Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kölcsönös vonzódás házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kölcsönös vonzódás házas munkatársak közt szelídülhet barátsággá?

Figyelt kérdés

Nyilván mindkét oldalon vannak problémák a házasságban, de azért nem véletlenül választottuk a párunkat és nem is hagynánk el a másikért őket, annyira azért nem illünk össze. Megbeszéltük, kimondtuk, hogy nem csalnánk meg a párunkat és a barátságunk is fontosabb, mint hogy összekavarjuk a szálakat, de attól még most elég erős a vonzódás. El tud ez múlni, így, hogy minden nap látjuk egymást és soha nem fog beteljesülni, de a barátságot szeretnénk megtartani?

Ha valakinek sikerült barátságot kialakítania vonzódásból, hogy csinálta? Volt valamelyikőtök ilyen helyzetben vagy láttatok ilyet a környezetetekben?

nov. 18. 17:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így nem életképes. Maximum akkor, ha egyikőtök valamiért kiábrándul a másikból és ez hozza magával idővel a viselkedése által, hogy a másik is takarékra tegye magát. Amíg mindkét fél részéről van vonzalom, idő kérdése a szex.
nov. 18. 17:36
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Azzal könnyen megszelídíthetitek, ha józanul képesek vagytok belegondolni, hogy a munkahelyen csak a szép és jó arcát látjátok a másiknak, az élet pedig nem csak ennyiből áll!
nov. 18. 17:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Barátságról hogyan lehet szó ha szexelni akartok egymással? Valamelyikőtöknek fel kéne mondani és egyáltalán nem kéne együtt "barátkozni" a jövőben.
nov. 18. 18:03
 4/19 anonim ***** válasza:
45%
Pár év kefélés után el tudom képzelni
nov. 18. 18:51
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

Igen

Ha tudatosan megbeszelik es nem lepik at a hatart.

Nekem van ilyen baratom.

nov. 18. 20:49
 6/19 anonim ***** válasza:
81%
Lehet belőle barátság. Miután már eleget dugtak, esetleg rájött valamelyik, hogy a másik mégsem olyan nagy szám az ágyban, mint várta.
nov. 18. 22:40
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Férfi és nő között nincs és soha nem is lesz barátság, kivéve ha az egyik fél meleg
nov. 18. 23:17
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Ezt cafolom

Nekem inkabb ferfi barataim vannak. Es nem nem dugtam veluk. Sot bennem gondolat sem volt. Mind hazas en is. De azt h nekik volt e a fajulban ilyen azt nem tudom. De nem is erdekel.

nov. 19. 06:27
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

"Férfi és nő között nincs és soha nem is lesz barátság, kivéve ha az egyik fél meleg"

Ezt csak azok mondják, akik az életükben kevés időt voltak olyan helyen, ahol erős többségben volt az ellenkező nem.

nov. 19. 12:34
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"El tud ez múlni, így, hogy minden nap látjuk egymást és soha nem fog beteljesülni, de a barátságot szeretnénk megtartani?"

megszokás, illetve tudatosan szedjél össze minél több taszító részletet úgy külsőleg, mint belsőleg.

nov. 19. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!