Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriásit csalódtam a férjemben. Bocsánatot kért 1000szer, de nem tudok túllépni a dolgokon. Mit tegyek, hogy ne agyaljak állandóan?
28-as vagyok! Igen 30 as ez így sem túl jó,de nincs hová mennem a gyerekekkel, Anyóséknál élünk, a kicsi fiam 7hónapos, a nagy fiam 5 éves. Nem tudnék számukra olyan körülményeket teremteni ami megfelel nekik, meg a Nagyfiú kikészülne az Apa nélkül, maga a tudat ,hogy nem él velünk.
Nehéz döntés!
Most konkrétan nem értelek.
Másfél év rengeteg idő, ha eddig nem léptél túl ezen, már nem is fogsz.
Ne váljon el: élj le így életet, hogy minden nap szenvedsz, mert a férjed már nem szeret, és viszonya volt.
Még lesz is neki, ne aggódj, csak most már ügyesebb.
Ha igazán fájna, akkor változtatnál. Magyarán elválsz. De azt a világért se!
Akkor meg ne panaszkodj, ne bőgj, hanem élj így, mert ezt te választottad.
Az mennyivel jobb/gerincesebb, ha te is baxol fűvel-fával, a férjed is, a gyerekek ebben nőnek fel. EZÉRT házasodtál!?
EZÉRT, hogy a férjed egy hűtlen kur.vapecér legyen, te meg a város ribije!?
Gondolkodj már!
Nyugodtan lépj félre. Aztán legalább a férjed válni fog, hátha benne több a büszkeség.
Másrészt: gondolom már mindenki tudja, hogy másfél éve alázod magad egy ilyen házasságban. Sőt a viszonnyal együtt évek óta. Nem ciki utcára menni? Nem kellemetlen, hogy mindenki lenéz?
Mert kétséges ne legyen, rajtad röhög mindenki.
Kedves 34-es, nem baszok fűvel fával. Ha azért röhögnek a hátam mögött, mert kitartok a gyerekeim apja mellett, hiszen szeretem, akkor lehet röhögni! Vállalom.
Hangsúlyozom, a kérdésem arra irányult, túl lehet e lépni egy csalódáson, legyen az bármi....jelen esetben ez megcsalás. Írtad, hogy szerinted , ha eddig nem léptem túl, akkor nem fogok. Ennyi bőven elég lett volna válasznak, ha építő tanácsot nem tudsz adni. Feljebb megírtam, hogy itt az emberek 98%-a ostobának fog tartani. Vállalom, de mindenkinek jár egy esély, viszont tőlem, amíg nem teszem túl magamat ezen, úgy érzem nem kapja meg. Ezért kérdeztem...
Más is jár hasonló cipőben, mint én, ő sem válik egyből. Próbálkozik. Miért nem lehet ez normális? Mindegy, mindenkinek más a véleménye, a továbbiakban ha építő választ nem tudtok írni, akkor inkább ne válaszoljatok.
Köszönöm!
Egyébként pontosan hogy érted, hogy nem tudsz rajta túllépni? Miben nyilvánul ez meg? Mindig felhánytorgatod a férjednek, vagy csak magadban emészted?
Valójában te nagyon magara vetted, mintha neked önállóan kellene ezt megoldanod, de igazából ebben a férjed lehetne a legnagyobb segítségedre.
Van valami ami kiváltja belőled ezt az érzést? Pl. gyanakodsz, hogy újra megteszi vagy ilyesmi?
Amikor kiderült, hogy megtette, önmagadat hibáztattad?
Amit már korábban javasoltam, hogy ismerkedj férfiakkal, az szerintem lendítene a dolgon, mert akkor a férjed is megérzi, hogy hoppá, ez a nő másnak is kell, nehogymár lenyúlja valaki tőlem.
Igen fel is hánytorgatom, eszembe is jut, pl házaséletnél. Gátlásos lettem. A férjem próbál segíteni, bármennyire is hihetetlen itt sok mindenki számára.
Az, hogy más férfiaknak bejövök-e vagy sem, igazából nem érdekel. Nem célom, hogy féltékennyé tegyem, minek? Nem gondolom, hogy ez jó megoldás. (volna jelentkező, de nem kell.)
Az a baj, hogy nem a múlton kellene töprengenem, hanem a jövőn, de erre képtelen vagyok.
Ja, persze magamat is hibáztattam.
Haaaat ez a tuske mindig benned lesz, de idovel egyre inkabb elhalvanyul az emleke. Engem anno egyszer megcsalt a volt ferjem, kb egy ev kellett amig tultettem magam rajta, utana a dolgok rendbejottek, de ezen sokat dolgoztunk.
Szoval elmulik ez a hibaztatas, fajdalom, bizalomvesztes, csak ido kell hozza, meg az h ne emlegesd fel a dolgot heti szinten:-))A megcsalas nem a legrosszabb dolog ami tortenhet, ez egy forum amit zomeben tinik illetve huszonevesek hasznalnak, es az o vilagukban a megcsalas kb olyan mint valami gyilkossag, pedig nem az.
Emberi tulajdonsag, nem mindenki tudja lezarni az erzelmeit. Az egyik baratnom negy evig csalta a ferjet, van ket gyerekuk, megis egyutt maradtak es dolgoznak a hazassagon. A baratnom megszakitotta a viszonyat az illetovel, es mar jopar eve huseges feleseg. Persze a ferje nem heverte ki teljesen, de megbeszeltek, hogy a cel az egyuttmaradas, es ezen dolgoznak.
Jobban figyelnek egymasra, es mindket fel hibasnak erzi onmagat a tortenetben. Vannak helyzetek, ahol nem a valas a megoldas ha a felek igazan szeretik egymast, hanem a megbocsajtas kepessege. Masreszt attol, h megcsalt meg szeret, nem abbol all a szeretet h nem csaljuk meg a masikat, ennek van meg millio es egy resze, ez sokkal komplexebb:-)
Köszönöm a választ 38as, igazad van, hogy nekem is dolgoznom kell az ügyön és nem az a "munka", hogy az orra alá dörgöljem, hanem, hogy hagyjak időt arra, hogy nyugodt körülmények között bizonyítson. Mindenki követhet el hibát. Megpróbálom türtőztetni magamat, és előre nézni. Én úgy érzem meg kell próbálnom, ha kiröhögnek, ha nem.... azért húztam eddig és nem váltam el, mert hiszek abban, hogy ha egy kis szikra is van, abból bizony lehet még tűz. Nyilván, ha mégsem sikerül, akkor így jártam, de meg kell próbálni. Hogy itt tettem fel a kérdést segített benne, hogy vadidegen emberek véleményét meghallgassam, szerencsére nem vagyunk egyformák, és az a 2% ember is megtalált, akik a pozitív oldalt támogatják. Köszönöm Nekik!
Köszi a válaszokat. :)
Az is érdekelne hogyan bukott le, milyen módon?
Hiába mondod, hogy mással is előfordul ilyen, nem kell egyből válni, az lehet, de nem mindegy hogy simán megcsalnak egy alkalommal, vagy évekig tartó (szerelmi)viszonyt folytat egyvalakivel!
Jaa, és valki írta, hogy itt tinik válaszolnak...én +/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!