Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit beszéltek egy nap a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit beszéltek egy nap a párotokkal? Én érzem ezt kevésnek?

Figyelt kérdés
20-as éveink vége felé járunk, majdnem 1 éve vagyunk együtt. Dolgozunk mindketten, én mégis állandóan ráírnék, este felhívnám. Ő ezt nem igényli, van hogy egész nap nem keres. A személyes kommunikáció prímán működik, azzal nincs semmi gond. Emlegeti, hogy mennyit gondol rám napközben, de ezt mindig csak utólag tudom meg. Kíváncsi vagyok, hogy másoknál is előfordul ilyen, hogy az egyik fél jobban igényli az egész napos kontaktust? Tényleg csak szimplán nem igényli, hogy informáljon napközben? Számomra ez annyira távol áll, nekem ez az alap, ha történik valami vagy ha nem, akkor is megírom. Mit tegyek ellene, hogy ne idegesítsem magam, hogy vajon miért nem keres? (dolgozom, tanfolyamra járok, testvéreimmel tanulok, viszem-hozom őket, tehát lekötöm magam)
2015. dec. 7. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha mindketten akarjátok, lehet. :) Van arany középút, illetve ha mindketten tudatosítani tudjátok magatokban a dolgot (nem azért nem keres, mert nem szeret - nem azért keres folyton, mert ellenőrizgetne), hogy ezt nem hátsó szándékkal teszi a másik, akkor túl lehet rajta lendülni. :) Mindenképpen jó próba, hogy mennyire tudtok közeledni egymás igényei felé.
2015. dec. 9. 13:32
 12/14 anonim ***** válasza:
hú, nagyon együtt érzek. mi a 20-as éveink közepén, 3,5 éves kapcsolat. este mindig felhív, van hogy órára, van hogy 10 percre. napközben pedig mondjuk olyan 5-6 óránként 1-2 szó. viszont én egész nap tudnék hozzá pofázni, és nagyon rossz érzés, hogy úgy kell megválogatnom, hogy mikor mit írjak / küldjek neki, mert nem akarom, hogy zaklatásnak vegye, vagy túl sok legyek. szerinte csak unatkozom (bárcsak), ő meg túl elfoglalt. persze egész nap csak lógatja a micsodáját, de mégse ír (mármint természetesen bejár az egyetemre, ügyintéz, bevásárol stb.). én pedig ettől úgy érzem, mintha nem érdekelném. és nagyon nehéz felfogni, hogy vannak, akiknek egyszerűen nincs rá igényük, mégis szeretik a másikat.. kb egyáltalán nem megy :/
2015. dec. 9. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, 12-es(utolsó válaszoló) !

Picit régebbi már a kérdés, de ugyan ebben a helyzetben vagyok, mint Ti.. hogy alakult a kapcsolatotok? Sikerült valahogy " megoldani"? Arany középutat találni?

2018. jan. 27. 01:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia. Nem tudom, hogy az arany középút-e, de a páromat sikerült rávenni, hogy kicsit többet írjon, én meg próbálok nem minden pillanatban írni neki. Persze ma sem telefonálgatunk órákat, sőt perceket se, de a személyes kommunikáció továbbra is működik. Azóta össze is házasodtunk. Tényleg van olyan, hogy valakinek hiányzol, gondol rád, de ezt nem az állandó üzengetéssel fejezi ki.
2018. márc. 19. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!