Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriásit csalódtam a férjemben. Bocsánatot kért 1000szer, de nem tudok túllépni a dolgokon. Mit tegyek, hogy ne agyaljak állandóan?
Te egy buta és aldozatszerepet jatszo, tarsfuggo szentfazek lehetsz.
Bocsanat hogy ismeretlenul ilyet irok, de vagy kamu a kerdesed es csak provokalod itt a nepeket vagy szorakozol a valaszadokon es a sajat ferjeden is vagy pedig az elso mondat az igaz. Csak ha igaz is azt te nem erzekeled es nem is ismerned be.
A kovetkezo a helyzet: pszichologusok szerint (amerika, anglia, stb.) a megcsalas utan folytatni csak es kizarolag akkor van ertelme, ha 1. a megcsalo oszinten megbanja a tettet es elismeri annak sulyossagat 2. A megcsalt oszinten megbocsat es tullep a megcsalason.
Ennek a folyamatnak az atfutasi ideje 6 honap es 1 ev. Az egy ev elteltevel ott kell tartania a parnak, hogy mar ujraepitettek a bizalmat es a megcsalo es megcsalt is valtozott/valtoztatott es egyik azaz EGYIKUK SE GONDOL A MEGCSALASRA!.
Ha tobb vagy joval tobb mint egy ev mulva a megcsaltat még mi dig foglalkoztatja a megcsalas es ahogy te irod elbogi magat a futogepen stb., akkor az azt jelenti semmit, azaz semmit nem ertetek el. Akihez jartatok pszichologus, ha ezeket nem mondta el es nem azt jelezte, akkor inkabb neked ideje elore nezned es masik parkapcsolatot keresned (termeszetesen ezt elobb lezarva), akkor ROSSZ SZAKEMBER.
Tehat a kovetkezoket teheted:
Keresel egy olyan szakembert, aki ert is a megcsalas pszichologiajahoz es parterapiahoz (ami meroben mas a megcsalasos paroknal, mint azoknal, akik csak egyebekkel kuzdenek) es elmesz/elmentek.
Ha a megfelelo, jo szakember nem tud segiteni, akkor sajnos valami olyan lelki prpblemad van, amin senki nem fog tudni se itt se a nagyvilagban segiteni csakis kizarolag te magad.
Ismertem egy hasonlo not a sajat anyamat. A vegen mar en mondtam valjon el, mert folosleges egyutt marafniuk. De o csak maradt az apammal.
Tudod mi a velemenyem rola: balfek aldozat, aki ezzel arra tanitott, hogy a doglott kapcsolatban is meg kell alazkodni, a nonek kell teperni, a hazugsagok folott szemet kell hunyni es a szent hazassag arrol szol, hogy a ferfinak mindent lehet mert eleg egy kis bocsanatkeres es utana az asszonynak azt meg kell bocsatania.
Ez az a pelda, amit fiatal felnottkent felirtam a szobam falara, hogy soha nem fogok elturni, inkabb elek egyedul es gondoljanak kemenynek, de aki engem megcsal vagy semmibe vesz, atveri a fejemet, az mehet ahova akar, nalam nincs bocsanat.
A te mentalitasod latom mas. Egyszer mar itt a gyakorin irta valaki, hogy o is ragaszkodott a baratjahoz, mert "en szerettem es tolem ne vegye el senki". Hat, aki a tulajdonanak tekinti a parjat, az ne lepodjon meg, ha megcdaljak...es tartsa csak meg.
Engem csaltak is meg es en is csaltam meg masokat.
Akiket megcdaltam azoktol a megcsalas utan le is leptem, hiszen ahol csalok ott mar a masikat nem szeretem es nem tisztelem. Akik engem cdaltak meg azok pedig ha allitottak is hogy szeretek biztosan nem tiszteltek. Aki tisztesseges az elobb szol, hogy baj van es utana szol hogy na jon hamarosan a megcsalas es jo esetben megcsalas elott rosszabb esetben utana otthagy.
Amirol nem irsz az a vagyon. Netan megzsatoltad gyerekkel, vagyonnal, vallalkozassal?? Ha igen lehet ezert nem tudsz tullepni az egeszen, mert te is erzed hiaba mondja szeret, ketelkedsz legbelul hogy vajon nem csak a kenyelem miatt maradt veled es a felelem miatt, hogy te maradsz a lakasban, tied lesz az auto, elidegenited a gyereketol es raadasul fizetheti az asszonytartast/gyerektartast.
Akik felrelepos pasik ilyenkor fuluk, farkuk behuzva lihegnek otthon, hogy de hat ok szerelmesek, megbantak, az a csunya harmadik bilincsbeverve fogvatartotta oket es ugy pattogot a ferfiassagukon, es kihasznaltak es ha a szereto buktatja le oket, akkor az meg egy hazug ribi, aki bekattant.
:-)
A ferjedet a helyedben jol megszivatnam. Es ne ide gyere kotozkodni. Tudod ne köss bele te se masba ;-).
43-as telitalalat. Csak nem tudom a kerdezo ezt valaha elismerne-e. Nalam hasonlo volt a helyzet csak en a harmadik vagyis sokadik no voltam.
A ferfi nem szeretett a feleségéről beszélni, de amennyit elárult az alapján a feleség egy a háztartás vezetésében profi, a pénzt csodálatosan kezelő, de csak a gyerekeknek és a főzésnek élő, állítólag "jó nő" volt. A férj szerint egyetlen baratnője volt és azzal is csak sütni jártak össze. Utazni, vagy kultúrális programokra, túrázni járni kifejezetten utált.
De mindezt a férj mesélte (a szex vele jo, de rovid jellemzessel), azaz bizonyára hazugság volt egy vagy több részében.
A szeretői a következő típusúak voltak (mindet ismertem és magamra is igazak a következőek): bárkivel szóbaelegyedik, gyorsbeszédű, gyors észjárású, új dolgokra fogékony, minden érdekli, a szakmája iránt, új munkák megtanulása iránt elkotelezett, tarsasagban hamar a kozpontba kerul, a ferfiak legyekednek korulotte, aranyosnak tartjak, segitokeszek, rengeteg baratjuk van, szeretnek utazni, jonni-menni, szervezkedni, csinosak, sporoltnak, siman vitatkoztak ha arra volt szukseg es volt tartasuk, a szexet pedig nagyon elveztek (otthon elhanyagoltak voltak.).
A feleseget aztan egyszer volt szerencsem latni egy rendezvenyen. Szegeny az az igazi szürke, kettőt magától szólni nem tudó/akaró nagyjából a gimnazista ruhatárából öltözködő, semmi nő volt. Azt se tudta mihez kezdjen magával, nem kapcsolódott be beszélgetésekbe, nem nevetett a férje vagy mások poénjain. Úgy volt ott, mint valami kis díszlet a sarokban. Megsajnáltam. A férje teljesen más karakter és ráébredtem az a nő annyira kis szende áldozattípus, hogy a férje is csak sajnálja, de pont a sajnálata miatt sose hagyná ott. Egyszer utalt is rá, hogy a felesége biztosan nem tudna nélküle létezni és ha ott merné hagyni, akkor lehet öngyilkos lenne és ő ezt nem vállalhatja magára.
Azóta isegyütt vannak. A férjnek most a munkahelyen vannak baratnoi, igy nehezen fog lebukni, mert veluk napi szinten egyutt van este meg szalad haza a feleségéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!