Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kölcsönös vonzódás házas munkatársak közt szelídülhet barátsággá?
Nyilván mindkét oldalon vannak problémák a házasságban, de azért nem véletlenül választottuk a párunkat és nem is hagynánk el a másikért őket, annyira azért nem illünk össze. Megbeszéltük, kimondtuk, hogy nem csalnánk meg a párunkat és a barátságunk is fontosabb, mint hogy összekavarjuk a szálakat, de attól még most elég erős a vonzódás. El tud ez múlni, így, hogy minden nap látjuk egymást és soha nem fog beteljesülni, de a barátságot szeretnénk megtartani?
Ha valakinek sikerült barátságot kialakítania vonzódásból, hogy csinálta? Volt valamelyikőtök ilyen helyzetben vagy láttatok ilyet a környezetetekben?
Igen
Ha tudatosan megbeszelik es nem lepik at a hatart.
Nekem van ilyen baratom.
Ezt cafolom
Nekem inkabb ferfi barataim vannak. Es nem nem dugtam veluk. Sot bennem gondolat sem volt. Mind hazas en is. De azt h nekik volt e a fajulban ilyen azt nem tudom. De nem is erdekel.
"Férfi és nő között nincs és soha nem is lesz barátság, kivéve ha az egyik fél meleg"
Ezt csak azok mondják, akik az életükben kevés időt voltak olyan helyen, ahol erős többségben volt az ellenkező nem.
"El tud ez múlni, így, hogy minden nap látjuk egymást és soha nem fog beteljesülni, de a barátságot szeretnénk megtartani?"
megszokás, illetve tudatosan szedjél össze minél több taszító részletet úgy külsőleg, mint belsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!