Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom megcsalt pár éve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsalt pár éve. Most tudtam meg. Azt mondja szex nem volt, de nem tudom elhigyjem e. Hazudik vagy mit gondoljak?

Figyelt kérdés
barátom megcsalt pár éve. Most kiderült egy jelből, nehezen de végül beismerte. Azt állítja csak csókolóztak és tipitapi. De mivel rájuk nyitottak, így nem volt szex és semmi más. Nem tudom ezzel igazat mond e vagy csak hazudik és elferdíti a valóságot. Ideje lett volna megtenni a szexet, sokat voltak kettesben, én mint kiderült a társaság többi tagjával beszelgettem ez idő alatt a kerti partin az udvaron. Azt mondja nagyon részeg volt és megbánta. Allitolag a lány kezdett ki vele… de egy másik buli alkalmával ő próbálta , azonban akkor a lány mondta h nem jó ötlet. Azt mondja szeret, de mivel évek óta voltunk már együtt imponált neki h tetszik valakinek, de igazából nem jön be neki a csaj, és csak eme két buli alkalmával hulye volt, amiből csak az egyiket volt konkrét meg csalás…Mélypont volt abban időszakban a kapcsolatunkban. Azt mondja igazából nem emlékszik az első estére, mert atom részeg volt és homályos képek vannak. De ruhán keresztüli petting és csokon kívül nem lehetett más, bár nem zárja ki, ha nem nyitnak rájuk megtörténik. Kérésemre felhívta a lányt, h ő hogy emlékszik, azt mondta ne legyen bűntudata, csak csók volt…mégsem hiszem el… egy pár hónapja volt az eljegyzesünk, amiről a lánynak is tudomása van, én is ismerem ot… lehet “jofejsegbol” mondta inkább ezt vagy össze beszéltek volna
tegnap 23:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van.
tegnap 23:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted ? Mire gondolsz? Köszönöm
tegnap 23:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!