Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok hibás abban, hogy félre lépett velem egy friss házas lány? Mondjam meg a férjnek?
Ha nem vagy Gyáva gerinctelen fa.sz akkor szolsz a férjének,milyen jo kislányt vett el...
Báár valoszinü nyuszi vagy!
Mindketten benne vagytok. Ő rögtön hűtlen lett, te meg asszisztáltál hozzá.
Mindketten rongy g*cik vagytok ha ez megnyugtat.
A lelkiismereted már nem lesz tiszta. Tudtad, hogy férje van és mégis megtetted! Az mindegy, hogy ő megtette volna-e mással vagy nem. Az nem a te ügyed. De így, ebben az esetben te is ugyanúgy hibás vagy, mint ő!
Ha meg ennyire bejön minden csaj, akkor vajon neked miért kellett annyira? Akárkit, akárhol megkaphatsz, miért egy házast kellett ágyba vinni? Lehet, hogy helyes vagy, de téged is farkad irányít. Már most sajnálom a feleségedet, ha lesz!
"Ha meg ennyire bejön minden csaj, akkor vajon neked miért kellett annyira? Akárkit, akárhol megkaphatsz, miért egy házast kellett ágyba vinni? Lehet, hogy helyes vagy, de téged is farkad irányít. Már most sajnálom a feleségedet, ha lesz!"
Pontosan ezért nem akarom lekötni magam, mert helyes vagyok és minek egynek oda adni magam, ha soknak kellek
8-as vagyok
Értem. De választhatnál olyanokat is, akik nincsenek kapcsolatban.
Kár, hogy lemaradsz a szerelemről! Jobb érzés, ha kötődsz valakihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!