Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Döbbenetes! Megcsalt a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Döbbenetes! Megcsalt a párom az exemmel?!

Figyelt kérdés

A párom férfi. Az exem is férfi. A párom ma este mondta el, hogy viszonya volt 3 héten keresztül egy férfival (nem tudtam, hogy biszex!!). Állítólag ma tudta meg ő is, hogy az exem az, mert véletlenül megtalált nála egy fényképet rólam ami egy könyvbe volt becsúsztatva könyvjelzőnek... És ezért vallotta be a megcsalást is mert így már kínosnak érezte.

Nem tudok erre mit mondani!!! Az embert általában nem a saját exével csalják meg, maximum ő csalja meg a másikat az exével... Elképesztő! :(

2016. márc. 1. 02:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
És ennek nem volt valami előjele? Hogy megbámulja a férfiakat, vagy valami..?
2016. márc. 1. 20:43
 12/24 anonim ***** válasza:
49%

Ehez kell már egy elfordult agy :D

Eleve undorító, nem?

És hogy érzi magát az ember ilyenkor? Már mint mind két fél, vagy három... Mit mondott?

2016. márc. 1. 20:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor leírom,hogy volt. Szakításunk előtt kb 4-5 hónappal kezdtünk elhidegülni egymástól. Értem ezalatt azt,hogy nem összebújva aludtunk,szeretkezés kb havi 2re csökkent,aztán a végén már az sem volt,jóéjt puszi sem,stb. Az utolsó egy hónapban úgy éltünk együtt,mint 2 idegen. Hazajött,megvacsiztunk néma csendben. Aztán fürdés,alvás.

Egy este amikor vacsizunk,mondtam neki,hogy beszélgessünk. /helyre akartam hozni/ Mondta,hogy rendben,beszéljünk,mert már úgyis szeretett volna elmondani valamit. Ekkor megkérdezte tudom e mit jelent,hogy biszex? Mondtam neki igen. Ekkor bevallotta,hogy egy férfiben talált rá a nagy Őre és már hónapok óta együtt vannak.... Azt hittem menten leesek a székről...

Előjele nem volt,nem nézte meg a pasikat az utcán,de lehet,hogy titokban nézett ilyen jellegű videókat.

Akkor,most jön az,hogy éltem meg...

Először magamat hibáztattam... Azt hittem vagyok elég jó neki.

Utána azt kérdezgettem magamtól,hogy mivel jobb egy idősebb pasi,mint én.

Aztán amikor kicsit jobban lettem,elmentem AIDS tesztre.

Hát így éltem meg....

2016. márc. 1. 23:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hú szegény! Nehéz lehetett neked is, meg gondolom neki is. De azért szólhatott volna, ha már homárkodni kezd! Minden megcsalás megcsalás! Simán hazavihetnek így az emberek betegségeket! De ugye nem fertőzött meg?
2016. márc. 2. 16:53
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
megérdemelted
2016. márc. 3. 09:22
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem,nem fertőzött meg. Csak elővigyázatosságból mentem el.

Démon,Te sügér. Ilyent senki nem érdemel meg. Megcsalást sem,nemhogy ilyen jellegű megcsalást...

2016. márc. 3. 10:04
 17/24 vegyelkomolyan válasza:
0%
nyomassátok hármasban! :)
2016. márc. 3. 16:09
 18/24 anonim ***** válasza:
61%

Most miért érdemelte volna meg, Démon?! Biztos troll vagy...

#16: Persze érthető, hogy elmentél, én is így tettem volna a helyedben. Csak az lett volna igazán tragikus, ha az ő szemétsége/felelőtlensége miatt még meg is betegít!

2016. márc. 3. 17:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Akkor minimum megöltem volna...
2016. márc. 3. 20:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol az a gaz az egeszben, hogy nem mondta el neked h biszex
2016. márc. 3. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!