Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a feleségem. Válni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a feleségem. Válni szeretett volna. Utána meg vissza akar jönni hozzám. Mondtam, hogy ha félrelépett akkor valszeg a házzasságunkból hiányzik valami. Ha nem jó velem a szex, vagy nem figyeltem rá akkor miért nem beszélte meg velem. Nem igaz?

Figyelt kérdés
Én meg ha ló nincs a szamár is jó felállásban a szamár szerepét nem kívánom betölteni. Éppen ezért már én akarok válni. Nem akarja elfogadni.(öngyilkossági kísérlet, depresszió megjátszása). A szörnyű az egészben, hogy csak azután gondolta meg, hogy mégis velem szeretne maradni, miután közöltem vele, ha válunk akkor nem csak papíron hanem a családi házunkból is költözöm. Úgy szerette volna ha itt maradok finanszírozom a családi kasszát. Úgy érzem nem volt a házasságunk alatt különösebben nagy gond, sem kapcsolati sem szex téren. De mindegy, a szexuális életünk jobb és intenzívebb mint a kapcsolatunk kezdetén.

2016. ápr. 2. 20:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked,de sebaj.Válaszoltál te is.

Én az a válaszoló vagyok,akinek a férje 5 évet éjszakázott,majd külföldre ment dolgozni.

Mégsem csalom meg.Hogy átfutott -e már a fejemen?

Igen....bevallom....De nagyon örülök,hogy nem tettem meg!

Sosem!Boltosként dolgozok,vannak felajánlások,gondolhatod.

DE a család mellett döntöttem és rájuk gondoltam mindig.Remélem a férjem is igy gondolja,mint te kedves kérdező és nem lép félre....

2016. máj. 4. 21:40
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

28-as!

Volt,hogy én is csalfa voltam.De úgy,hogy ne tudják meg.

Nem is vagyok rá büszke.

Bár mindennek oka van!(mint általában)

Le is zártam ezeket a kapcsolatokat.Nem hazudoztam hetekig,hónapokig a másiknak!

Épp ezért én is azt vallom,hogy a hűség elhatározás kérdése.

27-es

2016. máj. 4. 22:28
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
bevallom nemolvastam vegig de en ugyan igy jartam. tokeletes volt minden koztunk majd jott egy csunya betegseg es sokat voltam korhazban viszont azt soha nem gondoltam volna hogy pont akkor fog elhagyni a parom mikor epp a kemot kapom. ott hagyta a gyereleket magukra. 2 honap utan sirva jott vissza en meg megbocsajtottam. miert? mert en engedtem meg hogy ugy ke.elhet ahogy akar ha ugy erzi hogy szuksege van ra. hiba volt. utanna meg eggy evig voltunk eggyut es megint lelepet. ennyi a tortenet. hiaba adsz uj esejt o is ujra megteszi. szeretheted es mindent megtehetsz ha valami hianyzik nem kimondja inkabb mashol keresi.
2016. máj. 5. 06:28
 34/38 A kérdező kommentje:
33-as. Sajnálom ami történt veled. Pont ezért nem szabad ilyen esetben második esélyt adni. A párod ugyanúgy megteszi, főleg ha megbocsájtottál. Ilyenkor csak magadra, és a gyerekekre gondolj. Üdv.
2016. máj. 8. 21:35
 35/38 acelsziv ***** válasza:
Mi lett a vége?
2017. máj. 7. 20:11
 36/38 A kérdező kommentje:
Elváltunk. A családi házzal kapcsolatban annyi lett, hogy meghirdettük, és úgy néz ki elvitték. A hitel kifizetése után marad fejenként kb 6.5-7 milliónk. Hazaköltöztek a szüleihez, Én a nagyszülömtől örökölt házat újítom fel. Mindenki éli az életét, és kész. A volt feleségem dilidokihoz jár, állítólag nem tudja túltenni magát a váláson, de ez vicc. Inkább nem tudja hogyan éljen meg. Új élet, új remények.
2017. jún. 14. 20:03
 37/38 anonim ***** válasza:
de
2017. jún. 14. 20:50
 38/38 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy rendeződött az életed. Hasonló helyzetben voltam én is de én rosszabbul jártam. Engem is megcsalt az akkori párom, mikor kiderült először tagadott majd szakítani akart. Mondtam, hogy rendben, nincs értelme. Onnantól kezdve könyörgött, hogy mentsük meg a kapcsolatunkat. Csak időt akart nyerni. Aztán engem már hanyagolt de másokkal mint kiderült továbbra is lefeküdt. Aztán csúnya és fájdalmas szakítás lett a vége. Szerencsére gyerek nem volt aki megszenvedje a szakítást.
2017. jún. 15. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!