Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek a házassága alatt tetszett meg más nagyon?

Figyelt kérdés
Mit tettél az érzéssel? Elnyomtad vagy sokat ábrándoztál a másikról? Mennyi idô alatt múlt el? Félreléptél?

2021. szept. 25. 00:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

9- es vagyok

Ez tök jó!

Nálunk is van most egy kisebb mélypont,

nem jön szóba ilyen , hogy tetszik valaki,

de ezt lehet megfogom csinálni én is.

Mi 20 éve vagyunk együtt, 3 gyerek.

Férjem még ott tart, hogy szerinte nincs probléma...

2021. szept. 25. 12:13
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Volt. Nem csaltam meg, nem szakítottam. 2 évbe telt kiverni a fejemből a másiakt... Mostanra már nem mozgat meg a másik, és a kapcsolatom is jobb, mint akkor volt. :)
2021. szept. 30. 11:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen. Halálosan szerelmes lettem, szó szerint belémcsapott a villám. Mivel az ilyesmi sohasem kölcsönös, meg kellett tanulnom, hogy anyagilag, kényelmi szempontból és mert gyerek is van, semmi értelme elválni. A férjem tudott röla, tudja, hogy nem szeretem őt. Mivel ő se engem, ez nem zavarja abban, hogy továbbra is éljük a kis gazdasági érdekközösségünket. Ő egy emeleti szobában, én a gyerekkel a nappaliban. Elég nagy a ház. Az a szerelem arra volt jó, hogy megtanuljam, soha nem fog senki úgy szeretni, amire vágynék, mert nem vagyok hozzá elég szép és már nem is leszek. Volt közben 2 szexpartnerem, de egyiket se szerettem. El akartam felejteni azt a másikat. Mivel a karjukban még jobban hiányzott, rövidre zártam, nem kell többé senki. Egy hajszál választott el attól éveken át, hogy kilépjek ebből az életből, de a gyerek miatt és az állataim miatt nem lehet. Passzív módon ölöm meg magam: egyre durvább a betegségem, de nem megyek orvoshoz. Nőgyógyásznál 9 éve nem voltam, de egy vérvétel erejéig sem tudok magammal foglalkozni. Mivel az aktív öngyilkossághoz nincs erőm, passzív módon siettetem a végét.
2023. márc. 30. 00:39
 14/14 anonim ***** válasza:

13.

A halálos szerelem is elmúlik egyszer. Ezt jegyezd meg jól!

A legendás pároknál, akik öreg korukban "utána halnak" a másiknak, valójában nem a szerelem miatt történik. Az évek során kialakul egy függelmi viszony, szimbiózis, ami a másik távozásával megváltozott tudatállapotot idéz elő. Tökéletesen tudnának egymás nélkül is normális életet élni, de emiatt nincsenek abban az állapotban, hogy ezért megdolgozzanak.

A viszonzatlan szerelem hiába nagy, mivel nem tud kiteljesedni, semmit sem ér. Az a kapcsolat, amiben a férjeddel vagytok, szintén nem sokat ér, legalábbis érzelmileg.

Az önsorvasztás helyett lassan el kellene kezdened felépítened magad. A külsőddel nem lehet nagy probléma, ha ketten is összejöttek veled.

Hogy miért mondom ezeket?

Mi is hasonlóképpen próbáltunk berendezkedni a volt feleségemmel. Durván 2 évig erőltettük a dolgot, de minden csak egyre rosszabb lett. Végül elváltunk. Én elkezdtem újraépíteni magam, közben olyan pokoli érzelmeim vannak, amiket még életemben nem éreztem. Ellenben látom, hogy alakulok, tehát mindenképp jobb ez az út, mint a letargia, alkoholizmus, kuvák hajkurászása. Tudom, hogy ezen az úton kell járnom, pedig nem vagyok már fiatal, rég elmúltam negyven éves, de a jelek szerint nem főtt le még a kávé mert vannak még nők,-ha nem is sokan-akiknél még jó vagyok.

2023. márc. 30. 08:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!