Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki a nagyobb hibás szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HyT kérdése:

Ki a nagyobb hibás szerintetek?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete mind a ketten elutaztunk barátnőmmel, de sajnos külön-külön, én a munkám miatt, ő meg mivel, hogy én nem leszek otthon a nővéréhez utazott. Úgy beszéltük meg hogy én elutazom szerdán és következő hét csütörtökön (tehát tegnap) visszajövök, ő is és itthon majd találkozunk. Munkatársaimmal voltunk, és a vártnál rövidebb lett a "kiruccanás" 1 nappal, ezért már szerdán hazaértem, de mielőtt hazamentem volna, azzal a tudattal hogy még úgy sincs itthon a barátnőm, elmentünk kocsmázni egy pár munkatárssal. Nem mondom hogy részeg voltam, csak talán kicsit többet ittam mint amennyit elbírok. Amúgy sem kötődtem annyira a barátnőmhöz, de szerintem az alkohol is rásegített... szóval egyik koleganőmet hazavittem, tudjuk hogy mire, és pont vettem le róla a felesleges dolgokat, miközben tolom a hálószoba felé, amikor belépek a szobába és meglátom a barátnőmet egy másik pasival. Én annyira nem akadtam ki, hiszen félig részeg voltam, fel sem tudta szinte fogni mi történik, de a (volt) barátnőm teljesen felidegesedett, pedig ő is megcsalt, nem csak én. Szakítottunk, letiltott mindenhonnan, szerintem a telefonszámomat is kitörölte, és mindenkinek úgy adja be a történetet, hogy ő ott várt engem vacsival meg minden, én meg késő este arra számítva hogy alszik, felvittem a koleganőmet a padlástérba, csak meghallotta hogy felmegyünk... Mondhatom nagyon hihető.. szegény kis mártír. F/24 L/22

2015. júl. 3. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a hibás. Hiszen ő vacsival várt téged. Sült (elsült) hússal. :-))

Viccet félretéve kár azon töprengeni, hogy ki a nagyobb hibás? Vége, elmúlt, fátylat rá. Úgyse ért az egész egy kalap szamócát se. Így most végre szabad vagy, nyithatsz új lapokkal.

2015. júl. 3. 19:43
 12/16 A kérdező kommentje:

#8: Köszönöm, igyekszem.

#9: Abban vagyok hibás, hogy egyáltalán összejöttem vele és hogy hagytam hogy kihasználjon. Mondjuk el tudnám viselni, ha kiderülne hogy ő is megcsalt, de már úgy is mindegy. Ja, így hirtelen én is ledöbbentem, hogy már négyen vagyunk :DD

#10 Nem baj, szerintem ha néhány hónap v hét múlva visszaolvasom én is szétröhögöm rajta a fejem. Mondjuk szerintem se gyakran fordul ilyen elő. Én legalább felvállalom, hogy mit tettem, csak nem bánom mert legalább megszabadultam tőle, csak így mindenki aki beveszi, a kelleténél rosszabb embernek fog hinni, őt meg egy szegény ártatlan kislánynak.

#11 Még jó is lett volna ha kajával vár mert akkor legalább a szex után meg tudtam volna kínálni valamivel a csajt. De igazad van legalább kezdhetem előről és nélküle szóval jól jártam :DD

2015. júl. 3. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Disznó vagy, kérdező, az excsajod meg egy tágp*nájú kis nem is tudom micsoda. Mindketten megcsaltátok a másikat, egyformán hibásak vagytok, csak te még pofátlanabbul adod elő. Ha érintett lennék, biztos bemosnék neked egyet.
2015. júl. 3. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. A hiba szint egyforma,csak ő már pár alkalommal biztos kivitelezte,míg neked ez lett volna az első. Kár hogy nem volt a kezed ügyében egy kamerás mobil. 46F
2015. júl. 3. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Szép kis történet! Hát neked becsúszott valami az elmesélésed alapján. Ő meg esélyes, hogy már eleve készült erre, vagy már egy ideje meg is volt neki a másik pasi. Gondolj bele, hogy ő akkor is félrelépett volna, ha te időben jössz haza, nem mész kocsmázni, hanem bebújsz mellé az ágyba és jó eséllyel az egészről semmit se tudtál volna.

Persze ezek után ő igyekszik menteni a saját jó hírét, te meg félredobható vagy. Igazából neki piszok jól jött ez az eset.

Javaslok neki egy gerincműtétet, neked meg azt, hogy te is gondolkodj el egy kicsit azon, amit te csináltál! Egyes, leülhet!

2015. júl. 4. 13:17
 16/16 A kérdező kommentje:

#13: Nem hiszem hogy pofátlanul adtam elő, így történt kész és mivel elég sok részletet nem tudtál pl. azt hogy neki ez a pasi már min. 2 hónapja megvan (beszéltem vele, és az arcomba vágta, hogy mivel olyan sokat dolgoztam az elmúlt időben, keresnie kellett egy kis szórakozást)

#14: Jó lett volna megörökíteni :DD

#15: Jobb is így mert megszabadultunk egymástól, és nem úgy feküdtem volna le mellé, hogy biztos örül nekem és hogy, mennyire hiányozhattam neki. Elgondolkodtam, tudom hogy én is hibáztam, már nem tudom kijavítani, de legalább tudom, hogy ezt többször nem akarom átélni és senkinek sem kívánom, és emiatt meg is változtam szerintem.

2015. júl. 13. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!