Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Óriásit csalódtam a férjemben....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óriásit csalódtam a férjemben. Bocsánatot kért 1000szer, de nem tudok túllépni a dolgokon. Mit tegyek, hogy ne agyaljak állandóan?

Figyelt kérdés
2016. márc. 30. 20:45
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
37%
szóval megcsaltak és te a puha p_ccsel maradtál? buta vagy. már rég váltam volna. a férjed meg csak a biztonságát félti s nem "szeret" ha képes volt mással szexelgetni
2016. márc. 30. 21:25
 12/52 anonim ***** válasza:
35%
minden épeszű nő ott hagyná, te meg itt nyavalyogsz
2016. márc. 30. 21:26
 13/52 A kérdező kommentje:
Nem nyavalygok, csupán kérdezem, hogyan lehet túl lenni egy csalódáson? Van gyerekünk. Reméltem kapok a válásnál fantázia dúsabb válaszokat is, esetleg olyantól, akit szintén ért csalódás.
2016. márc. 30. 21:31
 14/52 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig tartott és hogy derülz ki? Elmondta, vagy lebukott?
2016. márc. 30. 21:34
 15/52 A kérdező kommentje:

évekig tartott és lebukott.

Tudom, hogy így idiótának gondol itt az emberek 98%-a, de nem azért kötsz házasságot, hogy elválj. Én szeretném megoldani ezt a gondomat, de nincs ötletem, hogyan.

Tényleg csak valakit szerettem volna, aki esetleg hasonlóan gondolkozik, hátha tud segíteni.

2016. márc. 30. 21:41
 16/52 anonim ***** válasza:
61%

hát ha gyerek is van, és valami fantáziadús dologra vágysz, mi lenne ha te is megcsalnád? csak hogy megtudd ez milyen.

na jó nem kell megcsalni, csak menj el valahova szórakozni és hagyd, hogy férfiak leszólítsanak, beszélgess, flörtölj velük. Élvezd, hogy tetszel nekik és meg akarnak hódítani.

Ez felpezsdít téged és a férjedet is. És akkor már nem hülyeségeken agyaltok, hanem alig várjátok, hogy este legyen és összebújhassatok.

2016. márc. 30. 21:42
 17/52 A kérdező kommentje:
16:) köszi, ez aranyos volt. Végre nem kellett elválnom! :)
2016. márc. 30. 21:44
 18/52 anonim ***** válasza:
30%

Nos, én annyit tudok mondani, ha évekig tartott akkor ott már érzelmek is voltak/vannak. Máskülönben nem lett volna vele évekig. Csak a férjednek ez így kényelmes, ne hidd hogy szeret...szerinted ha szeret évekig más mellé vágyik?

Szerintem egy botlást meg lehet bocsátani, de egy évekig tartó szerelmi viszonyt nem. Legalább is remélem hogy nem! Mivelhogy én is hasonló helyzetben vagyok, lassan 3 éve, csak itt én vagyok a harmadik...a párom még nem bukott le, neki így kényelmes, de remélem előbb utobb lebukik...ha nem, akkor majd én lebuktatom. És nem fognak érdekelni a következmények, de a kényelme miatt nem áldozom fel magam.

2016. márc. 30. 21:50
 19/52 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat. Sajnos vitatkozni tudnék, de nem ezért vagyunk itt. A véleményed számít, elgondolkoztató.
2016. márc. 30. 21:55
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

18. Ha lebuktatod,akkor nem valószínű,hogy veled marad.Haragudni fog rád.Akkor derülne ki igazán,hogy kivel is akar maradni.

Kérdező. Beszéld át még egyszer a férjeddel,hogy miért tette.Azóta változott a viselkedése feléd? Próbálja jóvátenni?

2016. márc. 30. 22:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!