Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Óriásit csalódtam a férjemben....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óriásit csalódtam a férjemben. Bocsánatot kért 1000szer, de nem tudok túllépni a dolgokon. Mit tegyek, hogy ne agyaljak állandóan?

Figyelt kérdés
2016. márc. 30. 20:45
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:

Én 4 év után "viszonoztam" a folytonos megcsalásait. Azt gondoltam tanul belőle mert én elég egyértelműen provokáltam is és nem csináltam titkot belőle.

Nem tanult.

Ugyanúgy folytatta a kalandozást...

Aztán ráuntam. Fura mert nem fájt különösebben, mikor az utolsóra készült - végigbőgtem egy napot, ennyi. Aztán 1,5 hónapra megismertem a mostani párom....ég és föld. Nem szerettem úgy igazán az exet már látom mert meg tudtam csalni és ő se engem. Aki igazán szeret az nem tudja megcsalni a párját - mi ezzel egy véleményen vagyunk. Rendkívül empatikus és érzékeny a párom is ffi létére és nem tudna ekkora fájdalmat okozni. Nem tudnék neki megbocsájtani de ezen nem is agyalok, nincs miért...sosem csalna meg.

2016. márc. 30. 22:10
 22/52 anonim ***** válasza:
67%

Bocsi ha úgy nyersen fogalmaztam és úgy tünt, vitatkozni akarok.

Nem megbántani akartalak. De tényleg úgy gondolom, ezen nincs mit megbocsátani. Ez túl komoly dolog hogy át lehessen lépni rajta. Én tuti nem tudnék megbocsátani és nem szeretnék egy ilyen emberrel együtt élni. Hiszen már nem szeret, bármit is mond. Ami nem megy nem kell erőltetni. Most biztos furán hangzik pont tőlem, de lépj tovább...akár egyedül, majd találsz valakit aki szeret. Mert máskülönben magadat teszed tönkre,beleropansz.

És még valami...biztos haragszol a nőre, de elsősorban a férjed a hibás, neki van felesége, ha határozottan kitart melletted most nem itt tartotok. Hidd el, tapasztalatból mondom, a másik nőnek sem lehetett könnyű. Itt az egyetlen aki jól érezte magát, az a férjed.

2016. márc. 30. 22:19
 23/52 anonim ***** válasza:
45%

20-as, pontosan az a célom, hogy kiderüljön, kivel is akar maradni. Lassan 3 év után elegem van a kettős játszmából és a kényelméből. Nem érdekel már az sem ha a feleségénél teper majd. Csak valahogy akár erre, akár arra de végre eldőjön a dolog.

18-as voltam

2016. márc. 30. 22:21
 24/52 A kérdező kommentje:
20, soha nem érezem, hogy baj van. Bíztam benne, mint soha senkiben. Nem akar válni, sőt a jövőt tervezgeti velem. mindent megtesz, amit lehet. Pszichologushoz is járthnk. De amint látszik nekem nem jött be. Lehet hamar feladgam. Úgy érzem velem van a baj, nem értem miért nem tudok tovább lépni. Nem a válásra gondolok 😃
2016. márc. 30. 22:37
 25/52 anonim ***** válasza:
80%
hogyha nem akarsz elválni akkor nem tudom mit vársz itt. élj boldogtalanul mellette, szenvedj hagy lássák a gyerekeid is és hagy vigyék tovább ezt a nagyszerű tradíciót.
2016. márc. 30. 22:40
 26/52 A kérdező kommentje:
18, nem voltal nyers, "jo" ezt az oldalt is meghallhatni. viszont a kenyelem is egyfajta valasz....nem?
2016. márc. 30. 22:43
 27/52 A kérdező kommentje:
25, nem az volt a kerdes, hogy elvaljak v ne. Janem, h csalodason hogyan lehet tul lepni. Hohy a gyerekeink mit latnak ebbol? Azt, h emberek vagyunk es hibazunk es megprobaljuk helyrehozni, amig egy kicsi remeny van. De kezdem belátni, hogy tenyleg unatkozhattam.......
2016. márc. 30. 22:54
 28/52 anonim válasza:
53%
Én is mindig ezen agyalok, neki több komolytalan is volt, de a gyerekek miatt nem hagyom el, szeretem, de teljesen felemészt!!! Ez rosszabb mintha azt mondaná, hogy ''viszlát''!!
2016. márc. 30. 22:57
 29/52 anonim ***** válasza:

Évekig dugott melletted félre, ahol már érzelem is van, ráadásul lebukott, mert annyi gerince nem volt, hogy eléd álljon. Mindezekután te elhiszed, hogy szeret? Gondol végig logikusan! Ha valaki szereti a másikat, eszébe nem jut éveken át máshoz járni.. nem akarja megbántani és elveszíteni!

Csak el akarod magaddal hitetni, de nem megy, nyilvan nem véletlenül.

A megcsalás az a kategória, amit nem lehet megbocsátani.

Pszichológus sem segített, aminek szintén megvan az oka. Mert ez így a legkevésbé sincs rendjén, nem tudsz benne újra megbízni, hisz bármikor újra megteheti és ezt te is tudod. Plusz én speciel biztosan nem tudnám feldolgozni, hogy a férfi, akiben mindennél jobban bíztam és szerettem, így elárult. Az ilyen egyszerűen nem érdemli meg, hogy viszontszeressék.

Miért nem keresel egy olyan férfit, aki valóban szeret is, nemcsak mondja és akinek TE vagy az egyetlen?! Aki nem dug más nőt titokban évekig. Majd amikor lebukik, akkor megy nyalizni, hogy jajj én szeretlek.

Elgondolkoztál már azon, hogyha nem bukik le, akkor még hány évig folytatta volna ezt a "kis" viszonyt? Ebbe azért belegondolhatnál. Most lebukott, nyilván nem tudta szépíteni ezt az undorító húzást, de ha ez nem történik meg, akkor elárulom, hogy a mai napig dugná azt a "nőt".

Szóval szerintem mielőtt idegileg tönkremész és görcsösen próbálod magaddal elhitetni, hogy ez így jó lesz és van jövője a kapcsolatotoknak, gondold végig a dolgokat alaposan..!

2016. márc. 30. 23:03
 30/52 anonim ***** válasza:
46%
#28-nak szól - ugye tudod hogy ezzel rosszabbat teszel a gyerekeidnek mintha elválnál? most ebben nőnek fel,hogy te meg a párod éltek egymás mellett boldogtalanul és csak vegetáltok mert ez már nem párkapcsolat. ők azt fogják hinni hogy ez a normális! eltanulják ezeket a hazugságmintákat és később a saját kapcsolatukban majd visszaköszön. ha meg elválnál akkor legalább látnák,hogy te erős vagy és nem hagyod magad, a boldogságot keresed .. de te tudod...
2016. márc. 30. 23:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!