Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők! Ti hogy bírtatok megbirkózni a tudattal, hogy a "párotok" Karácsonykor nem veletek bújik össze? Ilyenkor sem gondoltatok arra hogy hagyjátok az egészet?
Nincs mai vilag nincs korunk erkolcse
Az az ertekrend Norma van Amit te sajat magad kovetsz.
Korunk erkolcse olcso kifogas
Az alap erkolcs orok lasd 10 parancsolat ' felebaratod hazastarsat vagyonat ne kivand ,,
Ne paraznalkodj
2000-3000 eve ua voltak romlott emberek ezert van benne a parancsokba ez.
9-es ha ekkora az idill akkor miért nem te vagy a felságe? Miért nem válik el? A gyerekek nagyok mint írtad,a vagyont meg lehet felezni.Vagy a pénz többet ér neki mint a "szerelme"?
Tudod az én apámnak is lett szerelme anyám mellett.Szerelme mert elhagyta anyát,elváltak,elfelezték a vagyont,és mindenki túl lépett rajta.Ilyen egyszerű.Minden megoldható korrekt módon is.
Nagyon elvitték az idealisták a válaszokat. Ebben a kérdésben szó sincs az "erkölcsökről", és főleg nem tartozik ide a hittérítés. Azok, akik ennyire fanatikusan, önmagukat folyamatosan, ismételve terjesztik az igét még sosem voltak abban a helyzetben, ami miatt elítélik itt a másikat. Ebből következik, hogy azt sem tudják miről beszélnek.
Kicsit sem jó dolog a megcsalás, ezt az is tudja, aki benne van. De csak az tud róla beszélni, akit már legalább a szele megcsapott. Higgyétek el, mindenki tudja, hogy mi lenne az ideális megoldás, csak a valóság nem ilyen egyszerű. Könnyű másokat kioktatni, másoknak megmondani a tutit, és ítélkezni mások felett. De amikor mi kerülünk ugyanabba a helyzetbe, akkor többségünk, ugyanazt teszi, megcsalja a párját. Pedig előtte két nappal még terjesztettük az igét, hogy nem megcsalni kell, hanem válni, vagy hűségesnek maradni.
A kérdésre válaszolva:nem tudom, mert én pont nem szerető vagyok...de el tudom képzelni,mint nő...
Végtelenül utálják a feleséget, féltékenyek ,és irigyek rá, mert ő van a szeretett pasi oldalán.Szívesen lennének a helyében,ha gondlattal ölni lehetne, már nem élnének...
(nekem is ajánlotta a férjem volt szeretője, h akasszam fel magam,és minden probléma megoldódik...Hááát..pont nem tettem meg ezt a szívességet neki,és milyen jól tettem..:) Helyrehoztuk a házasságunkat,és már csak egy rossz emlék a férjemnek is,mert a szakításuk utáni viselkedésével teljesen megutáltatta magát a kis rixbi..)
Br, kérdező,neked ezt hiába írom, te pont a másik oldalon állsz...
Egyetértek egyik h.szólóval:ha olyan nagy a szerelem, a férfit nem érdekli a pénz,a gyerekek a ház, lepattan, és a szeretőhüz megy,vele kezd közös életet..Más esetben a feleséget szereti, félti, és nem akarja megbántani, hogy színt vall,mert csak egy boltlás, egy liezon volt neki, ami a szeretőnek esetleg a nagy LOVE..
"akik ennyire fanatikusan, önmagukat folyamatosan, ismételve terjesztik az igét még sosem voltak abban a helyzetben, ami miatt elítélik itt a másikat."
Akkor a politikáról is csak a politikusok mondhatnak véleményt?
Amúgy meg soha nem akartam más kur. vája lenni másokhoz hasonlóan bocs.Igaz velem könnyű dolga lenne egy szeretőnek mert úgy kirúgnám a férjem mint a huzat,bár gyanítom hogy akkor az esti borozgatások meg vacsikák sem lennének már annyira hű,de érdekesek :)
,,De amikor mi kerülünk ugyanabba a helyzetbe, akkor többségünk, ugyanazt teszi, megcsalja a párját. Pedig előtte két nappal még terjesztettük az igét, hogy nem megcsalni kell, hanem válni, vagy hűségesnek maradni.,,,
Eddig mindig ugy alakult az eletem hogy ha egy uj fiu pasi ferfi megtetszett szakitottam es fuggetlenu lmentem bele az uj kapcsolatba es ugyanezt vartam el a masiktol is.Ez nalam alap nem az iget nyomom kar hogy nem tudsz ertelmezve olvasni.
A lenyeg amiota avilag vilag vannak romlott erkolcsot nem tisztelo emberek.
Aki magat es parjat tiszteli nem megy bele masodhegedus szerepbe
Azt hiszem 40 evesen tudom mirol beszelek
23-as, egyetértek veled,teljes mértékben az én gondolataimat írtad le!
Amit meg valaki írt, hogy megaláznak és hálásnak kell lennem az odakínált nemiszervért...hááát, lehet hogy magadból indulsz ki? Nálatok így van? Sajnálni tudlak ezért. De hidd el nekem, egy szerelem nem erről szól! És nem aláznak meg, nem nekem hazudnak. Nem egy botlás vagyok, tudod, egyszer meglehet botlani, azt elhiszem. De több mint két év együttlét az már nem botlás.
40 felett én is tudom miről beszélek:)
7-es voltam
sajnalom azokat akik mas eldobott csonjaval beeerik a maradekkal
Az a vicc a szererto elhiszi a pasi otthon nem szexel csak sajanaltbol van a felesegevel LENYEG vele van nem a szeretovel szex nem szex nem lenyeg.
Teny aki szeret az teged valaszt csak neked el
aki ket not hulyit a feleseget es a szeretot is az azt hiszi magarol ugyes pedig inkabb gyava fereg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!