Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a házassága alatt tetszett meg más nagyon?
9- es vagyok
Ez tök jó!
Nálunk is van most egy kisebb mélypont,
nem jön szóba ilyen , hogy tetszik valaki,
de ezt lehet megfogom csinálni én is.
Mi 20 éve vagyunk együtt, 3 gyerek.
Férjem még ott tart, hogy szerinte nincs probléma...
13.
A halálos szerelem is elmúlik egyszer. Ezt jegyezd meg jól!
A legendás pároknál, akik öreg korukban "utána halnak" a másiknak, valójában nem a szerelem miatt történik. Az évek során kialakul egy függelmi viszony, szimbiózis, ami a másik távozásával megváltozott tudatállapotot idéz elő. Tökéletesen tudnának egymás nélkül is normális életet élni, de emiatt nincsenek abban az állapotban, hogy ezért megdolgozzanak.
A viszonzatlan szerelem hiába nagy, mivel nem tud kiteljesedni, semmit sem ér. Az a kapcsolat, amiben a férjeddel vagytok, szintén nem sokat ér, legalábbis érzelmileg.
Az önsorvasztás helyett lassan el kellene kezdened felépítened magad. A külsőddel nem lehet nagy probléma, ha ketten is összejöttek veled.
Hogy miért mondom ezeket?
Mi is hasonlóképpen próbáltunk berendezkedni a volt feleségemmel. Durván 2 évig erőltettük a dolgot, de minden csak egyre rosszabb lett. Végül elváltunk. Én elkezdtem újraépíteni magam, közben olyan pokoli érzelmeim vannak, amiket még életemben nem éreztem. Ellenben látom, hogy alakulok, tehát mindenképp jobb ez az út, mint a letargia, alkoholizmus, kuvák hajkurászása. Tudom, hogy ezen az úton kell járnom, pedig nem vagyok már fiatal, rég elmúltam negyven éves, de a jelek szerint nem főtt le még a kávé mert vannak még nők,-ha nem is sokan-akiknél még jó vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!