Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért vagyok én a hibás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok én a hibás, amiért szeretek egy házas pasit, aki viszont szeret, akit a felesége csak azzal fogott meg, hogy felcsináltatta magát?

Figyelt kérdés

Szégyelltem magam eleget azért, hogy szeretem, még akkor is, mikor megtudtam, hogy nemcsak képzelem, hanem tényleg viszont szeret, mostmár viszont egyre kevésbé. Amit a csaj csinált egyszerűen pofátlanság. A bő egy éve kihűlt kapcsolatukat azzal próbálta menteni, hogy valami módon teherbe esett. A férfi nem kérdezte mit trükközött, de mivel elvileg duplán védekeztek valami furfangnak kellett lennie a dologban, nem a szentlélek szállta meg. Amikor kiderült, nem haragudott meg érte, inkább beletörődött, hiszen már egy ideje családot akart. De nagyjából pont ekkoriban engem is megismert. Tetszettem neki, flörtölt velem, és hát igen, ő is bejött nekem. Rám mosolygott és nyert :) De mikor kiderült, hogy van valakije, távolságtartó lettem vele. És tudom, így volt helyes, de utólag verem a fejem a falba, mert már ugyan eljegyezte a lányt, de ha tudta volna, hogy viszonzom az érzéseit, nem vette volna el. Így viszont úgy érezte, végül csak ő maradt neki, ezért elvette. Viszont csak nem tudott kiverni a fejéből, és megkeresett. Azt kérte legyünk barátok, én rábólintottam, de elég hamar kibukott, hogy mindketten többet érzünk egymás iránt. Azóta se feküdtünk le egymással, de azt leszámítva úgy viselkedik velem, mintha a barátnője lennék, nem úgy mint egy sima baráttal, még legjobb barátnak is necces. Úgy gondoltam megbékélek a helyzettel valahogy, de a kedves, erkölcsös lány megszűnt létezni bennem, mikor kiderült milyen mocskos módon láncolta magához a felesége. És csak emiatt nem hagyja el, mert hogy mekkora szégyen lenne neki elhagynia a terhes feleségét :( Nem mintha nem szeretné, csakhogy sokkal inkább iránta érez barátságot, és irántam szerelmet.

Komolyan úgy gondolja mindenki, hogy nekem kéne félreállni? Én megpróbáltam kétszer, de ő mindkétszer újra megkeresett engem. Mert szeret. Tényleg úgy gondoljátok, hogy meg kellene szakítanom vele minden kapcsolatot? Miért

2016. ápr. 5. 22:24
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
Egy író sohasem ír név nélkül. Ha mást nem, a művésznevét, álnevét használja, mert neki ez fontos.
2016. ápr. 18. 08:47
 52/59 A kérdező kommentje:

?

Jó reggelt.

2016. ápr. 18. 08:58
 53/59 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha ez kamu sztori lenne, és író lennék, a sztoriból készült zs kategóriás tucat szappanopera már rég valamelyik csatornán menne. Ingyé,noname önmagam szórakoztatni mással is tudom. De csak egy gagyi hobbi-költő vagyok aki törin és magyaron se tudott esszét írni. Szóval igazad van.
2016. ápr. 18. 14:29
 54/59 A kérdező kommentje:
Válnak.
2016. ápr. 22. 01:34
 55/59 anonim ***** válasza:
59%

Minden nõnek így kellene járnia,aki a pasi akarata nélkül,önkényesen vállal gyereket! Nem tán ez is karma volt?

Most már otthagyhatja pár hét múlva,nem köti õket gyerek.Ha kitalálja a pasi,hogy azért nem hagyja el,mert ápolgatni kell a lelkét,akkor nem szeret téged.Ha lép,akkor jó.

2016. ápr. 22. 02:22
 56/59 A kérdező kommentje:

Sajnálom a nőt, kicsit meg is kedveltem annak ellenére, hogy hülyeséget csinált, mert hát csak ember vagyok meg nő is(volt egy vetélésem is meg egy bonyolult kapcsolatom), van, hogy kétségbeesésünkben hülyeséget csinálunk, meg jófej is alapból, de valahol egy kicsit megérdemelte ami történt,talán így volt a legjobb,még ha el is babáztam volna az aprósággal :( De ez most megkönnyített mindent.

Voltam náluk, egész jól sikerült, volt némi feszültség az elején, de megejtettünk pár mély beszélgetést, külön-külön is mindenki mindenkivel, meg hármasban is, sok eddig megbeszéletlen dolog felszínre került köztük, sok minden tisztázódott. Ők maguk jutottak arra, hogy úgy lesz tiszta, ha elválnak. A nő marad nála, míg nem tisztázódik hova is menjen, de külön szobába költözött. Hogy köztünk mi lesz, még zavaros, persze össze akar jönni velem, de egyelőre távkapcsolatban maradunk, míg el nem válnak biztosan, de hogy aztán összeköltözünk-e, stb. még a jövő zenéje. Kicsit riaszt hirtelen nekivágni az ismeretlennek, eddig ez az 5 nap belefért a konfortzónámba, de nyelvismeret és munka nélkül túl elhamarkodott lenne nekiugrani egy kiköltözésnek. Elég biztos vagyok benne, bennünk, de kezdetnek nekem most ez bőven megteszi. Szeret. Ez most elég is. Ugrálni tudnék :)

2016. ápr. 22. 03:14
 57/59 anonim ***** válasza:
69%

Jaj, hát persze, hepiend lesz a vége. Elvetél a csaj, elválnak. A pasi összejön rögtön veled és ki is költözöl hozzá. Persze esküvő azonnal és egzotikus nászút, ahonnan már terhesen jössz haza.

Kitaláció az egész, remélem, senki nem hiszi el ezt és mindenki csak meseként kezeli. Csak provokálni meg pukkasztani akarod azokat, akik nem jósoltak nektek nagy jövőt, hogy csak azért se lett igazuk.

Nem jött össze, átlátszó vagy :D

2016. ápr. 22. 10:20
 58/59 anonim ***** válasza:
54%
es unalmas es kiszamithato meg ponyvanak sem vennek meg az emberek
2016. ápr. 22. 10:49
 59/59 A kérdező kommentje:

Ott azért még nem tartunk :O Csak ott, hogy meglepte, hogy meglátogattam, és örült nekem is nagyon, meg annak is, hogy kicsit kizökkentettem őket. Pár jó ismerőse, munkatársa, barátja is csekkolt, mit mondjak eléggfura volt, nagyon közvetlenek és jóindulatúak voltak, de valahogy én sehogy se illettem a képbe... Tudjátok, mikor rossz emeleten szálltok ki, és hirtelen azt veszitek észre, hogy nem stimmel a lábtörlő... Olyan "hová keveredtem?" érzés. Azt nem mondta még, hogy szeretné, ha összeköltöznék, csak azt, hogy szeretne velem több időt tölteni. Csak ez valószínűsíthetően ha együtt maradunk, a következő logikus lépés. Egyelőre bele se tudok gondolni. Hát kellett ez nekem?? :D :/ De őszig ez tuti nem lesz aktuális, szóval van felkészülési időm.

És légyszives jegyezzétek meg, a herceg sosem fehér lovon érkezik! Lehet nektek ez happy end, szerintem az élet az nem ilyen... Nem tudom mi hangzik ebben mesének, szerintem csak hirtelen épp egy olyan fordulatot vett épp az életünk, ami annyira szokatlan, hogy már-már hihetetlennek hangzik... De higgyétek el én se egy foglalt pasiba akartam belezúgni, főleg egy törökbe... aki ráadásul zöld szemű (mindig is a kék tetszett) :D Ezt dobta a gép. Bocs, hogy meg merészeltem osztani veletek.

2016. ápr. 23. 01:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!