Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok én a hibás, amiért szeretek egy házas pasit, aki viszont szeret, akit a felesége csak azzal fogott meg, hogy felcsináltatta magát?
Szégyelltem magam eleget azért, hogy szeretem, még akkor is, mikor megtudtam, hogy nemcsak képzelem, hanem tényleg viszont szeret, mostmár viszont egyre kevésbé. Amit a csaj csinált egyszerűen pofátlanság. A bő egy éve kihűlt kapcsolatukat azzal próbálta menteni, hogy valami módon teherbe esett. A férfi nem kérdezte mit trükközött, de mivel elvileg duplán védekeztek valami furfangnak kellett lennie a dologban, nem a szentlélek szállta meg. Amikor kiderült, nem haragudott meg érte, inkább beletörődött, hiszen már egy ideje családot akart. De nagyjából pont ekkoriban engem is megismert. Tetszettem neki, flörtölt velem, és hát igen, ő is bejött nekem. Rám mosolygott és nyert :) De mikor kiderült, hogy van valakije, távolságtartó lettem vele. És tudom, így volt helyes, de utólag verem a fejem a falba, mert már ugyan eljegyezte a lányt, de ha tudta volna, hogy viszonzom az érzéseit, nem vette volna el. Így viszont úgy érezte, végül csak ő maradt neki, ezért elvette. Viszont csak nem tudott kiverni a fejéből, és megkeresett. Azt kérte legyünk barátok, én rábólintottam, de elég hamar kibukott, hogy mindketten többet érzünk egymás iránt. Azóta se feküdtünk le egymással, de azt leszámítva úgy viselkedik velem, mintha a barátnője lennék, nem úgy mint egy sima baráttal, még legjobb barátnak is necces. Úgy gondoltam megbékélek a helyzettel valahogy, de a kedves, erkölcsös lány megszűnt létezni bennem, mikor kiderült milyen mocskos módon láncolta magához a felesége. És csak emiatt nem hagyja el, mert hogy mekkora szégyen lenne neki elhagynia a terhes feleségét :( Nem mintha nem szeretné, csakhogy sokkal inkább iránta érez barátságot, és irántam szerelmet.
Komolyan úgy gondolja mindenki, hogy nekem kéne félreállni? Én megpróbáltam kétszer, de ő mindkétszer újra megkeresett engem. Mert szeret. Tényleg úgy gondoljátok, hogy meg kellene szakítanom vele minden kapcsolatot? Miért
Az ilyen nok mint te ....szegyen vagy a nokre nezve
Egy nap a te ferjedet viszik
Karma..Te leszel akirol minden rossz at allitanak.
A karma kegyetlen es visszakapod atok szall arra aki Egy hazassagba beleront
Es kit erdekel gerinctelen csaladjat atvago epen feredugasra keszulo pasi
Kar nem villam csapott bele
66-osnak írtam.
Furcsa az élet. Szomorú vagyok, és utálnám is magam, ha nem. Néha nem tudom igazságos, vagy igazságtalan-e az élet. Most pláne. Mint mondtam, antihősünkkel, utálatotok tárgyával, akinél csak engem csíptek kevésbé, nem történt semmi. A nejénél viszont beindult a koraszülés. Próbálták meggátolni, majd a babát mentenii,, de mikor ultrahannggal vizsgállták, már nem volt szívverése. :( Skacok, ha ezz a Karma, én nem csípem!
Hülye, ha sszeret, és ezt nem veszi jelnek a válásra, ami... amiben reménykedek, de közben megszakad a szívem.
Akkor most boldogok lehettek;(
Kivéve a szegény kismamát:(
Majd lesz mástól még babája,olyanról,aki megbecsüli,és nem csapja be....
Volt hasonló eset a kornyezetemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!