Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 évesek akik még a szüleitekkel éltek! Ti milyen gyakran szexeltek általában a párotokkal? Nem zavarnak a szülők?
Nem,nagy a ház.
Két épület van,mikor jön,lemegyünk a másikba.
Amíg még otthon éltem, 18-19 évesen, akkor suliidőben hétvégente találkoztunk az adott pasijaimmal mindig, és akkor megesett a szex is. Nyáron gyakrabban, olyan kétnaponta, szintén állandó szexeléssel. Nem zavartak a szülők. Saját szoba mindig volt (a srácnál voltunk, haza sosem vittem senkit), ajtó, kulcs megvolt. Azért egy ilyen korú srác esetében a szülők is sejtik, mi történik ha a barátnője átjön, így ők sem nagyon zavarogtak.
De nyilván sokkal jobb most, hogy külön albérletben élünk ketten, így max a liftre kiragasztott cetliből látjuk, hogy valakit zavart az éjszakai hancúr (csak egyszer volt ilyen, megjegyzem, és az sem biztos, hogy nekünk szólt, de na. Ha így tudatják, az még mindig jobb, mint a szülők rosszallása).
25 éves vagyok, nekem konkrétan kitiltotta anyám a lakásból a páromat. Szóval így mi most roppant szűziesen szeretjük egymást, egy-két havonta tud "felszökni", vagy tudjuk megoldani, hogy én náluk legyek (legénylakás, három pasi egy szobában...), illetve ha esetleg vidékre utazunk az ő szüleihez, akiknek normálisabb a hozzáállásuk.
Nem kívánom senkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!