Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a feleségem. Válni szeretett volna. Utána meg
vissza akar jönni hozzám. Mondtam, hogy ha félrelépett
akkor valszeg a házzasságunkból hiányzik valami. Ha nem
jó velem a szex, vagy nem figyeltem rá akkor miért nem
beszélte meg velem. Nem igaz?
Még fél évig vele maradsz. Aztán pápá! Persze! Igazi papucs vagy. Dehogy lesz itt pápá, Te ez a tipikus/kényelmes pasas vagy, benne maradsz ebben a házasságban évekig, így a kényelmes, maradsz a komfort zónádban, van szexpartnered. Meg fog csalni durván, csak úgy mondom, nem egyszer nem kétszer, máshol éli a szerelmi életét, nem veled. Nem tudsz neki érzelmeket adni, ezt nem tudod megjátszani garantáltan, boldogtalan vagy vele, manipulálod, ezért megcsalt, ez az ő hibája, nem a tiéd, te viszont bosszút állnál, de úgyis vele maradsz. Szánalmas!
2016. ápr. 4. 01:37
Annyi kedves, huseges szingli no var rendes pasara. Ahol kolcsonos a megbecsules es tisztelet. Lepned kellene.
De ugy latom, meg szereted ot... Mi barmit mondhatunk...
2016. ápr. 5. 02:29
13/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm 11-es. Így már tudom, hogy papucs, és a házasságomba belekényelmesedő férj vagyok. Akármit gondolsz, ennek a házasságnak nemcsak azért van vége mert félrelépett, meg hazudozott, és válni akart úgy, hogy még valamit pénzeljek, hanem azért is mert éjszakára két tíz év alatti gyereket magára hagyott ha dugni ment. Tudod az a fél év kell arra, hogy megmutassam milyen lehetett volna a házasságunk ha szól hogy gondja van, és kell arra is, hogy a közös dolgainkat szétválasszuk. Részemről másik cég alapítása új szerződések megkötése, és másik munkaszerződés, stb... Tudod inkább megveszem a
gyerekeimnek én azt amire szükségük van, mint a magas gyerektartás összegét más pasira költse el. Ha ezt jelenti a papucs akkor az vagyok. Köszi.
Kedves kérdező!
Te hol voltál éjszakánként,ameddig ő dugni ment?
2016. ápr. 19. 21:31
15/38 A kérdező kommentje:
Sajnos dolgoztam. Valakinek azt is kell.
Figyu,az en ferjem 5 evet ejszakazott.
Nem leptem felre.Pedig,elhiheted,sokszor
egtem a vagytol.(hogy szexelhessek vele)
Most kulfoldon van,most sem kefelek senkivel.
Pedig hianyzik.Elhiheted.....
2016. ápr. 20. 20:37
Sajnálom,hogy így jártál.Nem korrekt dolog ilyesmit tenni egy házasságban,-ha nem szeret és másra vágyik mondja meg és szét lehet menni-mindenki azt csinál amit akar...Ha csak nem figyelsz rá,de úgy érzi szeret akkor meg nem csal meg hanem vesz egy kutyát,sportol vagy ilyesmi,de nem félrekufircol. Jól értem,hogy te a mai napig lefekszel vele?
2016. ápr. 21. 23:02
18/38 Xtassy válasza:
Tipikus eset, magyarul "át szeretne nyergelni" szép kényelmesen egyik futó lóról a másikra leszállás nélkül. Csak az ujj lo elszaladt, o le esett, és most kapaszkodik a régi lóba. Most már jó lenne a régi ló is. Lehet hogy rá jött hogy hiba volt, és javíthattok a dolgokon, de a nagy kérdés itt az egészben hogy mióta ez a balhé kiderült, TI mit beszeltetek meg, és mi változott? Ha minden a régi, akkor ebből előbb utóbb C vágány lesz. Ha pedig meg tudtok beszelni és javítani a hiányzó elemeken akkor talán meg lehet belőle valami. Külön számla, meg stb azért befigyelne. Szóval rövid pórázon csak.
2016. ápr. 23. 01:07
19/38 A kérdező kommentje:
Kedves 17-es. Nem szép amit tett. Ha nem szeret, váljunk el korrektül, és kész. A szexel nem volt bajunk, akar velem lenni, és amit teszek még vagy 5 hónap. Nem akarok szex nélkül 5 hónapot.
20/38 A kérdező kommentje:
Rájött, hogy hiba volt, és mindent megtesz hogy megoldjuk a gondjainkat. Megbeszéltünk mindent, hogy mi vezetett idáig, éspróbálja elfeledtetni velem. A gond az, hogy ezek után ki bízna meg a párjában? Szerintem senki. Ha megtette, és megbocsátanék csak annyi jön le, hogy velem ezt meg lehet csinálni, és újra megcsalna. De így a kövekező párját vagy húszszor meggondolja, hogy megcsalja-e. Az meg hogy az anyagiak miatt maradna velem szintén azt mutatja, hogy csak ideig- óráig maradna meg ez a házasság.
Kapcsolódó kérdések: