Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mindig beszéltek a párotokkal facebookon amikor fent vagytok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 06:57
2/6 anonim válasza:
Nincs párom, nem használok facebookot...de ha lenne párom inkább személyesen beszélnék vele, vagy mikrofonnal (telefon, skype...)
21F
4/6 anonim válasza:
Páromnak van FB, nekem volt, de nem érdekelt, így leszedtem magamat :) Számomra a személyes kontakt többet jelent, mint az, hogy tudjam pl. a szomszédról még azt is, hogy reggel hétkor milyen barnát kakált..
5/6 Kerida válasza:
Én csak az egyetem alatt használtam a fb-ot.
Azóta fel sem léptem rá. Utálom azt az oldalt, mert annyi benne az információ, hogy nem tudom kiszűrni már mi a fontos és mi nem, mert az üzenőfalam tele van fb bölcsességekkel... közte meg megbújik a lényegi információ, de mire oda érnék, hogy elolvashassam.... addigra megunom az olvasást.
6/6 anonim válasza:
Nem. Általában itthon facebokozunk, akkor meg sokkal egyszerűbb élőben beszélgetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!