Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után hogy tudtatok a párotokkal lenni?
Lelkiismereti, vagy szexuális problémák?
Jobb lett tőle?
Te csaltál vagy téged csaltak?
Ha téged, nem kell úgy tenni, mintha túl lennél rajta, miközben nem.
Ha te csaltad meg a párod, mondd el neki. Ha megbocsát, örülj, ha meg kidob, viseld a tetteid következményét mint egy érett, felnőtt ember, és tanulj a hibáidból, többet ne csinálj ilyet.
Engem már csaltak meg és olyan szerelmes voltam, hogy abszolút figyelmen kívül hagytam a büszkeségemet.
Nagyon nehéz volt utána a kapcsolatunk, a toleranciám ellenére is visszatértek ezek a gondok. A szálka örökre ott maradt. Még most is együtt vagyunk, de egyre kevésbé látom értelmét a dolgoknak. Valószínű, hogy a vizsgaidőszakja után lesz egy jó nagy beszélgetésünk, mert ez így nem állapot, ami most van.
Engem csak meg akart csalni a parom, legalabbis igy tudom...hanem csak akart masik novel kapcsolatot kezdeni. Mivel kiderult, nagyon beegett, mert a csajnak nem kellett megse, itthon meg durva amit az egesz rokonsagtol megkapott. Mivel gyermekunk van igy megbocsaltottam neki, de orokre bennem lesz a szalka, idonkent eszembe jut, akkor ki nem allhatom ha atolel vagy kedves hozzam...
Mindig bennem van a felsz, mikor fog megint mas fele nyitni, ez volt 5-6 eve, azota nem tett ilyet, de sose felejtem el neki...
Én versenyeztem magammal, hogy minél rövidebb idő teljen el, aközött, hogy lefeküdtem a barátnőmmel, majd utána a feleségemmel.
Lelkiismereti problémáim nincsenek, mert a feleségem által okozott szexuális problémáim miatt kerestem barátnőt.
Igen jobb lett tőle, mert a barátnőm "visszahozott" az "életbe", ahonnét a feleségem "zavart ki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!