Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit beszéltek egy nap a párotokkal? Én érzem ezt kevésnek?
Én az a típus vagyok, mint a barátod, fárasztó egész nap beszélni, pötyögni csak a beszélgetés kedvéért, nincs az az isten, hogy megtegyem.
Mielőtt összeköltöztem volna a barátommal, simán volt, hogy pár napig nem kerestük egymást, és egyikünknek sem volt probléma. Most is csak akkor beszélünk, amikor mindketten itthon vagyunk, kizárólag akkor írunk egymásnak/telefonálunk, ha tényleg fontos. Olyankor is rövidre zárjuk.
Ettől még imádom őt, sosem voltam ennyire boldog, de megőrülnék attól, ha állandóan egymással kéne foglalkoznunk. Szerencsére ezzel ő is így van.
27/N
Én a kérdezővel értek egyet.
Nem kell egész nap csevegni,írogatni,de délelőtt meg délután egy-egy üzenet nehogy már sok legyen és ez még akkor is kell ha nem történik semmi különös.
nálunk alap, hogy minden nap beszélünk. nem élünk együtt, de heti 4 napot nála töltök, amikor külön vagyunk, akkor is napközben ír pár sort, este meg kicsit többet beszélünk, illetve skype-on is, 20-30 percet, ha van miről mesélni. volt, hogy csak késő este írt 1-2 sort, de akkor egész nap dolgozott (ügyeletes orvos), szóval az kivétel.
23n
Nálunk változó, teljesen munkafüggő. Én gép előtt vagyok, így napközben általában pötyögök két-három mondatot, de van, hogy arra sincs időm, hogy leüljek, ő mondjuk olyankor szóvá is teszi. :) Hívni általában ő szokott, napközben nekem nem jut eszembe, ha nincs megbeszélnivaló, de nem azért, mert ne szeretném, csak egyszerűen így alakult a dolog. Attól még sokszor eszembe jut, csak nem mindig van rá időm meg igényem, hogy zaklassam. :) Máskor meg mondjuk egész nap prüntyögnék neki, ha épp olyanom van, olyankor meg bezzeg nem ér rá, és nem szól hozzám estig... :D
Szóval, alapvetően nincs azzal gond, hogy ő nem hív napközben, egyszerűen "nem olyan". Gond az ott kezdődik, ha te meg nem ilyen vagy, és igényelnéd, mert az bizony feszültség. Próbáljatok valami középutat találni, vagy ha téged nem zavar, hogy mindig te keresed, szimplán hívd föl, megsértődni tuti nem fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!