Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor ki a nagyobb hibás?
Figyelt kérdés
Van egy baráti köröm akikhez eljárok félévente 1-2x, és köztük van egy fiú akivel mindig összegabalyodunk, mert egyszerűen bírjuk egymást de a fiúnak szoktak lenni barátnői, komolyak is, de hót' nem érdekli, szemrebbenés nélkül megcsalta őket velem, de egyik csaja se tudta meg. Tudom, hogy ez gáz de én nem érzem magam hibásnak. Soha sem én kínàlkoztam fel, és ha már valaki ilyen hűtlen gondolkodású akkor szerintem az már másodlagos, hogy ezt tettek követik-e vagy sem. Én speciel teljesen komolytalannak tartom, csak a testét szeretem.2014. máj. 7. 18:22
1/6 anonim válasza:
"de én nem érzem magam hibásnak. Soha sem én kínàlkoztam fel"
"csak a testét szeretem"
Persze, te ártatlan angyal vagy, aki csak egy áldozat. Édes istenem, mindjárt megvígasztallak jó, mert te nem akartál kú rni, te csak hagytad magad...-.-
2/6 anonim válasza:
Az a hibás, aki el van kötelezve egy másik ember irányába és úgy lép félre. Szerintem te nem vagy okolható, hiszen csak a szükségleteidet elégíted ki...
3/6 anonim válasza:
Bemutatom a nőt és az ő gondolatvilágát.
Tilos etetni és a keritéshez közel menni!
4/6 anonim válasza:
Most miért? A srácok meg azt mondják mindig, hogy csak az a lány foglalt, akin fekszenek...
5/6 anonim válasza:
A megcsalás az ő hibája, de ettől még benned is lehetne annyi empátia, hogy legalább figyelmezteted a barátnőit, milyen bunkóval vannak együtt.
6/6 anonim válasza:
Szerintem tökéletesen összeilletek, 1 megcsaló idióta pöts és a tökéletes társa a random pitsa akit akkor húz meg amikor csak akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!