Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Legyek szerető vagy állítsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek szerető vagy állítsam választás elé?

Figyelt kérdés
A pasi nős, már régóta figyelgettem, de elvoltam a saját kis fantázia világomban, most meg a napokban elém állt, hogy ő is viszont érez. Azóta egyre jobban csábít a karjaiba. Megkérdeztem szereti-e a nejét, erre azt mondta ez bonyolult, van amit igen van amit nem. Mit tegyek? Nem mondhatom meg neki hogy élje az életét, váljon el értem és éljünk boldogan, de ha még jobban belefolyok a végén én esek a legnagyobbat. De ha elhajtom, elveszítem, és azt se akarom. Tanács?
2016. márc. 7. 08:21
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Van igazság abban, amit utolsó mond. Ám saját megállapítása önmagára is érvényes:

"Ez a névtelenül beírhatunk ide akármit oldal, ez a gyakori kérdések oldal, szóval ez arra jó, hogy mindenki a maga egyszeri életéből megtapasztalt kis igazságokat vagy hazugságokat kiírja magából. Sokan itt azzal szórakoznak, hogy mindenkit kiábrándítanak..."

2016. márc. 20. 07:45
 42/47 A kérdező kommentje:
Ha mindenki mindenkit megcsal akkor mért létezik a párkapcsolat, szerelem, és hasonló fogalmak? Csak kérdezem...
2016. márc. 20. 16:47
 43/47 anonim ***** válasza:

Nem csal meg mindenki mindenkit. A nők eleve monogám beállítottságúak, ők ritkábban teszik meg. A pasik 35-40 éves korukig nagyon szigorú, mondhatnám merev értékrenddel élik életüket, amibe nem, legalábbis nagyon sokuknál nem fér bele a hűtlenség. Erre a korra pedig sokan elhíznak, megkopaszodnak, esetleg merevedési zavarokkal küzdenek. Vannak ezenkívül, akik ezt az egyetlen párkapcsolatukat is csak nehezen, véres veríték árán kaparták össze. Ők (látszólag erényt kovácsolva a lehetőség hiányából) szintén a hűségesek táborát erősítik.

Meg aztán különben is. Egy kapcsolat nagyon sok lelki kínnal, gyötrődéssel jár. Az embernek felborul a megszokott békés életvitele, ki kell lépnie a komfortzónájából é

2016. márc. 21. 08:02
 44/47 Költőnő? ***** válasza:
34%
Nem csal meg mki mkit... van olyan, akinél ha eljő a pont, inkább szakít.
2016. márc. 21. 08:48
 45/47 anonim ***** válasza:

Folytatom. Az embernek felborul a megszokott békés életvitele, ki kell lépnie a komfortzónájából és akik a hivatásuknak élnek, vagy más, nemesebb célért küzdenek, ezt nem vállalják be.

És a lista ezzel korántsem teljes.

2016. márc. 21. 08:57
 46/47 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy nem csalnak meg mindenkit,és én ezt úgy mondom,hogy engem megcsaltak.Elkeseredésemben én is azt mantráztam,hogy minden férfi félrelép,minden pasi olyan,de nem.Van szerencsém ilyen pasikat ismerni (mindegyik foglalat persze) és egyik sem csúnya,egyszerűen csak normális értékrenddel rendelkeznek,és nem akarnak belerúgni abba akit szeretnek.
2016. márc. 21. 09:49
 47/47 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem meg nem igaz. Minden férfi több nmőt is megismer (abban a bibliai értelemben!), s csak az enm csal, aki vmiért fél vagy mert nem jön alkalom rá. Nagyon más a férfiak számára a megcsalás fogalma.

Szóval. Mi is az a megcsalás? A férfiak számára tényleg nagyon sokszor nem érzelmi tény, egyszerű ürítés - akármilyen szerelmesen is búgnak a szeretőnek (kqrvának), barátnőnek stb. Akár többször is odajárnak, mert az kényelmes, ott boldogan és elfoglaltságokra nem hivatkozva várják őket, nem kell mással foglalkozniuk, csak a szexszel. Dugnak, dugnak, dugnak - aztán vagy jön más, vagy megelégelik, vagy lebuknak - d ea férfiak szinte mind csak a dugásért mint életjavító, hangulatjavító eseményért mennek más nőkhöz.

Ez van. A feleség más. Tessék ezt megérteni!

2016. márc. 21. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!