Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek a házassága alatt tetszett meg más nagyon?

Figyelt kérdés
Mit tettél az érzéssel? Elnyomtad vagy sokat ábrándoztál a másikról? Mennyi idô alatt múlt el? Félreléptél?

2021. szept. 25. 00:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Félre bizony! Még soha nem volt olyan, akit ne csaltam volna meg! F
2021. szept. 25. 00:10
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Mostanában éreztem hasonlóan. Egyértelműen azért, mert a kapcsolatunk is mélyponton van.

Igyekszem nem kifelé tekinteni, hanem a párommal helyrehozni a dolgainkat. Igyekszem nem gondolni rá sokat, nem álmodozni róla, nem keresni a szükségesen kívül a társaságát. Ezen a ponton belebolondulni valakibe tudatos döntés, mert te döntöd el, mennyit gondolsz rá és mennyit keresed.

Pár hét alatt alábbhagyott ez az érzés, de nagyon erős jelzés volt arra vonatkozóan, hogy muszáj a kezembe vennem a dolgokat és tenni valamit a kapcsolatunkkal közösen, különben csak az időnket vesztegetjük egy színjátékban.

Én úgy gondolom, nem szabadna így érezni tartósan egy kapcsolatban, mert annak a kapcsolatnak akkor nincs értelme. Valamerre lépni kell. Én egyelőre a párommal együtt szeretnék lépni értünk, nem pedig rajta túl...

2021. szept. 25. 00:34
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Egyetlen ilyen volt 30 év alatt, akkor beszéltem a férjemmel is, hogy segítsen, kapjuk össze magunkat, mert gáz van. 2-3 héttel később már eszembe sem jutott a másik. 😊
2021. szept. 25. 02:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is egyszer volt egy ilyen komolyabban.

Észre sem vettem hogy mennyire keresem a társaságát, sőt idovel odáig ment a dolog, hogy mivel kiderült hogy közös hobbink van, mondtam hogy elmehetünk együtt délután (falmaszas).

Aztán hazaértem es rádöbbentem hogy nagyon tetszik a pasi, neki is én, és ez kb randi. Gyorsan lemondtam kamu ürüggyel a talit és utána kerültem a pasit (egy irodahazban dolgoztunk).

A vicc hogy tök hasonlított a ferjemre :D

2021. szept. 25. 02:42
 5/14 anonim ***** válasza:
21%
persze , az összes érdekházasságos embernek megtetszik valaki más.. az érzelmeket nem tudja a pénz örökre elnyomni ..
2021. szept. 25. 03:05
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

Sokáig sokat ábrándoztam, félrelépni is képes lettem volna.

Most már csak harcolok az érzéssel. Nem éltetem, de van, itt van, ha akarom ha nem.

2021. szept. 25. 04:52
 7/14 anonim ***** válasza:
13%

Volt, nem is egy, de csak a kölcsönösekről beszélek most. Egy kivétellel mind munkahelyi volt. A munkahelyiek mind házas nők voltak. Ott minden ilyesmi kiderült, ezek is kiderültek volna, nem akartam, hogy rámenjen a házasságom, ezért nem lett belőlük semmi.

A kivétel meg... Nagyon bejött a lány, gyönyörű volt, de sajnos elég butácska. Nem tudtam volna komolyan tervezni vele.

2021. szept. 25. 07:47
 8/14 Laylah ***** válasza:
31%
Én a harmadik fél vagyok. A férjjel elég hamar kezdtünk érzéseket táplálni egymás iránt, aztán borult minden. Jelenleg kvázi őrlődik. Meg akarja menteni a házasságát, de rólam sem tud lemondani, még mindig napi szinten beszélünk, még ha nem is olyan mélységben és mennyiségben mint korábban.
2021. szept. 25. 08:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A férjed mit szólt hozzá?

Csak így elmondtad neki?

2021. szept. 25. 10:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Leültettem, elmondtam neki, hogy ne ijedjen meg, nem lesz baj, de szeretném, ha segítene, mert valami nem oké kettőnkkel és emiatt elkezdett más is tetszeni. Természetesen nem 2 mondatban, hanem hosszan, azt is hozzátéve, hogy meg se fordult a fejemben félrelépni, nem is fogok, csak vele szeretném megjavítani azt, ami elromlott. Teljesen jól fogadta, nyilván ebben az is benne van, hogy akkor 15 éve együtt voltunk, ismer(t), tudja/tudta, hogy bízhat bennem és hogy tényleg minden esetben ő az első számomra. Szerveztünk sok közös programot, a gyerekeket picit lepasszoltuk anyukámnak (2 hétvégére), sokat bújtunk, kaját rendeltünk, hosszan szeretkeztünk, elmentünk kirándulni, stb. Gyakorlatilag ez a 2 hét gyerekekkel + 2 hétvége kettesben elég volt ahhoz, hogy fülig szerelmes legyek belé újra. 😊
2021. szept. 25. 11:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!