Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek szerető vagy állítsam választás elé?
Jaj, te kis naiv! A szex is kapcsolat. Sőt olyan biokémiai folyamatok elindítója ami akár a kötődést is elősegíti. Ezért van az, hogy sok szexkapcsolatnál az egyik fél elkezd kötődni, majd koppanni.
Arra alapozni, hogy majd megun, vagy megunod. Minél tovább tart annál nagyobb a kár. Nektek nem kell a hétköznapokat megosztani, csak a munkát és az ágyat. A ahhoz, hogy ráunj, mint egy párkapcsolatban vele kéne élned. De amíg csak ennyit kapsz belőle, addig persze, hogy csak szép és jó részét osztja meg veled.
Szerintem ha dönteni kell akkor az most jött el számodra. Mert már most is ott van sérülés veszélye, innentől meg csak mélyíteni fogod a fájdalmad.
Azért, mert én csak olyan történeteket ismerek ahol a szerető megszívta. Köztük a saját anyámmal az élen. Tehát már nagyon ismerem ezeknek a dolgoknak a mechanizmusát.
Én mindig azt tanácsolom lépjen tovább az illető, az illető, mindig reménykedik abban, hogy ő is az nagybetűs kivétel lesz. De erre kb annyi az esély mint elvinni a lottó 5-öst. Hát a sikersztorik száma is kb ilyen statisztikákkal működik.
" és ha én rátudom ébreszteni h igenis vmiért csak elvette azt a nőt akkor máris jobban alszom mint attól a gondolattól h rám vágyik én mégsem fekszek mellé..."
Hát ha te ezzel vigasztalod magad, akkor ok. Az agyad felfogta, hogy ebből nem lesz boldogság, az alfeled meg meg kell nyugtatni, hogy annyira nem is rossz ami jutott neki.
De ha szembe nézzel a valósággal akkor látod te is, hogy akármilyen kampányszöveget találsz ki, te igenis kötődsz hozzá, akarod őt, de nem kaphatod meg. Csak amit ad. Az meg hosszú távon kevés. Arról nem is szólva, hogy amíg utána ácsingózol addig elmegy az ifjúságod, és egy nap arra kelsz, hogy mindenki révbe ért te meg kezdhetsz mindent elölről összetört lélekkel. Ha most nehéz kilépni, évek múlva még inkább az lesz. Sosem lesz annyira a tied, hogy beletudj unni. De ahhoz elégé az életed része lesz, hogy fájjon, ha elhagy.
Nekem ezzel az erkölcsi részét leszámítva csak az a gondom, hogy te sem fogsz fiatalodni, és egy ilyen kapcsolatban dekkolni az életed puszta elpocsékolása. Lehet, hogy szakítás után őt keresnéd minden férfiben, de ez meglesz ugyanúgy 5 év múlva is, amikor búcsút int neked. Tudom, hogy amíg fiatal az ember azt hiszi övé a világ és ővé is marad, pedig az idő, az egy fontos tényező. Minél hamarabb túl vagy rajta annál jobb lenne neked. Itt az idő az ellenséged 2x-esen is. Nehezebb lesz a búcsú, és telik az ifjúságod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!