Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek divat őrület lett, hogy karácsonykor van eljegyzése mindenkinek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 22:46
1/20 anonim válasza:
Én inkább arra gondolok, hogy amikor egy férfi úgy dönt, hogy megkéri a nő kezét, akkor keres valami megfelelő alkalmat. Ha a közelben van Valentin-nap, születésnap, karácsony, évforduló, akkor egyszerűbb összekötni a kettőt.
2/20 anonim válasza:
Szerintem ennél már csak az fantaziátlanabb, ha Valentin napon teszik ezt az emberek. :D Az év összes napján illene szeretni egymást, és ha egy ilyen konkrét dátumhoz kötik a fontosabb eseményeiket az emberek, azt sejtteti, hogy legalább nem fogják elfelejteni az évfordulójukat. :D
3/20 anonim válasza:
Szerintem ez nem új keletű dolog.
4/20 anonim válasza:
Már maga az "eljegyzés" is egy facebook divat. 90%-ából nem lesz semmi.
7/20 anonim válasza:
Talán, mert valami nagyobb ünnephez szeretnék kötni gondolom. De sok kapcsolat is megy tönkre ilyenkor, előkerülnek év végén a számvetések a párok közt. Annyi biztos, hogy csomó emberről leiratkoztam a napokban Facebookon, mert az a nyáladzás, ami ott folyik. Hol érdekel engem más enyelgése? :)
8/20 anonim válasza:
Persze. Spórolni akarnak az ajándékon. :DD
9/20 anonim válasza:
Valószínű, az utóbbi napokban legalább 10 ismerősömet jegyezték el. A facebook kezdőlapom csak ebből áll. Kicsit már idegesítő, de ha nekik így jó, hajrá.
10/20 anonim válasza:
én nem örülnék neki, ha karácsonykor jegyeznének el. kell a két ajándék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!