Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit beszéltek a párotokkal egy nap?
Távkapcsolatban élünk, félévente találkozunk. Mi napközben nem szoktunk sokat beszélni inkább este skypeolni akkor olyan napi 2-5 órát beszélünk.
Lassan 4 éve vagyunk együtt.
Mi is távkapcsolatban vagyunk 4-6 havonta találkozunk ,egész nap komunikálunk,folyamatosan.Ott vagyunk egymásnak ébredéskor, lefekvéskor,napközben ebédszünetben, munkábamenet,stb, már lassan 2 éve.
Olyan még nem volt, hogy elmentünk volna aludni jó éjszakát kívánás nélkül.
Mi hétköznap együtt vagyunk általában, hétvégén külön. Olyankor nem mindig beszélünk, mert mindketten tanulunk, max. néha facebookon írunk egymásnak és ennyi. De nyáron külön vagyunk, akkor 23 naponta beszélünk csak. Mi telefonon sosem beszélünk, egyikőnk sem szeret telefonálni.
Személyesen sokat beszélgetünk, nem egész nap, nem vagyok én Sarah Jessica Parker, hogy be nem álljon a szám, de azért szerintem meg tudunk beszélni mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!