Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után hogy tudtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után hogy tudtatok a párotokkal lenni?

Figyelt kérdés

Lelkiismereti, vagy szexuális problémák?

Jobb lett tőle?

2015. jún. 14. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Te csaltál vagy téged csaltak?

Ha téged, nem kell úgy tenni, mintha túl lennél rajta, miközben nem.

Ha te csaltad meg a párod, mondd el neki. Ha megbocsát, örülj, ha meg kidob, viseld a tetteid következményét mint egy érett, felnőtt ember, és tanulj a hibáidból, többet ne csinálj ilyet.

2015. jún. 14. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem már csaltak meg és olyan szerelmes voltam, hogy abszolút figyelmen kívül hagytam a büszkeségemet.

Nagyon nehéz volt utána a kapcsolatunk, a toleranciám ellenére is visszatértek ezek a gondok. A szálka örökre ott maradt. Még most is együtt vagyunk, de egyre kevésbé látom értelmét a dolgoknak. Valószínű, hogy a vizsgaidőszakja után lesz egy jó nagy beszélgetésünk, mert ez így nem állapot, ami most van.

2015. jún. 14. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen nem lehet tökéletesen túl lenni. De mindenképpen emberfüggő, hogy milyen lesz ezután.
2015. jún. 14. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Engem csak meg akart csalni a parom, legalabbis igy tudom...hanem csak akart masik novel kapcsolatot kezdeni. Mivel kiderult, nagyon beegett, mert a csajnak nem kellett megse, itthon meg durva amit az egesz rokonsagtol megkapott. Mivel gyermekunk van igy megbocsaltottam neki, de orokre bennem lesz a szalka, idonkent eszembe jut, akkor ki nem allhatom ha atolel vagy kedves hozzam...

Mindig bennem van a felsz, mikor fog megint mas fele nyitni, ez volt 5-6 eve, azota nem tett ilyet, de sose felejtem el neki...

2015. jún. 14. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Utánna már érzelmek nélkül. Nem volt többé szeretkezés,meg előjáték,meg simi utánna. Csak simán meg lett baszva,és annyi. Míg nem találtam a helyére mást aki fontos lett . Akkor ment a levesbe. Válás, stb.
2015. jún. 14. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem megcsalt a ferjem, azota egy lakasban de kulon elunk, hiaba probalom nem tudok neki megbocsajtani, o ugy viselkedik mintha mi sem tortent volna.
2015. jún. 14. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Én versenyeztem magammal, hogy minél rövidebb idő teljen el, aközött, hogy lefeküdtem a barátnőmmel, majd utána a feleségemmel.

Lelkiismereti problémáim nincsenek, mert a feleségem által okozott szexuális problémáim miatt kerestem barátnőt.

Igen jobb lett tőle, mert a barátnőm "visszahozott" az "életbe", ahonnét a feleségem "zavart ki".

2015. jún. 15. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!