Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek szerető vagy állítsam választás elé?
ne szarozz, legyél csak "szerető". Add oda, ami neki kell. Meg neked - persze. Üzekedjetek csak, ezt teszi mindenki - aki meri. Aztán majd jön a kiégés, jön a szánom-bánom.
Ja, még valami: ez a te munkahelyeden zajlik? Gratulálok, s a többiek persze semmit nem tudnak- na majd lesz híre, ne gondold, hogy nem. Jöhet majd a többi pasi is. Ha neki igen, nekem miért nem? te kis ringyó...
Na, felvállalod így is, igaz? rajta, mint az állatok - mindenki ezt teszi. Ne félj.
Nem ítéllek el amiért elgondolkodtál azon, hogy legyél-e szerető.
És igen, sok az álszent ember...
Ez nagyon nehéz kérdés, és jól gondold meg. Lesznek nagyon jó pillanatok és lesz amikor szenvedsz. Lesz amikor kiborulsz és lesz amikor a pasi borul ki. Én több mint két éve vagyok ilyen helyzetben és nem tudunk szakítani. Bár én többször elküldtem, én voltam mindig aki szakítani akart, ő sosem. Minden alkalommal kiborultunk mind a ketten. Tudom hogy szeret, de ennek elenére sem akarja elhagyni a feleségét. Az igazi okot nem tudom, a gyerekekre hivatkozik(19 és 22 évesek)csak sejtem hogy fél a botránytól meg az osztozkodástól. Imádjuk egymást és nem tudjuk mi lesz velünk. Mielőtt itt valaki mondaná, hogy persze, a friss husi kell neki, mondom, mind elmúltunk már jócskán 40 évesek.
Tehát jól gondold meg...lehet inkább nem kéne bonyolítsd az leted, csak sérülni fogsz:( most még van visszaút, később már nem lesz!
minden párkapcsolat (ha papíros házasság, ha nem, ha gyermekes, ha kölöktelen, szóval mind!) rengeteg örömmel, keserűséggel, öleléssel meg fájdalommal jár. Ettől emberi!
Van, akinek a házasságban fáj, van, akinek a másodsorban fáj, sőt, olyan is akinek meg semmi nem jut s így is fáj. A szerelem, a férfi-nő kapcsolat, a család s benne a gyermek(ek) annyi, de annyi kimeríthetetlen életvitel, életvezetési lehetőség - elgondolni sem tudjuk a sok változatát.
Hát, így gazdag és így izgalmas meg még sokféle....
Két esélyes a dolog.
Apám elhagyta a szeretőjéért anyámat.Anyám csak jól járt.
Férjem felszedett egy lányt,viszonyuk volt,és a férjem konkrétan nem azt mondta neki,hogy bonyolult,hanem hogy ŐT szereti.Na még azelőtt elhagyta a lányt,hogy én egyáltalán tudomást szereztem volna róla.Az elején haragudtam a csajra is,de ma már belátom,ő is áldozat volt.Egy szerető,semmivel sem hülyébb vagy gázabb vagy ostobább mint az a feleség akit megcsalnak,kiderül,de ennek ellenére ott marad meg megbocsájt.Egy kutya.A legtöbb férfi játékszernek tekinti a nőket,ez a nagy igazság.
Bele mehetsz,lehet jó sül ki belőle,gyakoribb hogy nem.
Úgyis bele fogsz menni,mert izgat a dolog.
Egyébként érdekelne hogy döntöttél.
A kérdező kommentje:
mindenki követhez el hibát az életben h aztán röhögve nézzen vissza nem? én mért ne tehetném?
Ne keverd össze a szezont a fäszommal. Te nem hibát készülsz elkövetni, hanem hülyeséget. A hibáról ugyanis csak utólag derül ki, hogy hiba volt.
Mesélek valamit. A válásom előtt egy ideig külön éltem az első feleségemtől. Akkor nagy dúlást végeztem a szebbik nem körében. Nem akartam lekötni magam, ezért mindenkinek azt mondtam, nős vagyok, de hogy külön élünk, azt "elfelejtettem" megemlíteni. Nos, bogaram, ezekben az időkben kétféle nővel találkoztam:
1. Volt már dolga nős pasival, és bár nagy a csábítás, köszöni szépen, de soha a büdös életben nem akar még egyszer szerető lenni.
2. Nem volt még dolga a fent említett állatfajjal, és gerinc ide, elvek oda, a kedvemért hajlandó megalkudni az ördöggel. És nem azért mondta ezt, mert akkora ász voltam, hanem pusztán azért, mert nős emberi mivoltomban nagyon is jól tudtam, hogy a nők legerősebb erogén zónája a fül. Csak nem harapdálni kell, hanem megfelelő időben a megfelelő szavakat duruzsolni bele. Ezt szinte az összes nős pasi megtanulja az évek folyamán, (már ha eladdig nem tudta). Ezért is olyan sikeresek később a csajozásban. Gyanítom, a te esetedben pontosan erről van szó. Egyszerű trükkökkel levett a lábadról anélkül, hogy ezt észrevetted volna.
Szóval csinálhatsz hülyeséget, én nem fogom bűnödül felróni. De kérlek, gondolkodj el azon, hogy vajon az általam írt 1-es csoport tagjai vajon miért mondták, amit mondtak.
Akkor legyél majd az, ha mellőled nem járogat majd félre.
Tudod biztos lesznek bajok, mert azok mindig vannak. S a kisebb ellenállás felé mindig könnyebb menni. Egy kapcsolatért minden nap tenni kell, ha pedig már nem működik, úgy korrekt ha megtisztelem a másikat azzal, hogy nem nézem hülyének. Itt is történhetett volna így. Legyetek boldogok csak aztán nehogy a történelem "véletlenül" megismételje önmagát. Egy kapcsolat mindig munka. Mindig lesz út, ami kisebb melóval jár...
Na. Kedves Kérdező vagy kicsoda!
Minden, de minden nőt megcsalnak. Ja, hogy van, akit nem!! Van. Tudod, kik azok? Akiket már hamarabb elhagynak.
Ez a "névtelenül beírhatunk ide akármit" oldal, ez a gyakori kérdések oldal, szóval ez arra jó, hogy mindenki a maga egyszeri életéből megtapasztalt kis igazságokat vagy hazugságokat kiírja magából. Sokan itt azzal szórakoznak, hogy mindenkit kiábrándítanak, vagy leqrváznak vagy arra indítanak, hogy azonnal rúgja ki a párját.
DE! Tudd, hogy mindenkinek magának kell meghoznia a döntéseit és magának kell majd a következményeit is viselni.
A nagy természetű férfiak (akiket a legjobban szeretnek a nők), azok MINDIG megcsalják a párjukat. Mert a férfiak nem rosszak, hanem ilyenek. Így vannak megteremtve. A nők meg másmilyenek. És ezt hiába tapasztaljuk nap mint nap, mégis elvárják sokan, hogy a férfiak úgy viselkedjenek, mint a nők. A férfiak nem monogámok. Ja és még valami. Miért nem hiszik el azt a nők, amit a párjuk mond nekik, azt ugyanis,hogy csak őt szeretik (mert ilyen is van ám). A nők legtöbbje tényleg egy pasit képes szeretni hosszú időn át, de a férfiak legtöbbje egyszerűen csak használ egy-két-három másik nőt. Megdugja - és annyi. Tényleg nem jelent többet. A párját vállalja, a másikkal csak titokban ölelkezik. Azt nem vállalja ország-világ-család előtt. Ezt meg kellene értenie a nőknek. Úgyhogy kedves kérdező, vagy szeretőcske vagy (félreeső helyeken megdug a pasi, aztán megy haza, a családjához), vagy valóban Téged választ, elválik a mostani feleségétől - és egy idő után mellőled megy titokban dugni egy-két-három másik nővel. S azt mondja majd neked, hogy csak téged szeret. S bár neked majd nagyon fájni fog, hidd el. Mert így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!