikor nem adok annyira magamra, vannak amikor meg nagyon, és közben meg sosem csaltam meg. Csak van amikor rámjön hogy jó lenne egy uj frizura, váltani a ruházkodásban is..hát most én sem tudom, hogy megcsal-e vagy épp elkezdett adni jobban magára.
2015. aug. 19. 10:57
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Nekem gyanús lenne.Az én férjem csak gyakrabban borotválkozott,nyírta a haját,aztán 2 hónap múlva találtam bizonyítékot,e-maileket egy 20 éves lányhoz (ő akkor volt 37).Kiderült,hogy sokszor hazavitte a csajt munkából.Végülis a lány e-mailes válaszai alapján nem történt semmi köztük.

Azóta is tüske ez bennem,és már nem bízom benne,de együtt vagyunk.

Nem vonul el a férjd sms-ezni,telefonálni?Nem ül többet a számítógép előtt?Ezek is jelek lehetnek.

2015. aug. 19. 12:42
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Mennyire vagy technikai típus? Mindent megold, telefonra is vannak appok, felvesz akár egész napon át, és közben nem is mutatja ki, csak otthon kell hagynod egy telefont, hátha felhív valakit és hallod a beszélgetést, vagy felraksz valamit egy laptopra ami jegyzi a leütött billentyűket. Nem kell profiljába mászkálni. De ha a saját telefonján indítasz el egy kémrögzítőt ami megy a háttérben, akkor minden telefonbeszélgetést megtudsz :D
2015. aug. 20. 17:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Talán nem tippelgetni kéne, hanem beszélni vele.

Egyébként ebből önmagában semmi nem következik. Nekem is vannak-voltak problémáim és ilyenkor megoldás gyanánt próbálok akár jobban figyelni magamra, akár csak változtatni dolgokon.

Egyébként ugyanúgy lehetséges, hogy semmi köze nincs ennek a szerelmi/szexuális életéhez.

Ezen jót röhögtem:

"nőknek ebben nagyon jók a cenzoraik"

2015. aug. 21. 13:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Rossz hírem van. Nálam ez jel volt.

Sokáig könyörögtem az asszonynak, de hiába. Majd nem kezdeményeztem többet.

Kb fél év múlva, lent szőrtelenítem. De egyértelműen azért kezdtem el, hogy megcsaljam az asszonyt. Más nő előtt nem akartam szőrösen megjelenni.

Ha arra gyanakodtál, hogy megcsal, az azért volt, mert megcsalt, vagy csajozott.

37F

2015. aug. 21. 23:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem pontoztam senkit, aki le lett pontozva az nem en voltam.
2015. aug. 22. 09:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el!

A válás után is van élet. Talán még jobb is.

De ha nem akarsz elválni, a férjed valószínűleg nem akar, akkor beszélj vele őszintén. Már sok rossz fiú tért haza.

Azért gondolkodj el azon is, hogy mi vezetett ahhoz, hogy megcsaljon.

2015. aug. 23. 02:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!