Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettetek mar reszt a parotokkal gruppenban vagy swingerben?
Én egy komoly kapcsolatban nem tudnám elképzelni azt, hogy ilyen helyeken megosszam bármiben is a párom. És félre ne érts, nem vagyok visszafogott tipus kicsit sem.
Elképzelni eltudnám, hogy kipróbáljam, de azt is csak akkor, ha nem lenne semmi komoly köztem és az alkalmi párom között.
De mivel van komoly párkapcsolatom, ezért meg sem fordulna a fejemben, hogy ilyet kérjek vagy műveljek vele.
Egyszer sikerült egy swinger klubba elrángatni, külföldön. A pasi rendszeresen járt oda, és gondoltam egye fene, annyira nem lehetett rossz.
De, de az volt.
A résztvevők többsége minimum középkorú, pocakos, a nők lógós mellűek, hiába a borotválás, meg a drága parfüm, nem fordítja vissza az időt.
"Jelmezekben" bohóckodtak, amit kifejezetten lelombozónak éreztem. Egy ötven éves pocakos pasi bőrgatyában, amiből kilóg elől a f..., hátul a seg.ge. Brrr...
A jelenlévők többsége csak nézelődni akart, a maradék szolgáltatta a műsort. Az is inkább borzalom volt, ahogy milf kategóriás nőt du.gtak a vén perverzek, meg minden lukba dugtak rajta legalább egy vibrátort.
Mint az egyetlen valamire való nőt, kb. mindenki fogdosni akart, és elkapni egy menetre. Érzelemmentesen még megy a szex, de vonzalom nélkül, pláne undorral.... hagyjuk...
A pasim is biztatott, hogy próbáljuk ki többesben, kit akarok bevenni, válasszak. Nem értette meg, hogy nincs választék.
Mű nyögések, mű élvezet a nők arcán, nyálat csorgató pötsök, és kényszeredett "jajj de izgalmas, annyira élvezem a tiltott gyümölcsöt" feeling.
Soha többé. Ha rágondolok is okádnom kell.
Azóta se értem, hogy az a pasi minek ment, meg olyankor kit du.gott, ha én nem voltam vele.
Az ominózus eset után hamar ki is raktam, mert nem tudtam túllépni azon, hogy elég komoly különbségek vannak abban, ahogy a szexhez viszonyulunk.
A párommal sohasem tennék ilyet. Ő az én párom. Vele ketten vagyunk egy pár. (Nem is akármilyen.)
Voltam már 2L/1F felállásban, de messze nem akkora durranás, mint azt várná az ember. Egy meghitt óra za imádott hitvessel sokkal többet é, mint az ilyen elhajlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!