Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriásit csalódtam a férjemben. Bocsánatot kért 1000szer, de nem tudok túllépni a dolgokon. Mit tegyek, hogy ne agyaljak állandóan?
Ezen sehogy nem lehet túllépni, de ha lenne rá módszer, rajtad akkor sem segítene, ami a fejedben, szívedben van, az nem úgy működik, hogy hopp olvasok valamit és minden jóra fordul tőle.
Egyébként nem értem én sem, hogy egyáltalán miért akarod megbocsátani, túllépni rajta? Mert a gyerekeid apja? Utána is az lenne, ha elválnátok. Csak nem élnél házasságban valakivel aki kb. a szaros lábát törölte beléd évekig.
Ne hidd, hogy azért marad veled, mert úgy szeret. Ha úgy szeretne, akkor nem lett volna viszonya mással ÉVEKIG.
Azért maradt veled, mert
1. kényelmes vagy. A macája amúgy sem akarja mosni a szennyesét, meg hát rá is jött, hogy ha meg is kapná, nem csak a szennyes járna vele, hanem az is, hogy gyerektartást fizet meg ilyenek.. És hát így már nem is nagyon kell neki, így a férjed úgy döntött házvezetőnőnek jó lesz a kivénhedt, uncsi felesége is, a lényeg, hogy legyen tiszta ruha, kaja, meg meleg ágy, pinät meg majd talál valahol magának megint, ha kell.
2. Ha elváltok minden ismerőse rá fog jönni, hogy milyen egy undorító féreg és fontos neki az imidzse. Mert hát mit mondana, miért váltatok el? Előbb-utóbb úgy is visszajutna az ismerősökhöz, hogy évekig másba mártogatta a fäszát a felesége mellett/helyett és hát akibe egy csepp jóérzés is szorult, az az ilyen alakot mélységesen megveti. Ezt ő is tudja, és nem akarja, hogy gusztustalannak tartsa a család meg az ismerősök, meg hát a gyerek(ek) is meg tudnák előbb utóbb.
A férjed egy undorító gyáva féreg, te meg egy igazi lábtörlő vagy. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!