Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Döbbenetes! Megcsalt a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Döbbenetes! Megcsalt a párom az exemmel?!

Figyelt kérdés

A párom férfi. Az exem is férfi. A párom ma este mondta el, hogy viszonya volt 3 héten keresztül egy férfival (nem tudtam, hogy biszex!!). Állítólag ma tudta meg ő is, hogy az exem az, mert véletlenül megtalált nála egy fényképet rólam ami egy könyvbe volt becsúsztatva könyvjelzőnek... És ezért vallotta be a megcsalást is mert így már kínosnak érezte.

Nem tudok erre mit mondani!!! Az embert általában nem a saját exével csalják meg, maximum ő csalja meg a másikat az exével... Elképesztő! :(

2016. márc. 1. 02:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én volt párom elment nyaralgatni a pajtásaival. Addig is hangoztatta, hogy biszexuális, de nem vettem komolyan. Miután szakítottunk mondta el az egyik haverja, hogy viszonyuk volt. Aztán az utóbbi haver akart velem járni. Azaz az exem,exe akart velem járni. Ez undorító volt...szóval átérzem :(.
2016. márc. 3. 23:09
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha lehetne valasztani inkabb pasival csaljon meg a pasim, mint novel. En ezt jobban viselnem, mert tudnam, hogy nem az en hibam es nem egy jobb no szedte el tolem.
2016. márc. 4. 11:14
 23/24 anonim ***** válasza:
40%

Amúgy annak a jele, hogy összeillenétek. ha az exednek te is jó voltál, ő is jó...

Volt egy hasonlóan biszex holland haver, azt mondta, hogy a nők egy része kivágja rögtön (mint őt a felesége), másik fele meg arra gondol, hogy nőként nm tud neki mindent megadni, amire vágyik, hát legyen...

2016. márc. 7. 12:08
 24/24 anonim ***** válasza:

A férjem exnője nekem előbb megvolt mint neki. :D

Sőt, anno a férjem miatt szakítottunk...

2016. márc. 10. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!