Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a nagyobb hibás szerintetek?
Mind a ketten hibásak vagytok! A jeleket rég észre kellett volna vennetek, ha tényleg szerettétek volna egymást!
És igen, miért vagy egy olyan nővel, akit nem is szeretsz?
És az alkohol pedig csak kifogás, mert ha szeretted volna a barátnődet, akkor nem vitted volna fel a kolléganődet! Ennyi! A barátnőd mellett pedig már csak megszokásból voltál, de nem volt annyi bátorságod, hogy otthagyd, pedig nagyon is jól tudtad, hogy már nem szereted!
Mind a ketten megérdemeltétek, ami történt! Ha figyeltetek volna egymásra, beszélgettetek volna elég sokat, akkor láthattátok volna, hogy már egyikőtök se akarja a másikat. Zsák a foltját, ahogy szokták mondani!
"csak azért szerettem ki belőle (írtam hogy nem kötődök hozzá) mert szerintem csak a pénzem miatt szeretett és állandóan követelőzött, mindent meg kellet neki vegyek, amikor én szerettem volna valamit kérni tőle (nem feltétlenül tárgyat) szart rá "
Szerinted? És ezt megbeszélted vele vagy csak találgatsz? És valaki kényszerített téged, hogy minden kívánságát teljesítsd annak a lánynak? Úgy tűnik a csaj palimadarat csinált belőled, te pedig hagytad, hogy kihasználjon téged (csak azt lehet kihasználni, aki hagyja is magát és nem elég határozott hogy azt mondja, hogy nem!) mivel ezek szerint amikor te akartál valamit, akkor azt nem kaptad meg.
Remélem tanultál ebből a kapcsolatból és legközelebb sokkal okosabb leszel! És soha ne menj bele egy olyan kapcsolatba, amit te nem szeretnél!
Nagyon helyes! Ez az első számú jó dolog, hogy beláttad, hogy hibáztál, sokan még erre se képesek, csak mutogatnak a másikra!
Kívánom, hogy találj egy sokkal jobb csajt magad mellé, akit tényleg tudsz szeretni! :)
én nem hibáztatlak, mert a barátnőd is megcsalt, tehát nem lehetett túl stabil kapcsolat. vagyis inkább mindkettőtök ugyanannyira hibás, de mivel szakítottatok, már mindegy. mondjuk az exed idióta, ha mást terjeszt de gondolom nem akarja hogy kiderüljön mekkora rhibanc
de azért jót röhögtem ahogy elképzeltem hogy pont vele is volt valaki :DDD
Ezt módfelett szórakoztató volt olvasni, már bocsánat... :D
Nem hittem volna, hogy ilyen előfordul. Egyszerre lebukni, egyszerűen fantasztikus :D Mit ne mondjak megérdemlitek egymást. Fantasztikus kapcsolat lehetett.
Viszont ez a rész:
" mindenkinek úgy adja be a történetet, hogy ő ott várt engem vacsival meg minden, én meg késő este arra számítva hogy alszik, felvittem a koleganőmet a padlástérba, csak meghallotta hogy felmegyünk"
Neki még annyi bőr sincs a képén, hogy vállalja a tetteit. Na ez a hab a történetetek tortáján.
Egyébként itt nincs olyan, hogy nagyobb hibás. Ő pofátlanabb a mártírkodás miatt, ennyit tudok érdemben válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!