Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom megcsalt pár éve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsalt pár éve. Most tudtam meg. Azt mondja szex nem volt, de nem tudom elhigyjem e. Hazudik vagy mit gondoljak?

Figyelt kérdés
barátom megcsalt pár éve. Most kiderült egy jelből, nehezen de végül beismerte. Azt állítja csak csókolóztak és tipitapi. De mivel rájuk nyitottak, így nem volt szex és semmi más. Nem tudom ezzel igazat mond e vagy csak hazudik és elferdíti a valóságot. Ideje lett volna megtenni a szexet, sokat voltak kettesben, én mint kiderült a társaság többi tagjával beszelgettem ez idő alatt a kerti partin az udvaron. Azt mondja nagyon részeg volt és megbánta. Allitolag a lány kezdett ki vele… de egy másik buli alkalmával ő próbálta , azonban akkor a lány mondta h nem jó ötlet. Azt mondja szeret, de mivel évek óta voltunk már együtt imponált neki h tetszik valakinek, de igazából nem jön be neki a csaj, és csak eme két buli alkalmával hulye volt, amiből csak az egyiket volt konkrét meg csalás…Mélypont volt abban időszakban a kapcsolatunkban. Azt mondja igazából nem emlékszik az első estére, mert atom részeg volt és homályos képek vannak. De ruhán keresztüli petting és csokon kívül nem lehetett más, bár nem zárja ki, ha nem nyitnak rájuk megtörténik. Kérésemre felhívta a lányt, h ő hogy emlékszik, azt mondta ne legyen bűntudata, csak csók volt…mégsem hiszem el… egy pár hónapja volt az eljegyzesünk, amiről a lánynak is tudomása van, én is ismerem ot… lehet “jofejsegbol” mondta inkább ezt vagy össze beszéltek volna
nov. 18. 23:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen rendben van.
nov. 18. 23:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted ? Mire gondolsz? Köszönöm
nov. 18. 23:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jelből deült ki?

Durva nagyon ráadásul hogy ott voltál vele egy ingatlanban. Full gátlástalan.

nov. 19. 03:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy hazudik és lehet, hogy nem. Ezt mi nem tudjuk sajnos.

Annál többet mint amit a párod és a lány mond nem deríthetsz ki az igazságról, ha belegebedsz akkor sem.

Te ismered a párodat, neked kell meghozni a döntést, hogy hiszel vagy sem.

nov. 19. 07:20
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Eszembe nem jutna hozzamenni egy ekkora patkanyhoz.

Erted, meg csak elvileg nem is tetszett neki a csaj, de csak azert nem dugta meg, mert rajuk nyitottak.

Ha ezek utan nem bontod fel a jegyesseget, boritekolhatod, hogy tobb ilyen alkalom is lesz, max arrol nem szerzel majd tudomast.

nov. 19. 07:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Soha nem fog kiderülni mi az igazság. De nem is számít. Másként cselekednél ha szexeltek volna? Más súlya van a dolognak?

Ez nem egyszeri részegvoltam hulyevoltam eset, hanem következő bulin ismét próbálkozott..

Inkabb ez az elgondolkodtató és nem az hogy atomreszegen meddig jutottak egyszer.

Figyi én pár éves kapcsolat után megbocsátottam az egyszeri reszegvoltamhulyevoltam esetet. Nyilván mert miattam is mélyponton volt a kapcsolatunk, (részemről érzelmi megcsalás volt folyamatban).

Tepert a bizalmamért de soha nem áll ez helyre már. Itt az a kérdés hogy akarsz-e bizalmatlan kapcsolatban élni?

nov. 19. 08:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
“ De mivel rájuk nyitottak, így nem volt szex és semmi más.” Ja, köszi 😀 Nekem nem kéne olyan ember, aki azért nem d.gott félre, mert rájuk nyitottak. Mondjuk olyan sem, aki másokkal smárol a kapcsolatunk alatt. Eszedbe se jusson hozzá menni!
nov. 19. 09:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazából mostanában sokat volt a telefonjával, vitte magával mindenhová és volt az a tipikus megérzés… így rákérdeztem, először semmi, majd elmondta, hogy ez történt pár éve, más nem volt és most sincs. Tudom, hogy akkoriban nem volt jó a kapcsolatunk, amihez két ember kell. Nagyon részeg volt az biztos, a második esetnél is. Azt mondja nem tudja mi volt vele, a két eset között józanul soha nem érdekelte e lány, kb 3 hét volt közötte. De aztán a második buli alkalmával az alkohol előhozta h imponál neki, hogy bejön valakinek. Állítása szerint nem akart viszonyt, maga sem érti mi volt ez. És hogy az első alkalomról alig van emléke. Csak néhány kép. Ő nem emlékszik azonkívül hogy csokoloztak és ruhan keresztül pettingeltek másra. Fogalma sincs ha nem nyitnak be mi történt volna, lehet lefekudtek volna, ezt nem tudja, nem is érti. De miután rájuk nyitottak meg nem jöttek ki egyből. Így nem tudom higyjek e hogy valóban nem történt több, akármit mond a lány is, meg ha azt is gondolja, hogy én nem hallom a beszélgetést. Lehet nem akart neki lelkifurkát, mivel a csak se akart tőle semmi komolyan az, amúgy elég könnyűvérű lányról beszelunk… nem tudom, hogy letagadja e, mert tudja, hogy azt biztosan nem tudnám feldolgozni, ezért mond is valamit, de inkább a többiről hallgat. Azonban azt érzem ezt tudnom kell, nekem nem mindegy. Mindenki hibázik, de a szex ha atom részeg is vagy, azért ott lenne idő kapcsolnia… azt pedig hogy ő egyszerűen nem emlékszik, és pont a csaj által mondottakra adjak, nem megy. Nem hiszem el, hogy ha egy két kép beugrik neki hogy mit csinálnak, akkor a többiről nem. Allitolag arra sem emlékszik hogy utána hogy vagy hol aludt, de arra igen h ra nyitottak. Hinni akarok neki, de hibázni nem, nem tudom hogyan bizonyosodjak meg a dologról. Kell, hogy emlékezzen
nov. 19. 12:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz szitu...

Mosdatod a hozzászólásoddal.

De nem tűnt fel vmi?

"Igazából mostanában sokat volt a telefonjával, vitte magával mindenhová és volt az a tipikus megérzés… így rákérdeztem, először semmi, majd elmondta, hogy ez történt pár éve..."

Aham... és most mit rejteget a telefonjában? Sztem az érdekesebb, mint x evvel ezelőtti sztori..

Vagy majd ezt is pár év múlva akarod megtudni, addig meg homokba dugod a fejed a régi dolgon emésztve magad?

nov. 19. 12:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy zaklatott vagy de próbáld meg reálisan látni a helyzetet.

Tegyük fel nem hazudik és "csak" annyi történt.

Rájuk nyitottak ezért nem dugta meg. De amúgy megdugta volna.

Ebben a helyzetben nem tök mindegy, hogy valójában betette-e neki vagy sem?

nov. 19. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!