Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek szerető vagy állítsam választás elé?
Figyelt kérdés
A pasi nős, már régóta figyelgettem, de elvoltam a saját kis fantázia világomban, most meg a napokban elém állt, hogy ő is viszont érez. Azóta egyre jobban csábít a karjaiba. Megkérdeztem szereti-e a nejét, erre azt mondta ez bonyolult, van amit igen van amit nem. Mit tegyek? Nem mondhatom meg neki hogy élje az életét, váljon el értem és éljünk boldogan, de ha még jobban belefolyok a végén én esek a legnagyobbat. De ha elhajtom, elveszítem, és azt se akarom. Tanács?
és hozzátenném h nem gondolom h egyikőtöknek sincs igaza, mert amikor kiirtam a kérdést kb erre számítottam :D de mégis ilyenkor az ember úgyérzi h álszent duma azt mondani "én nem tenném a helyedben" gyere a helyembe
2016. márc. 7. 11:12
22/47 Noblesse Oblige válasza:
"gyere a helyembe"
Nincs az a pénz! És anyám elég jó példa volt arra, hogy miért ne játszunk ilyet. Csak ő nem röhögött a végén, hanem sírt... évekig.
Amúgy ha neked ettől jobb, akkor igen nekem is vannak dolgok amiket szívesen megtennék... de nem eszem. Mert ha elszabadulnék, akkor lecsuknának, hogy fejbe vágtam a fél vármegyét egy péklapáttal. Én jót röhögnék, még saját magamon is, az emberek meg max szörnyülködnének, hogy megint egy elmebeteggel több.
2016. márc. 7. 11:22
23/47 A kérdező kommentje:
látod nincs az a pénz :D pedig most nagy kedvem támadt bárkivel helyet cserélni h ne az első sorból kelljen néznem a műsört... :D
2016. márc. 7. 11:25
24/47 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
ha vmire azt mondjuk bonyolult akkor még magunk se tudjuk megválaszolni a kérdést..." vagy nem akarjuk.... :D
Én voltam olyan helyzetben, amilyenben ő van, ilyesmiket mondtam én is, általában beválik
2016. márc. 7. 11:29
25/47 A kérdező kommentje:
kössz :D máris több az önbizalmam :D
2016. márc. 7. 11:32
26/47 Költőnő? válasza:
Minek a kérdés ha döntöttél már?
2016. márc. 7. 11:36
27/47 A kérdező kommentje:
mert nem döntöttem csak minden verzió magassarkúban topog a fejemben...
2016. márc. 7. 11:38
28/47 anonim válasza:
Dehogynem döntöttél....
" h álljak neki mást keresni ha úgyis mindenkiben őt keresném?? "
2016. márc. 7. 11:58
29/47 Költőnő? válasza:
Döntöttél. Magadnak ne hazudj, bmi ész érvet kaptál; vitatkozol vele
2016. márc. 7. 12:00
30/47 anonim válasza:
Ne keresd mindenkiben őt, mások biztos,hogy jobbak nála. "Remélem" annak a szerencsétlen, jelentéktelen kis porszemnek volt templomi esküvője is csak a csicsa, meg a képmutatás miatt. Az ilyeneknek bűnhődniük kell, és fognak is!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!