Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Óriásit csalódtam a férjemben....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óriásit csalódtam a férjemben. Bocsánatot kért 1000szer, de nem tudok túllépni a dolgokon. Mit tegyek, hogy ne agyaljak állandóan?

Figyelt kérdés
2016. márc. 30. 20:45
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
A kérdésem inkább arra irányult, hogy hogyan lehet könnyebben egy csalódást feldolgozni. Hogy hogyan bukott le, az már részletkérdés, de köszönöm, hogy elmondtad a véleményedet!
2016. márc. 31. 20:59
 42/52 anonim ***** válasza:
0%
csak a káposzta jó újramelegítve
2016. márc. 31. 22:00
 43/52 anonim ***** válasza:
53%
Egy evekig tarto szerelmi viszonyra ugy reagalni, hogy mindenki kovet el hibat....Hat ne is haragudj, de te egy baromi unalmas,meghunyaszkodo, amolyan se szine-se szaga tipusu no lehetsz.A szereto biztosan izgalmasabb no volt.
2016. márc. 31. 23:06
 44/52 anonim ***** válasza:
42%
En is olyan termeszetu vagyok mint te - honapokig ragodok regi dolgokon, aztan lehangolodom.... Nehez igy elni. Biztosan bennunk van a hiba, a termeszetunkben, de errol nem tehetunk. Meg nem talaltam megoldast. Össze kellene ülni kitalalni vmit, mert a sirankozas helyett szep napokat is élhetnenk... :)
2016. ápr. 1. 08:07
 45/52 A kérdező kommentje:
43, még szerencse, hogy te annyira izgalmas lehetsz, hogy ráérsz rólam éjjel véleményt alkotni.....se színe- se szaga? Mi vaaan?! :DDDDD
2016. ápr. 1. 08:43
 46/52 anonim ***** válasza:
52%

Ezen sehogy nem lehet túllépni, de ha lenne rá módszer, rajtad akkor sem segítene, ami a fejedben, szívedben van, az nem úgy működik, hogy hopp olvasok valamit és minden jóra fordul tőle.

Egyébként nem értem én sem, hogy egyáltalán miért akarod megbocsátani, túllépni rajta? Mert a gyerekeid apja? Utána is az lenne, ha elválnátok. Csak nem élnél házasságban valakivel aki kb. a szaros lábát törölte beléd évekig.

Ne hidd, hogy azért marad veled, mert úgy szeret. Ha úgy szeretne, akkor nem lett volna viszonya mással ÉVEKIG.

Azért maradt veled, mert

1. kényelmes vagy. A macája amúgy sem akarja mosni a szennyesét, meg hát rá is jött, hogy ha meg is kapná, nem csak a szennyes járna vele, hanem az is, hogy gyerektartást fizet meg ilyenek.. És hát így már nem is nagyon kell neki, így a férjed úgy döntött házvezetőnőnek jó lesz a kivénhedt, uncsi felesége is, a lényeg, hogy legyen tiszta ruha, kaja, meg meleg ágy, pinät meg majd talál valahol magának megint, ha kell.

2. Ha elváltok minden ismerőse rá fog jönni, hogy milyen egy undorító féreg és fontos neki az imidzse. Mert hát mit mondana, miért váltatok el? Előbb-utóbb úgy is visszajutna az ismerősökhöz, hogy évekig másba mártogatta a fäszát a felesége mellett/helyett és hát akibe egy csepp jóérzés is szorult, az az ilyen alakot mélységesen megveti. Ezt ő is tudja, és nem akarja, hogy gusztustalannak tartsa a család meg az ismerősök, meg hát a gyerek(ek) is meg tudnák előbb utóbb.

A férjed egy undorító gyáva féreg, te meg egy igazi lábtörlő vagy. Gratulálok.

2016. ápr. 20. 20:03
 47/52 A kérdező kommentje:
46, már túl vagyok a dolgon, lehet, h lábtörlő vagyok (szerinted), nem az volt a kérdésem,hogy mi a véleményed rólam, vagy a férjemről......olvass, de még fontosabb értelmezz, mielőtt válaszolsz. Szövegértés.....már első osztályban próbálják tanítani a tanítónők! Gratulálok! :D
2016. ápr. 22. 15:10
 48/52 anonim ***** válasza:
57%
Hogyne, másfél év alatt sehova se jutottál, folyton bömböltél, most pedig, miután mindenki hülyének néz, hogy lábtörlő vagy, hirtelen két hét alatt túl léptél az egészen. Nyugtasd csak meg magad, de gondold át azt is, hogy a gyerekeid rólatok veszik a mintát. Én soha nem kívánnám, hogy a fiam azt lássa, ez normális, a leendő felesége bármit elvisel majd úgy is, a lányom meg azt, hogy tűrjél el mindent valami szent eszme miatt, akkor is, ha belerokkansz.
2016. ápr. 22. 15:42
 49/52 anonim ***** válasza:
52%
utolsó hagyd, nem látja hogy csak köti az ebet a karóhoz.. csakhogy a karó nem is létezik,szóval konkrétan nincs itt mit megmenteni... majd nézheti,hogy a gyerekei ugyanezt csinálják
2016. ápr. 22. 15:59
 50/52 anonim ***** válasza:
70%
És miért is baj az, hogy a gyerekek szeretetet és megbocsátást látnak és tanulnak az édesanyjuktól ???????
2016. ápr. 23. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!